Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Borzasztóan érzem magam!...

Borzasztóan érzem magam! Rossz anya vagyok?!

Figyelt kérdés

A kislányom nagyon kiabálós baba(másfél éves)Kiabál velem reggel ébredés után reggeli közben miközben kiönti a tejpépét, készülődés közben,pelenkázás közben, a boltban, otthon a lefekvés előtti félórát olyan frekvencián ordítja,hogy néha azt hiszem,hogy szétreped a fejem.Én nyugodt természet vagyok próbálom határozottan,de normál hangszintem magyarázni-nevelni. De,amint megszólalok,még hangosabban ordít,csapkod-engem is!!! Dobálja magát a földre. Vannak napok,hogy tényleg reggeltől-estig csak a sírás-kiabálás van. A legrosszabb,hogy azt érzem rajta,hogy nem érzi jól magát velem!!! És néha nálam is elszakad a cérna. Pl:ma joghurtot kért,elkezdtem etetni, minden falatot kiköpött a szájából és közben kiütötte a kezemből a dobozt. Hirtelen olyan ideges lettem,hogy rácsaptam a popojája (amit még sosem csináltam) és elkezdtem kiabálni vele: Hogy elegem van már ebből a vislekedéből.Ne ordítsál már velem egésznap! Ő meg csak nézett rám a nagy szemével! És bekéretőzött az ágyában.BORZASZTÓAN érzem magam. Szörnyű anya vagyok!

De,hogy kezeljem ezeket a helyzeteket,hogy ne veszítsem el a hidegvéremet? Sokáig sikerül,de mostanában egyre-egyre többször kiabálok vele....és ma ez a popsira ütés. Nagyon utálom magam.

2010. jún. 15. 11:08
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/487 anonim ***** válasza:
Mindenki eltünt a napsütésben:) L.
2010. nov. 7. 13:29
 282/487 anonim ***** válasza:
Hát ez elkeserit:( teljesen magamra hagytatok :( hiányoznak a soraitok:( L.
2010. nov. 11. 22:22
 283/487 A kérdező kommentje:

Szia Lilla! Ketten maradtunk.....:))))

Nem volt időm írni,mert Lizi elég nehezen gyógyult,hétvégén ügyeleten voltunk,szóval nehezen lábadozott:( Attól féltem,hogy megint kórház lesz a vége. Szerencsére már jól van és megfelelően rossz is:)

Most pedig nekem durrant be 4!!! fogam,többek között a bölcsességfogam, fogászaton fogom tölteni ez elkövetkezendő heteket. A bölcsességet operálni kell,de azt hagyom a végére,mert utána tuti kikészülök.

Mesélj mi újság veletek?

Ja és adhatnál pár szülinapi tippet is. A kisasszony 2 hét múlva 2 éves lesz. Nem rendezünk babazsúrt,mert nincs annyi babás ismerősöm,főleg,most az új helyen:(((,de azért itt lesznek a nagyik,keresztanyja, kb 10-en leszünk. Valami játékot és meglepetést azért szeretnék(az ajándékokon kívül)

Puszi,

2010. nov. 12. 14:31
 284/487 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eltűntem!

Olyan zizik a napok, és olyan gyorsan pörögnek egymás után!

A legnagyobb hír, hogy Biankát felvették a bölcsibe, egy év várólistán idegeskedés után a múlt héten felhívtak, hogy januártól mehet, és ráadásul olyan csoportba kerül, ahol csak 2009-es manók vannak, szóval még "öreg" is lesz a februári szülinapjával a többiekhez képest.

Persze rettegek a beszoktatástól, de úgy szeret gyerekek között lenni, nagyon bízom benne, hogy nem lesz gond.

Valószínűleg én többet fogok bőgni, mint ő...

Egyébként semmi különlegesség nincs felénk, Bianka dumálgat már mindenfélét, kétszavas mondatok már mennek, és szépen "elmagyarázza" a nehéz felfogású anyjának, ha valamit nem ért szegény feje... :-)

Haláli, mikor gesztikulál a pici kezeivel, mintha tényleg gyengeelméjű lennék.

Hú, második szülinapra egy tanács: ne válasz figurás tortát, csak egy sztori: a barátnőm kisfiának traktor alakú tortája volt, és nem hagyta felszeletelni, sírógörcsöt kapott, mikor az apja felvágta, mert így "összetört" a traktor... ja, és tologatni akarta a tortatálon... :-)))

Szerintem irgalmatlanul sok lufit fújjatok fel a gyerkőcnek, meg jól dekoráljátok ki a lakást, nagyon fogja élvezni!

Más "okosságot" nem tudok.

Mennem kell.

Megjött a törpikém.

Mamáéknál volt.

Majd még benézek!

Szép délutánt Nektek!

Szilvi

2010. nov. 16. 13:46
 285/487 anonim ***** válasza:
100%
Hát sziasztok:) nagyon örültem Nektek! Gratulálok előre is a kis Lizának, sok örömet és egészsèget az életben! nekünk is a családdsl telt a szülinap, ez marad is igy, nagyon nem akarom felfújni a dolgot, ez családi ünnep számomra:) nem vagyok valami kreativ, nem is tudok sok ötletet. Amit Szilvi irt, megtörtént unokaöcsém 2 éves szülinapján. Piros autó volt a torta marcipánból, tolni akarta, nem ment, apja felvágta, onnantól kezdve fél órát nyugtatgatták, mert ugy bömbölt:) a fiamnak marcipánból kerek, kék tortája volt, rajta hold meg csillagok. Tetszett neki, az ize viszont annyira nem jött be. Persze volt rajta tüzijáték, az fontos:)...felkelt a pirnyó, majd még jövök...
2010. nov. 16. 16:22
 286/487 anonim ***** válasza:
100%

SZIASZTOOOOOOOOOOOOOOK,

iszonyatosan szégyellem, hogy egy sort sem irtam hosszú hetek óta, de igérem, mindent pótolok a napokban. remélem, jól vagytok, ha nem is irtam mindig olvastam a soraitokat!! hiányoztatok!!!!! :) káosz van :)))))))))

puszi

2010. nov. 16. 18:41
 287/487 anonim ***** válasza:
Ági is felbukkant! Tessèk irni!!!! Naszóval....játékokat kapott, én a duplo lego készletet bővitettem, anyutól is azt kapott, a vonat szettet. Anyós Thomas vonatot vett sinnel, alaguttal, keresztszüleitől (sógoromék) egy mélygarázst kapott kocsikkal, egy spirálpályán gördülnek le a kocsik. Szóval csak fiús játékok:) ha lányom lenne, tuti ugyanugy duplo legot vennék, de a Hello Kittys formációt kisházzal, kerttel, babakonyhát, fa golyópályát (ezt veszek karira), egyszerü puzzlet a kedvenc figurájával, ha beszél ügyesen (Zsozso még mindig nem:() , akkor Anna ,Peti és Gergő könyvekből egyet,(Bartos Anna), meg ilyeneket:) sógoroméknál 5 éves lett a kisöcsi, jó volt az este nagyon. Lufikkal volt tele az étkező, héliumos spongyabob, verda, stb, egy komplett vacsit kaptunk, még fürjet is sütöttek...:) szóval extra kajak voltak. Bekapcsoltak egy uj mesét, valami Disney, ufos, nem ismerem, a felnőttek is jól mulattak:) bekapcsoltuk a bubifújógépet, azt kergették a kicsik. Aztán közösen sétáltunk egyet a parton. Nincs több ötletem:(
2010. nov. 16. 22:58
 288/487 anonim ***** válasza:
Beteg lett Zsozso:( még a két év alatt ilyen nem történt. Lángvörös torok, iszonyat orrfolyás, köhögés. Augmentint kap szegény:( én is beteg vagyok, de a torkom okés, csak az orromban nem szűnik a dugó. Egyik este ugy rázta a köhögés, hogy engem is összehányt:( annyira megijedt, alig birt elaludni, ugy sirt! De mostmár jobban vagyunk. Én nehezen viseltem a betegségét, egész nap sírt, cipeltette magát...jajjj. Ugyhogy iszonyat napjaink voltak:( most persze sokat nem eszik a gyógyszer miatt, ujra cumizik, mert ugy orditott, hogy visszadugtam a szájába! Egy béna anya vagyok, aki alig birta elviselni a beteg gyerekét:( ugráltat minden este, uj tejet kevertet velem, pont ugyanolyat, amit kiöntet a csapba, a 2.kutyulmányt megissza, az elsőt nem, pedig a szeme láttára keverem, tiszta durva! Nem tudom, hol a határ, meddig lehet ugrálni egy kétévesnek, ha beteg....egy majmot csinált belőlem, igy volt, hogy orditottam , hogy fejezze be a szivatást. Addig orditott a babakocsiban, mig arra nem mentünk, amerre ő mitogatott:( már megállitottak az utcán, hogy mi a baja a gyereknek, hogy ennyire ordit...volt vicces story is azért, tegnap délelött a napsütésben, séta közben a mólón ülve elaludt a triciklin:) mig elértem a párom munkahelyéig, szétröhögték magukat a szembejövő turisták, hanyattdőlve lógott a triciklin, mint egy kabát. Egy szembejövő ennyit kért: adjak abból a cuccból, amit a gyereknek adtam, nagyon ütőőős:))) jót nevettünk! Irjatok ! Puszi: L.
2010. nov. 16. 23:30
 289/487 anonim ***** válasza:
100%

szép jó napot a hölgyeknek!! :)

nos igyekeztem bepótolni az elmaradt 3 hetemet, így este kinyomtattam a soraitokat és szépen neki estem az olvasmányomnak :) remélem, meg lesztek elégedve az eredménnyel :)

szegény Zsozsó :( nagyon sajnálom, hogy lebetegedett!! NEM VAGY BÉNA EGYÁLTALÁN!!!! teljesen megértelek, mert ki vagy merülve és hát ilyenkor a kicsi is kifordul magából... nehéz. remélem hamar kilábaltok ebből a vacakból!!!!!! hogy áll a bili dolog?? hát ha nyugtat nálunk abszolult nincs porodnon a téma :( tipp az elvás előtti pörgésre: Alennek most nagyon szépen beálltak a napjai ebből a szempontból, reggel 6-kor kel magától, mert este 8-fél9-kor már horkol, nap közben pedig déltől kettöig van k.o. az estéket pedig úgy oldottam meg, hogy vacsi-fürdés-és ezek után egyből fel az emeletre, ahol ilyenkorra elpakolom a játékos dobozt, hogy ne legyen kísértés sem. Apa szokott lenni a legnagyobb hátráltató erő, mert ugye 7-8-ig dolgozik este és szeretne a kicsivel lenni, játszani, volt ebből már nem egy vitánk, de végül sikerült meggyőznöm, hogy ne rondítson bele a beállt rendszerünkbe, hanem mondjuk járjon hamarabb haza... 7-nél előbb még így sem ér haza, de a birkózést felváltotta a mese olvasás vagy az összebújós susmorgás :) nekem iszonyat jó így, mert fél 6-kor kelet, 6-ig elkészülök, manó kel, fél7-kor legkésőbb indulásra készen állunk, fel a bringára, anyósnál, anyunál kipakolás, én meg húzok dolgozni :) mondjuk vicces látvány lehetek a szoknyámban meg magassarkúmban gyerekkel a kezemben :D sógornőd... DURVA!! nekem nagyon jó a viszonyom az enyémmel, mi voltunk a szülők után az elsők,a kiknek lobogtatta az UH képet a pacácskáról :) pedig ég és föld vagyunk szinte minden téren, de tényleg jól kijövünk. sajnos apósom szokott csak bekavarni néha, mert az viszont nálunk is úgy van, ahogy Te írtad, mi vagyunk a gyűjtögetők, félretevők, ők a nem spórolósok és ilyenkor jönnek apósom beszólásai... család!!!!!! csúnya dolog, de néha olyan jó lenne, ha kisebb lenne!! az én szüleim elváltak, duplázott mindegyikük már :) így hatalmas a 3 család :))))) bár mostanra nagyjából tisztázódtak a családi (v)iszonyok, ezt főleg Alennek köszönhetjük, mert az Ő születésétől fordultak jobbra a dolgok. a kis megnyerő :) barátok... irigyek... utóbbiból több van. kis városka ez, mi pedig jól élünk. azt már senki nek látja, hogy márciustól decemberig reggel fél6-kor látom a férjem és este 7-8 körül esik haza megint. nem, csak azt tudják megjegyezni, hogy már megint utaztatok, jól megy!! öcsém, totál kiakadok az ilyenektől!!!!! egy közepes lakásban lakunk, ahol mindenünk megvan, mi erre költünk és teszünk félre, szeretünk utazni, de ezért keményen meg is van dolgozva. nem mellesleg természetesen ebből vannak a vitáink is... Lilla basszus, Szenteste... nagyon sajnálom... dolgoztam vendéglátásban évekig, csak hát akkor még se kutyám se macskám nem volt és akkor sem szerettem, hogy nincs egy szabad ünnepem sem. Kati ezt a kölcsönkéregetést nálunk a férjem oldotta meg... számomra kicsit radikális, mert én túl naiv és jóhiszemű vagyok, de valahol igaza van!! a szülőkön és a testvéreken kívül senkinek egy centet sem. először nagyon lehordtam, hogy hogy lehet ilyen és mekkora tuskó, de azután rájöttem, hogy igaza van. nem pottyan az ölünkbe a pénz. de azért ez a postás sztori extra durva volt!!... hogy milyen emberek vannak!!!!!! az ilyeneket meg nagyon nem szeretem, akik nem tudják honnan jöttek, vagy gyorsan elfelejtették, ahogy több lett a pénzük. sosem tudhatod, holnap mi lesz, egyszer fent egyszer lent. utálom a fölényes embereket. volt amikor Anyunak nagyon jól ment, mindent megkaptunk, aztán volt olyan időszak, amikor nem tudta másnap mit rak elénk az asztalra. de mindig szeretett bennünket és mindig ugyan az az ember maradt!!! sajnos Apukám már más tészta, Ő tud átesni a ló túloldalára... elég anyagias. mindig volt pénze, ez a húgom nevelésén látszik is, egy kis elkényeztetett libus. sajnos :(

Szilvi őszinte részvétem Apósod miatt, remélem, a párod és te is jobban vagytok már!! persze Bianka még pici ehhez, hogy megértse. GRATULA A BÖLCSIHEZ!! akkor egyszerre indulnak Alennal :) mert IGEN, ŐT IS FELVETTÉK januártól!!!! :D nagyon örültem. a beszoktatástól nem félek csak a betegeskedésektől. jujj, de akkor majd kivesézzük a lurkókat hogy bírják!! :))))

Veronika Liza hogy van???? remélem, már nyoma sincs a betegségnek csak a huncutkodásnak!! :)))) esküszöm örültem, amikor láttam Alent rosszalkodni ez a szörnyű láz és fülgyulladás után... nagyon örültem. 4FOG???? basszus... hát kitartást!! voltál dokinál azóta, mit mondott??

egy hete voltunk gondozóban, beadattam a fiatalúrnak az agyhártyagyulladás ellenit és ha már ott voltunk leráztuk a 2 éves kontrolt is. 14,5 kg, 92 cm, feje 51, mellkas 57. össze szedte magát a betegség után :))))) minden okés, 17 foga van, kuki, gerinc, talp, lábak okésak. megnyugodtam, bár láttam, hogy nincs baja, de azért jó volt ez hallani. be nem áll a szája!! egész nap csak mondja mondja mondja...:) annyira édes, de annyira jó lenne egy pár perc csend :D apánk mit mond?? drágám eddig sírtál, hogy semmiben nem hasonlít rád a gyerek (mert ez így is van, tiszta apja), hát itt van, annyit beszél mint te :D megjegyzem van benne igazság :D

Alen hétfőn 2 éves :D kezdődik az ámokfutás... vasárnap a barátaink jönnek tortázni 16-an, aznap este egy szerb barátunkhoz kell mennünk slavara ( ez náluk nagyobb ünnep, mint a Karácsony), hétfőn jön a család 17-en XS ... kedden indulok Beogradba, aznap már ott is alszok, szerdán pedig 8:55-kor indul a gépünk Tiranaba, ismét egy kiállítás a céggel egy hétig. jajj nem tudom, nem akarom megint egy hétre itthon hagyni a manót... de nagyon jó pénz, meg hát szeretem ezt a munkát... megyek. december 1.-én érek haza éjjel, 3.-án jönnek a keresztszülők Pestről meg egy barátnőm a kisfiával, 4.-én pedig a gyerekes zsúros felvonás következik... kibéreltünk egy nyaralót a Tisza-parton, torta, szendvicsek, lufi hajtógatós srác, színes dekorációk, játékok, színezők és nekem totális idegbaj :D csak éljem túl ezt a két hetet!!!!!! de tudom, hogy mennyire fog örülni neki a kicsi!!!!!! meg én, ha vége lesz.

ma megyünk Showder Klubbos estre, apával és sógornőmékkel. jajj majd mesélnem kell Nektek még pár dolgot, amik ennyire nem vidámak, de most nincs is kedvem hozzá. kcisit megzuhant a házasságunk, de dolgozunk rajta, megbeszéltük... mindegy. alakul.

szép napot Nektek, millió pusziiiiiiiiiiii

2010. nov. 17. 11:01
 290/487 anonim ***** válasza:
100%

Hú, Ági!

Nálad aztán zajlik az élet rendesen!

Én így is sokszor iszonyúan fáradt vagyok, és egy csődtömegnek érzem magam, mert semmire nincs igazán időm, a négy órás munkarend iszonyú kevés a munkahelyemen, nagyjából semmire nem elég, aztán rohanok haza, főzök, mosok, takarítok, aztán rohanás le a játszótérre Biankával, két óra múlva hazaimádkozom, vacsizás, rajzfilmezés, bilivel próbálkozás szakadatlanul - icipici sikerrel, de legalább ráül, és fél órát eltölt rajta, már ez is valami - aztán fürdés, alvás, és este nyolc-fél kilenckor úgy érzem magam, mint akit elütött a villamos...

Nem tudom, hogy én vagyok ennyire puding, vagy nem jól szervezem a napot, de sokszor nagyon kimerülök, a sok idegeskedés miatt, hogy sehol nem tudok igazán úgy megfelelni, ahogy szeretnék meg nem tudok aludni...

Góóóóól!

De persze élvezem, hogy végre megint felnőttek között vagyok, ugyanakkor nyomaszt az érzés, hogy tökéletesen be kell tanulnom januárig, mert akitől átveszem a munkáját, januártól nem lesz, és ő már 8 éve ezt csinálja... nekem van 3 hónapom, napi 4 órában... brrrrr...

Törpikém nagyon jól viseli az új leosztást, de azért most már sokszor vannak "csatáink" amiatt, hogy a mamáék délelőtt elkényeztetik, én meg itthon rövidebb pórázra fogom, és ellenkezik.

De januártól ez is megváltozik!

Kíváncsi leszek, hogy bírják majd a törpjeink a bölcsit!

Majd értekezünk róla tényleg!

Zsozsóval mi van?

Gyógyulgattok?

Remélem, hogy már jobban van.

Bianka két napja nyűgösködik, meg folyik az orra, nyomom bele a Béres cseppet, meg a C-vitamint, nehogy nekem lebetegedjen, mert más sem hiányzik!

Most mennem kell.

Majd még jövök!

Puszi mindenkinek!

Szilvi

2010. nov. 18. 14:31
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!