Igaza van a volt férjemnek?
Figyelt kérdés
A volt férjem 13 ezer Ft gyerektartást fizet már több mint 5 éve - nem emeli. Sikerült tavalyelőtt elérnem, hogy a kezdő iskolai költségek felét fizesse (tankönyv, tanszerek). De idén már azt sem karja. Hozzáteszem a gyerektartáson kívül ritka ha vesz valamit a gyereknek. Szóval közölte, hogy én milyen szemét vagyok, hogy tavaly kaptam a munkahelyemtől beiskolázási segélyt, és elkértem a felét még is. Igaza van? Így is alig fizet valamit és még ő vádaskodik.2012. aug. 27. 06:34
1/5 anonim válasza:
13 e ft. semmi . nincs igaza, pereld be:)
a nővérem két fiúra 80 e-t kap..
2/5 anonim válasza:
ja, és nem különösebben gazdag a pasi...
netto 200 korül keres bejelentve.
3/5 anonim válasza:
Vázold neki havonta mennyibe van a gyerek, írd össze, és tedd elé! Mondd meg neki, annak a felét jó lenne ha állná!
4/5 anonim válasza:
Azért az sem mindegy, mennyit keres az apuka.
5/5 A kérdező kommentje:
Itthon van bejelentve minimál bérre, de külföldön dolgozik.
Gyerektartást nem emel, mert vagy 13 ezer vagy 20 %, de hát a minimálbérnek kevesebb a százaléka, ezért kapom a fix összeget. Eddig tűrtem, de már elég. Most is volt képe beszólni, vádaskodni sőt egy fillér sem adott.
2012. aug. 27. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!