Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Igaza van a férjemnek, tényleg...

Igaza van a férjemnek, tényleg önző vagyok?

Figyelt kérdés

4 és 5 évesek a gyerekeink. Tavaly ilyenkor megpróbáltam visszamenni dolgozni, de a gyerekek annyit voltak betegek, hogy a végén megvált tőlem a munkaadóm (a férjem egyszer sem volt betegszabin velük, csak én). Úgy döntöttem, a teljesállás akkor még korai, úgyhogy elkezdtem részmunkaidő után nézni, most végre találtam, jövő héten egyszerre kezdünk: a gyerekek az ovit, én az új munkát. Engem örömmel teli izgalom tölt el. Nem lesz sok pénz amit keresek(de van mit betapasztani vele), de végre felnőttek közt lehetek, mégha csak fél napot is, be tudom fejezni az egyetemet mellette kényelmesen, és én tudom hozni-vinni a gyerekeket.

A férjem szabályszerűen hisztit csapott, hogy miért nem tanultam a tavalyi kudarcomból, miért nem bírok én inkább otthon maradni a gyerekekkel??? Mindenféle önző dögnek állít be, aki nem képes a családjában gondolkodni. Azt szeretné, ha inkább otthon ülnék és gyerekeznék (nem keres ehhez elég pénzt) főleg ha betegek. Iskolás korukig. Igaza van szerintetek?

2011. aug. 26. 16:10
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
81%

Nem akarok negatív lenni, de nagyon sok férfi ismerősöm meghalt mostanában, és fiatalok 40 körüliek voltak.

Csak óvatosan a munkakerüléssel mert 10-15 év otthon csücsülés után özvegyen nagyon nehéz lesz dolgozni és gyereket nevelni.

Özvegy bárki lehet, a férfiak sok mindent akarnak, csak nem bírják far.ok.kal. Néhány munkahelyen versenyeznek, hogy ki tudja eltartani a kicsi feleségét 3-4 gyerekkel és csak az a "férfi" a többi puhapö.cs.

2011. aug. 26. 20:23
 32/47 anonim ***** válasza:
88%
A férjed az önző,ki akar sajátítani magának....ennyi és a gyerekek mögé bújik.....Én volt,akit lepontoztam...azt,aki azt írta,hogy a férjednek van igaza.....biztos szintén pasi.....
2011. aug. 26. 23:10
 33/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

9-re kell bejárnom, 14-ig kell bent lennem de ebből csak 4 órát kell valóban munkával töltenem, a többi "ügyelet". Hacsak le nem betegszenek a gyerekek, akkor nekem teljesíthetőnek tűnik az ő oviba járásuk mellett. És ezért annyi pénzt fogok kapni, hogy a rezsinket fedezi.

2011. aug. 27. 08:32
 34/47 anonim ***** válasza:
94%

Hát az ilyen férfitől az ég mentsen meg. De hadd kérdezzek valamit! A lányom már 10, szóval nem mostanában volt, de olyan nincs, hogy KÖTELEZŐ az óvodába járatni a gyereket? Miért ne lenne mindegy, hogy amíg a gyerekek az oviban vannak, te hol vagy? Ezt KÉRDEZD meg a kedves férjtől!(a nyugdíjad szempontjából sem mindegy egyébként).

Amúgy tényleg 3 gyereked van, igen felelőtlen, gyrekes, hülye gondolkodása van. Elvileg egy férfira az embernek rá kellene bízni magát, de hogy a rezsire mit mondott....Eszem megáll. Ne hagyd magad!

2011. aug. 27. 11:02
 35/47 reptoid tudós 2 ***** válasza:
6%

Amikor a gyerek hazaér, akkor kezdesz el főzni, mosni, takarítani. (Vagy csinálja azt is a férj 8 óra után!)

Így a gyerekre nem sok idő marad. Kompromisszumos megoldás, ha felvesztek egy bejárónőt.

2011. aug. 27. 13:00
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igaza. Ha kell a lóvé akkor kell. Annyival is beljebb vagytok!
2011. aug. 27. 14:43
 37/47 ava87 ***** válasza:
95%

"Amikor a gyerek hazaér, akkor kezdesz el főzni, mosni, takarítani. (Vagy csinálja azt is a férj 8 óra után!) "

Ahol egész nap nincs otthon senki, nem sok takarítani való van. Ha a kérdező kettőig dolgozik, akkor a gyerekek nyilván az oviban ebédelnek. Hétköznap akkor minek főzni, ha ebédidőben nincs is otthon senki? Egy mosást berakni, felporszívózni nehogy már akkora időrablás legyen.

Azért manapság a nők nagy része dolgozik, ha már nem kisbabái vannak, nagyon nem az az általános, hogy mindenki otthon van. Nem ettől lesz egy gyerek elhanyagolt. Sőt, sok olyat ismerek, aki egész nap otthon van, de kevesebbet foglalkozik a gyerekével, mint aki dolgozik.

2011. aug. 27. 21:03
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy a rabszolgája, ha nem megy a gyerekek róvására (nem hinném) nyugodtan menj el dolgozni.
2011. aug. 28. 16:52
 39/47 A kérdező kommentje:

"kompromisszumos megáldás ha felvesztek bejárónőt"

Ez komoly? Momentán a rezsire sem futja, az én félállásos fizetésem pont azt fedezné. Bébiszittert, bejárónőt, bármi luxust továbbra sem.

2011. aug. 29. 20:41
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el a korábbi válaszokat,lehet,hogy ezt már korábban írták. Esetleg nem fordulhat elő,hogy a férjednek hiúságának rosszul esik,hogy nem tudja egyedül eltartani a családját és neked dolgoznod kell?
2011. aug. 29. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!