Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Igaza van a férjemnek?

Igaza van a férjemnek?

Figyelt kérdés

két gyermekünk van,3 éves a lányunk,2 hónapos a kisfiúnk.

ma kaptam az ívet egy-két rokontól akikkel találkoztam,nyílván a férjem mesélte, hogy én milyen vagyok már hogy este 19 óra után nem jöhet hozzánk senki,pláne az ő barátai,haverjai,mert hogy én épp fürdetem a gyerkőcöket,szoptatok,magyarán alváshoz készülődünk,én is pizsire vetkőzök és pihenés,mindez tart 20:30-ig míg elalszik a két gyerek.de hát hogy jövök én ahhoz hogy apát kényszerítsem arra hogy ő is ezt tegye,ő még szeretné hívni ide a barátját mert az csak este ér rá,hozzánk jönni,mert dolgozik,attól hogy vannak a gyerekek nem áll meg az élet mi lesz ha később vagy korábban teszem le őket, szobaajtó bezárva és ráérnek itt beszélgetni.(ami zenebömböltetés és hangos röhögést jelent,és a konyhát és a szobát 1 ajtó választ el gondolhatjátok mi zaj behallatszik)..

persze egynek sincs még család így ők ezt nem érthetik meg,nekem számít az esti menet és rend,mert ha tolódik,akkor éjfélig fent vannak a gyerekek bezavar minden, és én szívok,mert apát ezt nem izgatja, hogyha jön vki este akkor én nem tudok nyugodtan lefekvéshez készülődni,és ha nem tetszik neki valami elhúz itthonról és ennyi.

na mindegy a kérdésem az hogy én ragálom túl?

ti szeretnétek ha este 7 után beállít akárki is,még akkor is ha megvan beszélve?

sajnálom de én ezt az egyet szeretem tartani az esti rituálét,sok múlik ezen pláne az előttem lévő éjszakázás...

mondtam már apának hogy menjenek el presszóba én tudjam nyugodtan rendezni a gyerekeket..

kicsi a lakás is,nem férünk el itt annyian ,pláne hogy még fektetés után itt vergődjön vki éjfélig is akár és piálgassanak és menjen a rihi-röhi..

és azt mondták nekem hogyha így folytatom akkor kiharcolom a válást.. hát köszönöm szépen,ha meg sz@rnék mindenre az lenne a baj..

HÁT KI ÉRTI EZT????????

2013. jan. 28. 20:28
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
39%
mi is kicsi lakásban éltünk,apa lefektetés után ment mindig, amikor akart, nem szerettem volna ha hazahozza 47m2-re a barátait, de partner voltam benne h találkozzon velük. Nem gondolom h túlreagáltam, mégis válunk. Nem tudok tanácsot adni, sok helyen olvasom azóta hogy azok a férfiak akiket rövid pórázon tartanak, megmaradnak a család mellett, ha duzzogva is, én azt hittem, ezzel segítek neki,mégis végleg elment, pedig vita sem volt belőle. Nem tudom, mi a megoldás, de azt igen, hogy a gyerekeknek és neked is este 7után napirendre és pihenésre van szükségetek. Első a család!
2013. jan. 28. 22:15
 12/44 A kérdező kommentje:

kedves utolsó,sajnálom hogy így alakult,

én is ettől tartok hogy erre a sorsra jutok előbb utóbb

de az nem az én hibám lesz..

2013. jan. 28. 22:31
 13/44 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem hülyeség? Jó ha megszokják hogy nem csak síri csendben tudnak aludni ,és nem csak szigorú napirenddel,különben soha nem tudtok majd lazítani.

Én nem bánom a barátokat,sőt ha letettem a gyereket szívesen csatlakozom egy pohár borra. Van hogy nevetgélünk de a gyerekek nem kelnek fel,megszokták.Vannak állataink is ,természetes a zaj.

Frászt is kapnék ha zárda lenne az otthonomból és a férjemet sem szeretném elmarni.Nem dajdajoznak csak kikapcsolódnak.

2013. jan. 28. 22:35
 14/44 anonim ***** válasza:
57%

utolsó!

jó, hogy egyenlőre csak te vagy ilyen véleményen.

így van esély, hogy kevés ilyen a gyerek le van sz.rva anya van!

kedves kérdező:

rokonokkal nem törődni, csak magaddal és a gyerekekkel. márpedig nektek hármotoknak estétől reggelig erős pihenésre van szükségetek.

apa húzzon el dajdajozni, ha épp ilyenje van, de ne otthon rendezzen már bulit két alvó pici mellett, milyen dolog ez már???

nyilván nem erőszakoltad meg, hogy gyereketek legyen, ha már összehozta őket, akkor kezdjen el felelősségteljes apaként viselkedni!

2013. jan. 28. 22:43
 15/44 anonim ***** válasza:
86%

Egyszer egyszer még elmenne egy ilyen, mert még a gyerekek is élveznék.. viszont még nem egy két hónapos. Azért a férjed is lehetne megértőbb. Nem értem az olyan férfiakat akik úgy vélik, hogy a nő azért van otthon mert ő akart gyereket. Hát ők meg mégis kicsodák, nem az édesapjuk?

Azt is elég szemét húzásnak tartom, hogy már válással fenyegetőznek.. azért ez nem fair. Pláne nem egy 2 hónapos baba mellett, aki még csak nemrég született.

Igaz mi mindig később fürdettünk, mi általában 8-9, de leginkább 9 körül. Addig szívesen látok itt bárkit, sőt még a fürdetés alatt is itt lehet, de utána máshol oldják meg.. szerencsére a férjem ebben partner vagy eleve úgy tervez hogy később jön mert elmentek focizni, sörözni vagy 9ig partytime de itthonról utána már nem megy el. Ha meg mi megyünk valahova, akár rokonokhoz és ott esetleg a fiúk iszogatnak akkor is legkésőbb 10 körül indulás haza.. és akkor a kicsinek is megvolt az 1-2 havi adagja az ereszd el a hajamból :) (de ő már közel 2 éves, azért össze sem lehet hasonlítani egy 2 hónapossal)

Tudod, azok a barátok ezt még nem értik akiknek nincs otthon gyerkőc, azért megnézném annak idején az ő arcukat is amikor idegesíteni fogja hogy miért vannak még ott a haverok amikor a kicsije már aludna.

Komolyra fordítva kicsit, beszélgess sokat a férjeddel, mondd el az érzéseidet, stb.. sajnos a "friss" apukákat nagyon be tudják szédíteni a nagyon nagyon jó barátok. :(

Kitartást, és remélem rendeződik, mert elég szomorú lenne, ha egy család ilyen miatt menne tönkre, hogy nem mehetnek oda minden este hangoskodni a barátok :(

2013. jan. 29. 00:01
 16/44 anonim ***** válasza:
50%
szio detto olyan vagyok mint te van egy napirendünk. ha lehet 1-2 órát csuszok csak aztan ennyi egyébként viszem a ygerekeket és lefektetetm. de szabály (iratlan) hogy azért ide hozzánk este 9 kor már ne jöjjenek. menjen a férjem el máshova menjenek kávézóba vagy oldják meg. mivel én vagyok 24 órába a gyerekkel azért a nap végére jo lennne nekem és gyerekeknek is pihenés ennek feltétele az hogy ne itt dorbézoljanak az ajto elött.
2013. jan. 29. 06:49
 17/44 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, melyik a nagyobb baj:az, hogy az én férjemnek(akármilyen jólelkű és normális ember)egyáltalán nincsenek barátai, nem jár el sehova, csak dolgozik éjjel - nappal (nagyon sajnálom őt, bár nekem sincs nagyobb szerencsém a barátnőkkel), vagy az, ha egy férfi ennyire szenved attól, hogy este a családjával kellene elsősorban foglakozni, nem a haverokkal.
2013. jan. 29. 07:08
 18/44 anonim ***** válasza:

hál istennek nálunk ilyen soha nem fordult elő

az én férjem tiszteletben tartotta az én pihenéshez való jogomat is,és természetresen a gyerekét is

mi nagyon sokáig akárhova mentünk,este hatra mindig hazajöttünk,nyáron is,amíg pici volt a gyerek

most már 3,5 éves,de még mindig este nyolckor alszik,ehhez ragaszkodom ,pár hónapos kora óta így van,ez beállt jó neki is,nekünk is

most már van,hogy fél nyolcra érünk haza,de akkor már megvacsorázott ott,ahol voltunk,gyors fürdés és alvás

2013. jan. 29. 07:10
 19/44 anonim ***** válasza:
55%
Nekünk 1 21 hónapos fiunk van,és bizony Ő legkésőbb fél 8kor megy aludni,ha van nálunk valaki ha nincs.Lefektetjük és szoktak átjönni barátok este,ilyenkor a konyhába vagyunk beszélgetünk,kártyázunk,iszogatunk,társasozunk,zenét hallgatunk,természetesen normális hangerővel,ez így volt fiam 2-3-4 hónapos korában is.Kompromisszumot kéne kötni,jöjjenek néha a barátok,de ne üvöltessék a zenét,és normális hangerővel beszéljenek,foglalják el magukat.Engem nem zavar speciel ha jön hozzánk barát,rokon főleg ha meg van beszélve,megbeszélés nélkül esetleg anyukám vagy apukám,de még ők is ideszólnak mindig,hogy jönnek,vagy jöhetnek-e.Férjedet is vond be a gyereknevelésbe,nehogy csak te fektess meg fürdess nem is értem a férjedet,az Ő gyerekei is.
2013. jan. 29. 08:57
 20/44 anonim ***** válasza:
60%
Micsoda??Dehogyis van igaza!!nagyon fel lennék háborodva a helyedben,ha ilyeneket csinálna a férjem!A gyerekeknek fontos a napirend és neked is!kell nekik,ez adja a biztonágérzetüket.Hogy haverokkal kaszinózzon a lakásban?Ahelyett,hogy neked segítene?Durva!(gondolom két gyerekkel eleged van estére,örülsz ha pihenhetsz.Mi lenne ha kivenné a részét ő is,mint APA?menjen el,ha bulizni akar!Rokonok sem okosabbak ezek szerint,nincs gyerekük?Kiharcolod a válást?Hát ha ezt nem érti meg,akkor jobban is jársz nélküle!(bocs,kicsit felhúztam magam,hogy ilyen emberek vannak.nekem 3 éves gyerekeim vannak,a napirendjük fix és apa minden este fürdet!)Légy erős,ne hagyd magad!
2013. jan. 29. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!