Szerintetek tényleg igaza van a férjemnek?
Szerintem se menj táncoslánynak.. Egyrészt férjnél vagy, és a párod még ha beleegyezne is - amit nem akar - akkor is folyamatosan szenvedne azért, mert férfiak százai bámulják az ő feleségét. Soha nem lesz biztos abban sem, hogy tényleg senki nem ért hozzád.. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen munka alapjaiban változtatná meg a személyiségedet. Akaratlanul is átalakulnál. Azért a munkahelyeden minden nap eltöltenél X órát, és ilyen munkakörökben szerintem a nő előbb-utóbb már csak tucatra méri a férfit. A férjed is elveszítené varázsát.. legalábbis én így érzem. Ráadásul ő még húzná is az orrát a munkád miatt.. Szerintem hosszabb távon rámehet a házasságod.
Ha esküvő előtt döntöttél volna így, és ő feleségül vesz, akkor nem lehetne egy szava sem. Azóta azonban hűséget esküdtetek, és azt, hogy ezentúl együtt döntötök az ilyen kérdésekben. Biztos van olyan, amit te sem fogadnál el a férjeddel kapcsolatban.. Például ha ő menne el vetkőző fiúnak, vagy akármi.
Hali!
Én egyet tudok, méghozzá tapasztalatból:
Aki játszik a tűzzel, könnyen megégeti magát...
Ha a csajom/feleségem ilyet csinálna, én beleőrülnék az aggódásba és a féltésbe, hányan akarnák a fantáziájukban megfektetni, és hányan fogják még gyakorlatilag is!?
Ha én a férjed lennék, ultimátumot adnék neked, miszerint: "Én nem fogok őrjöngeni, szenvedni fölöslegesen miattad. Ha csinálni akarod, hát csináld, de amint elkezded, úgy engem többé nem látsz, csak a bíróságon váláskor!"
Ez az én véleményem, mint egészséges felfogású férfié.
Üdv: EE
Bocsánat, hogy csak most reagálok, de nem mindig tudok netközelbe jutni. Köszönöm a válaszokat, megfogadom a tanácsot! Azt hittem csak kitalálta, hogy ne legyen féltékeny. Az elmondásaitok alapján akkor tényleg nem szexmentes sajnos, csak annyira bizonygatták nekem :( akkor megpróbálok valami más megoldást.
Köszönöm mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!