Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg igaza van...

Szerintetek tényleg igaza van a férjemnek?

Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni klubba táncoslánynak. A férjem nem akarja megengedni, mert szerinte nem szexmentes. Szerintem meg van olyan klub ahol nem érhetnek hozzám. Azt mondta inkább eltart csak ne menjek. Én viszont ezt nem akarom. Szerintetek igaza van? Vagy meggyözhetném valahogyan hogy mégis engedje?
2011. jan. 24. 14:41
1 2
 11/18 tetris ***** válasza:
93%
Tényleg elhitted, hogy ezért a fenékriszálós munkáért nem kell "fizetni" a tulajnak?
2011. jan. 24. 15:07
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
A táncoslány munkakör sehol sem szexmentes munka!
2011. jan. 24. 15:19
 13/18 anonim ***** válasza:
Érdekes...pedig hogy szeretik a pasik az ilyen táncslányokat! Vagy rosszul tudom? Szüntessük be az összes ilyet!
2011. jan. 24. 15:21
 14/18 anonim ***** válasza:
97%
Igaza van a férjednek.
2011. jan. 24. 15:25
 15/18 anonim válasza:
Valószínű azért érzel így, mert legbelül egy nagy k**** vagy.
2011. jan. 24. 15:45
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se menj táncoslánynak.. Egyrészt férjnél vagy, és a párod még ha beleegyezne is - amit nem akar - akkor is folyamatosan szenvedne azért, mert férfiak százai bámulják az ő feleségét. Soha nem lesz biztos abban sem, hogy tényleg senki nem ért hozzád.. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen munka alapjaiban változtatná meg a személyiségedet. Akaratlanul is átalakulnál. Azért a munkahelyeden minden nap eltöltenél X órát, és ilyen munkakörökben szerintem a nő előbb-utóbb már csak tucatra méri a férfit. A férjed is elveszítené varázsát.. legalábbis én így érzem. Ráadásul ő még húzná is az orrát a munkád miatt.. Szerintem hosszabb távon rámehet a házasságod.

Ha esküvő előtt döntöttél volna így, és ő feleségül vesz, akkor nem lehetne egy szava sem. Azóta azonban hűséget esküdtetek, és azt, hogy ezentúl együtt döntötök az ilyen kérdésekben. Biztos van olyan, amit te sem fogadnál el a férjeddel kapcsolatban.. Például ha ő menne el vetkőző fiúnak, vagy akármi.

2011. jan. 24. 15:54
 17/18 anonim ***** válasza:
94%

Hali!

Én egyet tudok, méghozzá tapasztalatból:

Aki játszik a tűzzel, könnyen megégeti magát...

Ha a csajom/feleségem ilyet csinálna, én beleőrülnék az aggódásba és a féltésbe, hányan akarnák a fantáziájukban megfektetni, és hányan fogják még gyakorlatilag is!?

Ha én a férjed lennék, ultimátumot adnék neked, miszerint: "Én nem fogok őrjöngeni, szenvedni fölöslegesen miattad. Ha csinálni akarod, hát csináld, de amint elkezded, úgy engem többé nem látsz, csak a bíróságon váláskor!"

Ez az én véleményem, mint egészséges felfogású férfié.

Üdv: EE

2011. jan. 24. 17:28
 18/18 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy csak most reagálok, de nem mindig tudok netközelbe jutni. Köszönöm a válaszokat, megfogadom a tanácsot! Azt hittem csak kitalálta, hogy ne legyen féltékeny. Az elmondásaitok alapján akkor tényleg nem szexmentes sajnos, csak annyira bizonygatták nekem :( akkor megpróbálok valami más megoldást.

Köszönöm mégegyszer!

2011. jan. 25. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!