Igaza van a férjemnek, tényleg önző vagyok?
4 és 5 évesek a gyerekeink. Tavaly ilyenkor megpróbáltam visszamenni dolgozni, de a gyerekek annyit voltak betegek, hogy a végén megvált tőlem a munkaadóm (a férjem egyszer sem volt betegszabin velük, csak én). Úgy döntöttem, a teljesállás akkor még korai, úgyhogy elkezdtem részmunkaidő után nézni, most végre találtam, jövő héten egyszerre kezdünk: a gyerekek az ovit, én az új munkát. Engem örömmel teli izgalom tölt el. Nem lesz sok pénz amit keresek(de van mit betapasztani vele), de végre felnőttek közt lehetek, mégha csak fél napot is, be tudom fejezni az egyetemet mellette kényelmesen, és én tudom hozni-vinni a gyerekeket.
A férjem szabályszerűen hisztit csapott, hogy miért nem tanultam a tavalyi kudarcomból, miért nem bírok én inkább otthon maradni a gyerekekkel??? Mindenféle önző dögnek állít be, aki nem képes a családjában gondolkodni. Azt szeretné, ha inkább otthon ülnék és gyerekeznék (nem keres ehhez elég pénzt) főleg ha betegek. Iskolás korukig. Igaza van szerintetek?
Nem, egyáltalán nincs igaza.
Én világ életemben nagy családban gondolkoztam, de most, hogy sikerült elhelyezkednem és gyerekvállalás előtt állok, folyamatosan azon agyalok, hogyan tudnám a munkát és a gyerekeket is egyszerre "űzni".
Én sem bírnám sokáig az otthonülést.
:-DDDDDDDDDD
99%-ban nők dolgoznak ezen a munkahelyen :-) Talán a karbantartó ffi.
nem.
Meg lehet neki mondani nyugodtan:
"Te miért nem tanulsz a saját kudarcodból és mész el egy jobb állásba, ahol fizetnek annyit ,hogy eltartsd a családod!"
Én is azt gondolom, mint az első. Ha nők vannak, akkor tőlük félt, mert majd kiokosítanak, hogyan kell pasizni.
Gondolom a gyomrát és a tiszta lakást is veszélyben érzi.
Éppen ideje felnőttek közé menned, mert a gyerekek teljesen más társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!