Igaza van a férjemnek?
két gyermekünk van,3 éves a lányunk,2 hónapos a kisfiúnk.
ma kaptam az ívet egy-két rokontól akikkel találkoztam,nyílván a férjem mesélte, hogy én milyen vagyok már hogy este 19 óra után nem jöhet hozzánk senki,pláne az ő barátai,haverjai,mert hogy én épp fürdetem a gyerkőcöket,szoptatok,magyarán alváshoz készülődünk,én is pizsire vetkőzök és pihenés,mindez tart 20:30-ig míg elalszik a két gyerek.de hát hogy jövök én ahhoz hogy apát kényszerítsem arra hogy ő is ezt tegye,ő még szeretné hívni ide a barátját mert az csak este ér rá,hozzánk jönni,mert dolgozik,attól hogy vannak a gyerekek nem áll meg az élet mi lesz ha később vagy korábban teszem le őket, szobaajtó bezárva és ráérnek itt beszélgetni.(ami zenebömböltetés és hangos röhögést jelent,és a konyhát és a szobát 1 ajtó választ el gondolhatjátok mi zaj behallatszik)..
persze egynek sincs még család így ők ezt nem érthetik meg,nekem számít az esti menet és rend,mert ha tolódik,akkor éjfélig fent vannak a gyerekek bezavar minden, és én szívok,mert apát ezt nem izgatja, hogyha jön vki este akkor én nem tudok nyugodtan lefekvéshez készülődni,és ha nem tetszik neki valami elhúz itthonról és ennyi.
na mindegy a kérdésem az hogy én ragálom túl?
ti szeretnétek ha este 7 után beállít akárki is,még akkor is ha megvan beszélve?
sajnálom de én ezt az egyet szeretem tartani az esti rituálét,sok múlik ezen pláne az előttem lévő éjszakázás...
mondtam már apának hogy menjenek el presszóba én tudjam nyugodtan rendezni a gyerekeket..
kicsi a lakás is,nem férünk el itt annyian ,pláne hogy még fektetés után itt vergődjön vki éjfélig is akár és piálgassanak és menjen a rihi-röhi..
és azt mondták nekem hogyha így folytatom akkor kiharcolom a válást.. hát köszönöm szépen,ha meg sz@rnék mindenre az lenne a baj..
HÁT KI ÉRTI EZT????????
nem,én rendezem teljes mértékben a gyerekeket,
ha szólok a férjemnek csak akkor segít,
szereti őket,de ő úgy van vele én vagyok gyesen én dolgom minden.a szomszédasszonyomhoz szoktam átmenni néha beszélgetni,de amúgy ennyi.
és nem lenne baj,ha itt lennének a barátok ha csak a pici babánk lenne,mert ő fürdik eszik alszik,nem zavarja,na de a 3 éves lányomat már igen,hát milyenek a gyerekek?
kiváncsiak! jó hogy nem akar aludni ha hallja a zajt ő is ott akar lenni,..és ha van vendég akkor nem aludna,így meg nyugi van esténként tudok én is netezni pihenni,örülök ha élek sokszor,nem sűrűn jönnek a barátai,de ha jönnek és hagynám hogy itt beszélgessenek halkan,amit nem tudnak,
akkor nem aludna a leányzó,
én megértem a férjemet de itt most nem ő a fontos,hanem a gyerekek nyugalma,és így van, nem Ő KEL FEL ÉJJEL HOZZÁJUK HANEM ÉN,sajnos nem úgy van hogy ketten vállaltuk,ketten mondunk le a dolgokról hanem csak én,jó apa ő,csak így lett nevelve,na meg a drága családja is osztja neki a sok okos tanácsot...
Nem teljesen világos nekem.
A férjed nem akart gyereket, csak te, és ezért nehezedik a teher 99%-a rád?
Vagy rosszul értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!