Szerintetek tényleg igaza van a férjemnek?
Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni klubba táncoslánynak. A férjem nem akarja megengedni, mert szerinte nem szexmentes. Szerintem meg van olyan klub ahol nem érhetnek hozzám. Azt mondta inkább eltart csak ne menjek. Én viszont ezt nem akarom. Szerintetek igaza van? Vagy meggyözhetném valahogyan hogy mégis engedje?2011. jan. 24. 14:41
1/18 anonim válasza:
Szerintem ne süllyedj ilyen mélyre.
2/18 anonim válasza:
Én a férjedel értek egyett. Nem örülnék ha a barátnőm táncolna, szakitanék vele.
19/F
3/18 anonim válasza:
Hát szegény férjed nem alaptalanul félt. Más megoldás nincs munkahelyre?
4/18 anonim válasza:
Miért pont a tánc? Mi motivál benne?
5/18 anonim válasza:
Szerintem is igaza van a férjednek. Jobb lenne ha más állás után néznél...Nem hinném, hogy nincs más lehetőség.
6/18 anonim válasza:
Igaza van a férjednek, és még tök normális is, hogy inkább eltartana, csak ne menj. Ha mégis ezt választod, van rá sansz, hogy elveszted ezt a pasit, pedig így leírva, kár lenne érte.
7/18 anonim válasza:
Sajnos nem egyszer lehetett olyat hallani,hogy olyan helyen ahol nem érhettek a táncosnőhöz megvárták míg végez és az utcán elkapták(megerőszakolták). Szerintem inkább táncold el a táncaidat a barátodnak. Keress másik munkát... lehetnél esetleg pincérnő vagy ha ragaszkodsz a tánchoz próbálkozz a hátértáncolással.
8/18 anonim válasza:
Persze, hogy van olyan hely, ahol nem nyúlhatnak hozzád. Nem lepukkadt helyre kell menni. A barátnőm is táncolt régebben, és senki nem nyúlt hozzá. (Csak a pasija.)
23/L
9/18 anonim válasza:
Férjnél vagy!Egyáltalán hogy jut eszedbe ilyesmi?!Szerintem kissé erkölcstelen.A reakciójából nézve,rendes pasi lehet,ne akard elveszíteni.Nézz rendes munka után.
10/18 anonim válasza:
A férjeddel értek egyet, bocsi. Eszembe sem jutna ilyen helyre menni melózni, pláne úgy nem, hogy párkapcsolatban élek.
Nálunk ez lenne azt hiszem az utolsó mondatom, mielőtt itthagyna.
24/L (férj+kisgyerek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!