Igaza van a férjemnek?
két gyermekünk van,3 éves a lányunk,2 hónapos a kisfiúnk.
ma kaptam az ívet egy-két rokontól akikkel találkoztam,nyílván a férjem mesélte, hogy én milyen vagyok már hogy este 19 óra után nem jöhet hozzánk senki,pláne az ő barátai,haverjai,mert hogy én épp fürdetem a gyerkőcöket,szoptatok,magyarán alváshoz készülődünk,én is pizsire vetkőzök és pihenés,mindez tart 20:30-ig míg elalszik a két gyerek.de hát hogy jövök én ahhoz hogy apát kényszerítsem arra hogy ő is ezt tegye,ő még szeretné hívni ide a barátját mert az csak este ér rá,hozzánk jönni,mert dolgozik,attól hogy vannak a gyerekek nem áll meg az élet mi lesz ha később vagy korábban teszem le őket, szobaajtó bezárva és ráérnek itt beszélgetni.(ami zenebömböltetés és hangos röhögést jelent,és a konyhát és a szobát 1 ajtó választ el gondolhatjátok mi zaj behallatszik)..
persze egynek sincs még család így ők ezt nem érthetik meg,nekem számít az esti menet és rend,mert ha tolódik,akkor éjfélig fent vannak a gyerekek bezavar minden, és én szívok,mert apát ezt nem izgatja, hogyha jön vki este akkor én nem tudok nyugodtan lefekvéshez készülődni,és ha nem tetszik neki valami elhúz itthonról és ennyi.
na mindegy a kérdésem az hogy én ragálom túl?
ti szeretnétek ha este 7 után beállít akárki is,még akkor is ha megvan beszélve?
sajnálom de én ezt az egyet szeretem tartani az esti rituálét,sok múlik ezen pláne az előttem lévő éjszakázás...
mondtam már apának hogy menjenek el presszóba én tudjam nyugodtan rendezni a gyerekeket..
kicsi a lakás is,nem férünk el itt annyian ,pláne hogy még fektetés után itt vergődjön vki éjfélig is akár és piálgassanak és menjen a rihi-röhi..
és azt mondták nekem hogyha így folytatom akkor kiharcolom a válást.. hát köszönöm szépen,ha meg sz@rnék mindenre az lenne a baj..
HÁT KI ÉRTI EZT????????
Óh ne veszekedjetek.
nincs semmi baj,csak annyi hogy nem tetszik hogy a férjem haverjai este 7 után jönnek ide,ennyi,sajnos kicsi a lakás,és csak 1 szobánk van,és nem lehet elég halkan beszélni ahhoz hogy ne zavarja fel a kicsiket.
egyébként amint írtam nincsenek a csendhez szoktatva,de biztos fog változni ez is,
csak nyugi :)
Azért álljon már meg a menet!
A hangoskodás és a halkan kártyázás, beszélgetés között nagy a különbség!
Az, aki alvó kisgyerek mellett hangoskodik, mulatozik, na az az egysejtű szintjén álló "szülő".
Akinek ez a vélemény nem tetszik, tehet egy szívességet, ha megengedem...
nekem az is furcsa, hogy miért mindig te fekteted, fürdeted a gyereket. És, ha már te csinálod, akkor nemhogy segít, hátráltat.
Az sokkal jobb megoldás lenne szerintem, hogy néha ő fektetné a gyerekeket, néha te, (néha meg közösen) és a szabad időkben meg te, vagy ő mennétek el a barátokhoz, és nem a kicsiket (meg a másik munkáját) zavarnám vele...
óh..hát szóval ez is feltűnt..igen én rendezem a két gyerkőcöt,apa nem segít,csak ha külön szólok..
de ezen a témán ne veszekedjetek,nem érdemes
mindenki úgy él ahogy él,
én csak az esti rendet szeretném tartani,mert ha az borul akkor minden borul..
hát még életemben nem kaptam ennyi választ :)
ma este jön a haverja,persze pont fürdetés előtt,.
majd szépen megmondom hogy lehet lekoccanni,leteszem a gyerekeket,és ha tudnak halkan beszélgetni nem üvöltözni akkor maradjanak felőlem a konyhában.
a másik meg,..írta több anyuka hogy ők is csatlakoznak a beszélgetéshez..
én is csatlakoznék,de annak nem örülne a férjem én ne üljek ott közöttük,ők munkáról csúnyaságokról beszélgetnek, én ne hallgatózzak,ezért mondom hogy jobb ha elmennek,nem lenne baj ha nem este jönne minden kedves barát és rokon !!!!
"én is csatlakoznék,de annak nem örülne a férjem én ne üljek ott közöttük,ők munkáról csúnyaságokról beszélgetnek, én ne hallgatózzak"
Ez most komoly? Nálunk pici lakásban ha vendég van, akkor nem zárkózik be senki sehova, hogy a másik ne hallja a beszélgetést. Ha privát programot akar, akkor az máshol van, nem a szomszéd szobában. És ez kölcsönös.
De tényleg, ez elfogadott nálatok? Fordítva is csináljátok ugyanezt, vagyis te zárkózol be barátnőddel, és apu van a gyerekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!