Szerintetek igaza van a férjemnek?
9éve élünk együtt,van egy 1,5éves kislányunk.
Két ház közül tudnék választani hogy melyikben lakjunk de ő azt mondja neki semmi köze hozzá,döntsek én.
Nekem ez rosszul esik kicsit hisz szeretném őt is bevonni az ezzel kapcsolatos ügyekbe (házrészt ajánlottam fel amit elutasitott)de ő azt állitja az én tulajdonom igy nekem egyedül kell meghoznom a döntést.
Örülj neki, hogy ez a legnagyobb problémátok :S
Amúgymeg ha csak a Te neveden lesz a lakás, s egy esetleges válás után (természetesen) a tied marad, valóban a te döntésednek kell, hogy legyen.
Ha nem tudsz dönteni, írd fel egy lapra, hogy melyik lakással milyen előnyök járnak (környék, közlekedés, rezsi, szomszédok, felújítás költségei,stb.)Aztán majd a kedvezőbbet válaszd.
Ha nem lesz benne pénze, így nem lesz tulajdonjoga, akkor valóban érthető, hogy nem akar beleszólni.
Gondolj bele, hogy ha (ne adja Isten) elválnának útjaitok, akkor te alkalomadtán a fejéhez vágnád, hogy miatta költöztél a "szarabb" házba... Szerintem ezt szeretné elkerülni.
Bár nekem alapból az a furcsa, hogy ennyire nem akar közös tulajdont...
Most az én házamban lakunk,van lehetőségünk egy másik házra ami szintén az én tulajdonomban lenne.
Véleménye az hogy neki mindegy,mindkét háznak van előnye és hátránya.
A házrészt ugy értettem hogy iratáskor(még nincs a nevemen azért kell most választanom a kettő közt még átirás előtt)kapna ő is belőle részt,az ő nevén is lenne,ezt utasitotta el,mondván ugyis minden a gyereké lesz ne komplikáljuk meg.
Ha a másik házat választom ezt amiben most lakunk "elvesztem",valószinüleg öcsémé lessz vagy el lesz adva.
Csak annyit várok el tőle hogy azt mondja szeretné e a másik házat vagy inkább nem,vele élek az ő otthona is lesz ugyanugy mint az enyém.
Hát, azt hiszem belenyúltál a lecsóba: A fent leírt viselkedés eléggé férfiatlan. Isten ments a felelősséget hárító, nyámnyila férfiaktól. Ez leginkább arra jó, hogy bárhogy is döntesz, biztos lesz valami gubanc a lakással, ami nem tetszik majd neki és téged fog hibáztatni.
Mindenesetre szerintem nincs igaza.
Az a minimum, ami elvárható, hogy elmondja az ő álláspontját, érveit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!