Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borzasztóan érzem magam!...

Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!

Figyelt kérdés

A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!

De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.

2010. jún. 15. 11:08
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/487 anonim ***** válasza:
100%

szevaszka:) örülök a rengeteg sornak nagyon! Ági, pörögsz,mint a búgócsiga, nem vagy semmi! Én ehhez képest 30%-on sem égek már rég óta:( nem is bírnám ,asszem....:) Zsocika már teljesen okés, én még dugulok,de nem gond. azt utálom a legjobban, mikor magas lázam van, de most csak takonykór,ez meg se kottyan:) Zsocika meg eleven és vidám megint. most épp szunyál,ugyhogy pihizek én is. gondolkodom,mit kellene venni a családnak karira, de őszintén, nincs valami nagy karácsonyi hangulatom. én ilyenkor már megkezdem a vásárlást,mert a végén való kapkodás nem nekem való.... ugyhogy ugy döntöttem,a héten túl leszek rajta. egy nap felmegyünk Pestre vagy Fehérvárra a vakarccsal meg apjukkal, és lerendezem az egészet. Ti konkrétan mit vesztek a kicsiknek? én eddig egy doboz duplot vettem,amin számok is vannak. beszélni nem tud a gyerek, de a számokat felismeri és kezdi a betüket is, nagyon fura... meg egy duplo mentőautót is találtam,meg a mágnestáblára betüket,mert a számok már megvannak. veeszek még egy számomra uj dolgot, nem gyurma, hanem homok, ugyanugy lehet formázni, vannak hozzá formázók is, marha jó, Moon dough a neve.szeretnék még fa golyópályát is, mert nincs,meg valami autópálya izét, meg asztalt székkel. benyújtom a listát a nagyiknak is ,nem kell itt aggódni...:)

A bölcsiseknek sok sikert! remélem, okés lesz minden, de Alen és Bianka is a leírtak alapján jóval életrevalóbb a fiamnál. megszokták már,hogy nem ülnek folyton veletek otthon kézenfogva, ugyhogy semmi bajuk nem lesz. Zsocika egyre anyásabb,nem tudom,hova tudja ezt fokozni, elég ,ha kimegyek a szobából és sírva, nyüszitve jön utánam. kb mint egyévesen... egész nap fogja a kezem,ölembe ül, kéri hogy cipeljem,amit nem teszek meg, na ekkor jönnek a krokikönnyek. hát végül is kihez ragaszkodjon szegény, ha egész nap velem van tulajdonképp.

sógornőm "kedvessége" változatlan. 16 hetes , mult héten voltak 4d-n ,egyetlen képet nem mutatott. anyóstól kértem,de szerintem ő sem látta egyiket sem. :( bementem az irodájába megkérdezni egyik nap,hogy mi volt a vizsgálaton és hogy van, közben a kolleganőjével beszélgettem, aki lényegében az utódom,ugyhogy sokat szokott kérdezni, segitek mindenben. na ez nagyon nem tetszik neki, mit pofázok ugye én bele az üzletbe,mikor nem is dolgozom... mikor meglát minket együtt, felmegy a pumpa benne, egyből nekem esett: mi van? megint mit dolgoztok annyira??? van egy tervem, át akarom költöztetni az irodát máshová, mivel ezt apósunknál ő nem tudta elérni , én meg el akartam kezdeni újra a témát, kedvesen megkérdezte, hogy mit intézkedek, had tudja már ő is.... hát kifordultam, a fiam meg elsírta magát, mert látta rajtam,hogy milyen ideges lettem... a kolleganő meg később felhívott,látta rajtam a döbbenetet, és meg akart vigasztalni,hogy ne haragudjak rá,mert ő mindenkivel ilyen... na azóta ő jön, én meg megyek is ki a helyiségből. ha ez neki igy jó? az uram teljesen negativ ez ügyben,ezt el sem meséltem neki,ne öntsek olajat a tűzre, eladta a kocsiját az egyik rokonunknak, mert ugye jön a második gyerek és egy honda jazzbe kettő nem fér el...ugyhogy szeretne egy újat. mondanom se kell, a párom a haját tépi a témától. pedig most nem is a családtól kér rá pénzt,mert nyert 2millió forintot szerencsejátékon ( durva,mi?), azt teszi az eladott kocsihoz hozzá. vagyis semmi közünk az ügyhöz, az uram mégis falra mászik tőle. én meg már csak mosolygok. de nem elég,hogy elérte,hogy az üzlet nyitva legyen az egész ünnepek alatt, most meg utálkozva fogok bemenni hozzájuk, vagy be se megyek. szép kis karácsony. én nem szoktam utálni senkit, őt sem akarom,de mindent megtesz érte, hogy igy legyen. a gyereke most otthon fekszik lázasan, de őszintén nincs kedvem még érdeklődni se,hogy van. szomorú....

Milyen sütiket süttök karira? jó lenne új ötlet. és mi lesz a menü? főznöm ugyan nem kell, de nagyon érdekel!

Mit kértek a párotoktól ajándékba? van valami titkos vágyatok az idén? és ti mit adtok neki? ez nekem olyan nehéz néha..:(

várom minden kis bepötyögéseteket, Kata is hiánycikk az oldalról:(

puszi:L.

2010. nov. 19. 16:03
 292/487 anonim ***** válasza:
100%

juhuuuuuuuuuuu, magam sem hiszem el, olyan gyorsan válaszolok :D

Szilvi ne aggódj a betanulás miatt!! menni fog az, nem lesz semmi gond!! és akkor onnantól napi 8 órás leszel?? a hulla effektussal nem vagy egyedül... ismerős :))) de azt hiszem, már annyira hozzá szoktam, hogy fel sem tünik. egy jó kávé és kész :)))) de találtam egy segitő megoldást... :) eddig luxusnak tartottam, de már nem érdekel!! VAN TAKARITÓNŐNK :D vagyis egy csajszi, aki besegit 4 hetente. 1.200 Ft megy el rá havonta és egy csoda, amit rendez!! én pedig játszok a kicsimmel, amig Ő takarit. IMÁDOM!!!!! mondjuk ma én is segitettem, mert fent is kupi volt+kosz, igy az egész lakás csillog-villog :)))) ritka és hihetetlen állapot és kb addig fog utalkodni, amig este haza nem érnek a fiúk...:S :D

Alennek is elkezdett folyni az orra és dugul :S d.e már vizesedtek a kis szemei... csak ne most!! csak ne most legyen beteg!!!!!... hivogatom anyósom, hogy hogy van, de azt mondta semmi extra. remélem, nem esik bele még jobban.

Lilla örülök, hogy Zsózsó jól van, a szülinapi képeket még várom ám!!!! :)

Karácsony: nos nálunk idénre kijelentettem, hogy befejeztük az óriási ajándékozást, mert akkora a család, hogy egy havi fizu nem lenne elég mindenkinek... igy megkértem mindenkit, hogy a kicsinek vegyenek ajándékot, nekünk ne. tesómék (2 öcsém+1 húgom van) kapnak, mert nekik azért más, és mi is ajándékozunk egymás között, de ennyi. de arra is gondoltam, hogy csináltatok egy jó kis fotót a manóról, bele teszem egy keretbe és azt kapja mindenki :) hogy mégse legyen üres a fa alatt.

Apának egy új terem foci cipőt veszek, mivel Ő nem az a meglephető fajta, igy mi lebeszéljük minden ünnepkor, hogy mit szeretne :) férfi... természetesen én meg imádom a meglepiket és nem is kell a szomszédba mennie a jó ötletekért, úgyhogy nagyon várom már mit vesz :)))) mindig olyan jól eltalálja!! Alennak még nem tudjuk mit vegyünk, mert ugye annyi mindent fog kapni, megvárjuk mivel lesz ellátva :) sznapjára egy kis benti kosárpalánkot vettünk kossal, mert most ez az új hobbyja :D

Krácsonyi menü?? mindig ugyan az, szezámmagos csirke kirántva, krumpli sali, krumpli pürével és valami desszet, az változik minden évben. valami könnyü csokis dolgora gondoltam :)

hjajjjj, úgy izgulok már a vasárnap+a hétfő miatt!!...

Lilla a sógornőd nem semmi!!... ne is mond a párodnak, csak felidegesitené magát!!... öcsém, milyen emberek vannak!!...

pusziiiiiiiiiiii

2010. nov. 19. 17:34
 293/487 anonim ***** válasza:

Ugye, hogy egy takaritónő varázsló? Az enyém Tündi:) holnap jön....2 hete nem volt, ugyhogy...asszem lesz mit tenni. Mondjuk annyira nem gáááz a ház, más dolgom sincs , mint rendet rakni, nem ugy, mint a dolgozó anyuknak. Nem luxus, az tuti!!! Főleg nektek nem! Zsozso épp a levegőt lapàtolja a szájába. Játszik. Kb ennyit evett ma, egy jó nagy falat levegőt....gondolom a gyógyszer kedves mellékhatása. Ma már nem adtam neki, ugy döntöttem, elég volt, mert már nem köhög. Ági, ügyi legyél a kiállitáson! Én utazási kiàllitásokon voltam személyesen, mint kiállitó, jó dolog:)

Az én párom kb nekem veszi meg utoljára az ajándèkot, ez azért mindig szarul esik:( puszi: L.

2010. nov. 19. 19:02
 294/487 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Hát mi sem úsztuk meg.

Ma reggelre belázasodott a törpi, nem tudtam melóba sem menni, mert lógott a nyakamon, mint a kismajom, még teát is úgy főztem neki, hogy belecsimpaszkodva ott volt az ölemben.

Olyan kis elesett tud lenni, ha lázas. Nagyon nehezen viseli, de szerencsére gyorsan lement.

Voltunk dokinál, sajna nem úsztuk meg az antibiotikumot, mert a torka is piros, meg náthás, a szemei majd' kifolynak, de délutánra már megint nagy kópé volt, úgyhogy nagy baj nem lehet!

:-)

Hú, karácsony?

Hát nálunk sincs nagy ajándékozás.

Tesóimmal már jó ideje nem ajándékozgatunk, mert őszintén szólva megbeszéltük, hogy értelmes dolgot nem tudunk venni, szeméttel meg nem pakoljuk tele egymás kecóját - kényszermegoldásként - úgyhogy inkább csak összejövünk karácsonykor, örülünk, hogy együtt vagyunk - bátyám és öcsém van, és mindkettő 80 km-re tőlünk, ellentétes irányban.

Törpe ágyat kap.

Legalábbis ez a terv.

Rendes, felnőtt fenyő ágyat, van egy asztalos barátunk, már elmeséltem neki az elképzeléseimet, most várom az árajánlatot, aztán meglátjuk, hogy belefér-e a tervekbe.

Mamáktól szerintem játszósátrat kérek a manónak, meg Duplót.

Névnapjára kapott rendőrautót, és olyan édesen elvan vele, hogy őrület!

Meg hát nagy szenvedély nálunk a gyurma.

A "holdhomok", amit írt Lilla számomra is új felfedezés, de az az igazság, hogy a gyurma, ami szerintem egy ilyen pici számára viszonylag könnyen kezelhető dolog, is állandóan a szőnyegen - aztán benne - köt ki, mi lenne, ha ugyanezt por alakban szórná szét? Brrrr...

Nálunk egyébként én vagyok az, aki megmondja, hogy mit szeretne, mert a férjem ötletszegény, én meg nem nagyon szeretem a meglepiket, és amúgy is gyakorlatias ember vagyok, nem szeretem a haszontalan dolgokat.

Egyébként idén én egy plusz szobának örülnék a lakásunkba, mert jelentem, kinőttük a kecót.

:-D

Most elköszönök!

Jó hétvégét nektek, aztán majd jelentkezzetek, hogy kivel mi van!

Szilvi

2010. nov. 19. 21:16
 295/487 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok,

extra gyors leszek, mert már a lufikat fújom és most hívott a barátnőm, hogy indultak Szegedről :D a tortákat elhoztuk a sósakkal együtt, történt egy kis baleset :P úgy hogy csinálnom kell egy adag tejszínhabot :D de ennyi baj legyen!! :) remélem, minden jól sikerül!! a férjem ma extra bunkó :S annyira rosszul esik...:( de próbálok nem Vele foglalkozni8, hanem azzal, hogy Alennel együtt élvezzük ezt!! :)

puszi csajok, szorítsatok!!

2010. nov. 21. 10:09
 296/487 anonim ***** válasza:

A fèrfiaknak extra érzékük van ahhoz, hogy amit szeretnénk, várunk, kèszülünk rá, elrontsák, és nem azzal, hogy nem segitenek semmiben, mert azt megszoktuk, csak beszólogatnak, pofákat vágnak....ismerős a szitu, Ági! Ilyenkor nehéz őszintén, önfeledten kiélvezni az összejövetelt, de te csakazértis tedd azt! Had legyen neki még szarabb!

Hq látnátok:) a fejemen egy kockás kendő, ( tiszta arafat-feeling), benne a fejem egy tál

Kamillába...., asszem arcüreggyulladásom lett....:) fáj a pofacsontom. Ez az? Nem volt még. Nagyon isteni....:) puszi: L.

2010. nov. 21. 14:32
 297/487 anonim ***** válasza:
A showderes beszámolót is várom, mert nagyon bírom őket, az uram is rámozdult, este a youtubeon nézi őket az ágyban, fülhallgatóval. Hajnal kettőkor szoktam rászólni, hogy ne rötyögjön, arra is ráébredek:) L.
2010. nov. 21. 14:39
 298/487 anonim ***** válasza:
szintén csak rohanóban: a buli nagyon jól sikerült, Apa is összeszedte magát a nagy közepére és Alen is nagyon élvezte!! a képeket feltettem iwiwre+facera :) ma jönnek a szülők, holnap már csomagolok, szerdán repülök. minden részletet szerda/csütörtökön!! lesz időm a hotelból netezni :) addig is puszi Nektek!!!!!
2010. nov. 22. 13:38
 299/487 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Milyen ügyesek vagytok,hogy ennyit írtatok. Már csak Katit hiányolom.:)

Szülinapi beszámolót nagyon várom. Nemsokára nálunk is buli lesz....

Ja és Lilla nekem is küldjél szülinapi képeket,régen nem láttalak már:))))

Szilvi egyébként nálunk azzal a mondattal kezdődött a lakás eladás-vásárlás,amit Te is írtál:kinőttük a

kecót!!!!

Fogorvoshoz járok és egy darabig még fogok! is. Egy fogamat betömték,de ez volt a legegyszerűbb a többi olyan bonyolult,hogy még a doki is gondolkodik a jó megoldáson. A bölcsesség fogam ferdén nőtt és sok gondot okoz már évek óta,de nehéz lenne eltávolítani,mert egy operált fogam van mellette,ami valószínű nem élné túl a beavatkozást,előtte pedig hidam van,tehát alig maradna ép fogam azon az oldalon. ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Annyira irigylem a jó fogú embereket.:((((

A héten kettesben leszünk a Lizivel,mert apa "karrierista" lett és külföldön lesz munka miatt egész héten.

Ráadásul olyan pocsék idő van felénk,hogy egyáltalán nem tudunk kimenni a levegőre. Mostanában egyre több mesét nézünk a tévében. Kicsit lelkiismeret furdalásom van ez miatt,de nem lehet reggeltől-estig csak játszani.

Felébredt a Mazsolám,megyek és megpuszilgatom.

Üdv,V

2010. nov. 22. 14:37
 300/487 anonim ***** válasza:

Szijasztokk:) hát képzeljètek, felmentünk a nagy fővárosba innen vidékről, megvettük az összes kariajándékot úgy, hogy Zsozsi is ott volt velünk, egy nyekkenés nélkül, 2 órát szunyált délután a westendben babakocsiban, egy óra is elég lett volna, mert a második órában már csak unatkoztunk:) reggel tizenegykor indultunk, be az Alleeba, hát az egy fostalicska, oda nehogy menjetek, mert alig van üzlet, ugyhogy àttekertünk a Westendbe, na oda csak mani kell, mert minden van....minden az lett, mani az már nincs!:) -szégyenlem, mennyit költöttünk:( sebaj, most egyszer èltünk! Zsozso elvolt a kis tején, kekszen ,csokin, meg egy marék rizsen, jajj, szegény kisgyerek, poénkodtam is, mit ettél ma kisfiam? Egy tölcsért meg némi pombear macit...:) na de 3 éve nem voltam Pesten vásárolni, na most adtam nekiiii!!!! Magamnak egy cipőt vettem csak, de olyan jót mulattunk apával meg a vakarccsal! Este fél tizre értünk haza, a gyerek megvacsizott, megfürdött és lefeküdt. Egy álom volt, komolyan!

Akartam küldeni havi hirlevelet nektek, de visszautasitott a cimetek , helyhiàny miatt, mert a hirlevelem sosem kicsi:) minden hó végén küldöm! Holnap ujra próbálkozom! Még irok, pussz: L.

2010. nov. 22. 22:48
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!