Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Igaza van a férjemnek, tényleg...

Igaza van a férjemnek, tényleg önző vagyok?

Figyelt kérdés

4 és 5 évesek a gyerekeink. Tavaly ilyenkor megpróbáltam visszamenni dolgozni, de a gyerekek annyit voltak betegek, hogy a végén megvált tőlem a munkaadóm (a férjem egyszer sem volt betegszabin velük, csak én). Úgy döntöttem, a teljesállás akkor még korai, úgyhogy elkezdtem részmunkaidő után nézni, most végre találtam, jövő héten egyszerre kezdünk: a gyerekek az ovit, én az új munkát. Engem örömmel teli izgalom tölt el. Nem lesz sok pénz amit keresek(de van mit betapasztani vele), de végre felnőttek közt lehetek, mégha csak fél napot is, be tudom fejezni az egyetemet mellette kényelmesen, és én tudom hozni-vinni a gyerekeket.

A férjem szabályszerűen hisztit csapott, hogy miért nem tanultam a tavalyi kudarcomból, miért nem bírok én inkább otthon maradni a gyerekekkel??? Mindenféle önző dögnek állít be, aki nem képes a családjában gondolkodni. Azt szeretné, ha inkább otthon ülnék és gyerekeznék (nem keres ehhez elég pénzt) főleg ha betegek. Iskolás korukig. Igaza van szerintetek?

2011. aug. 26. 16:10
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igaza a férjednek, ahogy előttem azt már a normálisak leírták.

Viszont itt van a férjed és lepontoz minden értelmes válaszadót?:D Vagy ki ez az állat?:D

2011. aug. 29. 21:50
 42/47 ava87 ***** válasza:
100%
Az én hiúságomnak rosszabbul esne, hogy nincs befizetve a rezsi. Igaz, én nem vagyok pasi, szóval nem érthetem, hogy gondolkodik.
2011. aug. 29. 21:54
 43/47 anonim ***** válasza:
80%
Mért vagy ezzel a férfival idóta, uralkodik rajtad, erőszakos nem felnött férfi az aki az anyagi problémákat enyire nem tudja kezelni nem is értem mért szültél neki.
2011. aug. 29. 23:15
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinted ez a válasz hasznos.

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:50"

Ezen jót nevettem :D

Viccet félretéve, szerintem ez nem önzőség, sőt inkább hálásnak kéne lennie, hogy próbálsz segíteni a családnak. A pénz bezzeg tuti jól fog jönni otthonra, nem?

A gyerekek meg 4 órás munkahelyet biztos hogy megszoknak, hiszen úgyis oviban vannak. Arról nem beszélve, hogy legalább ők is szocializálódnak és te is.

Nálunk hasonló volt a helyzet, anyukám nem ment vissza dolgozni. Az eredmény: nagyon nehezen talált munkát, amíg itthon volt velem, néha tiszta idegroncs volt. És miért? Mert egy pár éves gyerekkel otthon ülni egyáltalán nem egy felemelő érzés, a férj meg általában szarik az egészre, mert neki úgyis ott a munkahely, ahol hülyül a haverokkal. Persze valamilyen szinten a férfinak sem könnyű a családfenntartó szerep, de itt jön képbe, hogy örülhetnének a plusz jövedelemnek.

Bocs, de ez az igazság. Nem vagy önző, a férjed viszont eléggé..

2011. aug. 30. 09:22
 45/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :-)
2011. aug. 30. 12:48
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Vállaljon másodállást vagy éhezzen a rezsi miatt, ha ragaszkodik a családfenntartó szerepéhez.
2011. aug. 30. 14:50
 47/47 anonim válasza:
100%
Ha egyetemista vagy de szeretnel emellett a gyerekeidnek es magadnak keresni is valamit akkor nem ,nem vagy onzo szerintem csak szeretnel valamire jutni azzal az egyetemmel es valamit teszel ennek erdekeben a gyerekeidet pedeig te magad szeretned el latni es ebben nincs semmi rossz egy onallo nonek kepzellek el .
2011. aug. 30. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!