Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Igaza van a férjemnek?

Igaza van a férjemnek?

Figyelt kérdés

két gyermekünk van,3 éves a lányunk,2 hónapos a kisfiúnk.

ma kaptam az ívet egy-két rokontól akikkel találkoztam,nyílván a férjem mesélte, hogy én milyen vagyok már hogy este 19 óra után nem jöhet hozzánk senki,pláne az ő barátai,haverjai,mert hogy én épp fürdetem a gyerkőcöket,szoptatok,magyarán alváshoz készülődünk,én is pizsire vetkőzök és pihenés,mindez tart 20:30-ig míg elalszik a két gyerek.de hát hogy jövök én ahhoz hogy apát kényszerítsem arra hogy ő is ezt tegye,ő még szeretné hívni ide a barátját mert az csak este ér rá,hozzánk jönni,mert dolgozik,attól hogy vannak a gyerekek nem áll meg az élet mi lesz ha később vagy korábban teszem le őket, szobaajtó bezárva és ráérnek itt beszélgetni.(ami zenebömböltetés és hangos röhögést jelent,és a konyhát és a szobát 1 ajtó választ el gondolhatjátok mi zaj behallatszik)..

persze egynek sincs még család így ők ezt nem érthetik meg,nekem számít az esti menet és rend,mert ha tolódik,akkor éjfélig fent vannak a gyerekek bezavar minden, és én szívok,mert apát ezt nem izgatja, hogyha jön vki este akkor én nem tudok nyugodtan lefekvéshez készülődni,és ha nem tetszik neki valami elhúz itthonról és ennyi.

na mindegy a kérdésem az hogy én ragálom túl?

ti szeretnétek ha este 7 után beállít akárki is,még akkor is ha megvan beszélve?

sajnálom de én ezt az egyet szeretem tartani az esti rituálét,sok múlik ezen pláne az előttem lévő éjszakázás...

mondtam már apának hogy menjenek el presszóba én tudjam nyugodtan rendezni a gyerekeket..

kicsi a lakás is,nem férünk el itt annyian ,pláne hogy még fektetés után itt vergődjön vki éjfélig is akár és piálgassanak és menjen a rihi-röhi..

és azt mondták nekem hogyha így folytatom akkor kiharcolom a válást.. hát köszönöm szépen,ha meg sz@rnék mindenre az lenne a baj..

HÁT KI ÉRTI EZT????????

2013. jan. 28. 20:28
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
53%

"utolsó!

jó, hogy egyenlőre csak te vagy ilyen véleményen.

így van esély, hogy kevés ilyen a gyerek le van sz.rva anya van! "

Normális vagy? Egyrészt, az neked még eszedbe sem jutott, hogy nem mindenki él úgy, ahogy te/ti, de attól még ők is normális emberek? Másrészt az miért szarja le a gyerekét, akit nem zavar, ha otthon társaság van, és ő is szívesen becsatlakozik, miután a gyerekek már alszanak?

Mellesleg a kérdezőt olyan szinten megértem, hogy a kisebbik gyerek még tényleg nagyon kicsi, éjjel is kelni kell hozzá, nyilván nem vágyik jövés-menésre este, amikor neki amúgy sem lesz zavartalan pihenése reggelig. Sőt, voltaképpen azt is megértem, ha nem szereti egyáltalán, ha este náluk van valaki.

Viszont: az otthon az apának is legyen otthon, ahogy mindenki másnak is. Olyan megoldást kéne találni, ami mindenkinek jó. Mert azt azért lássuk be, az apának nem jó, hogy ő otthon nem tud találkozni a barátjával, aki csak este ér rá, neki ehhez el kéne mennie valahova. Én valahogy úgy oldanám meg, hogy jöjjön az a barát később, amikor már a gyerekek alszanak, és persze mindezt úgy, hogy nem hangoskodnak.

Mondjuk hozzánk is gyakran jöttek barátok, igaz nem két hónapos volt már akkor a fiam, de nálunk az vált be, hogy már eleve úgy aludt el, hogy volt egy kis alapzaj (normál hangerővel történő beszélgetés, nyilván nem hangos zene meg visítva röhögés), és akkor később sem ébredt fel arra, hogy nevetgéltünk, beszélgettünk.

2013. jan. 29. 11:29
 22/44 anonim ***** válasza:

Ja, annyit még bele akartam írni, hogy az tényleg elvárható lenne, hogy legalább amíg a baba ilyen pici, addig ne ez legyen, mert azért az is teljesen érthető, hogy a kérdező nem akar fent maradni éjfélig, amikor még nyilván kelnie kell éjjel többször is. A kompromisszumos megoldást arra értettem, amikor már a picurka is nagyobbacska, nem kel fel éjjelente többször.

De ezt az apukával is meg kéne beszélni, hogy mi az oka a kérésnek, és hogy esetleg később már meg lehet ezt oldani, de ilyen kicsi baba mellett ez még nagyon megterhelő.

2013. jan. 29. 11:33
 23/44 anonim ***** válasza:
61%
2 hónapos gyerek mellett esti dorbézolás???? Nem, nem reagálod túl. A férjed baromi önző és figyelmetlen.... Menjenek el valahová, ha annyira akar haverozni.
2013. jan. 29. 11:54
 24/44 A kérdező kommentje:

sziasztok

köszi a sok sok választ,

amúgy nincsenek csendhez szoktatva a gyerekek,de míg picike a baba tényleg elmehetnének máshova..

de ez az ő háza is azt mondja neki is lehet kikapcsolódni..

lehet csak ne este,..de hát hiába jártatom mert holnap este már megint jön a barátja..épp fürdés előtt.

csak azt nem értem hogy a kedves barátnak sincs annyi esze hogy kisgyerekes családhoz nem állítunk be 7 után..

2013. jan. 29. 13:34
 25/44 anonim ***** válasza:
Na igen.
2013. jan. 29. 13:40
 26/44 anonim ***** válasza:
26%

Szánalmas vagy.Nem tudsz megbántani mert nagyon fontosak a gyermekeim és foglalkozom is velük. Életre nevelem. Kiegyensúlyozott nyitott gyerek.

De te egy egysejtű szintjén lehetsz ha egy hozzászólásból ilyesmire következtetsz.Jusson eszedbe amikor már egyedül neveled a gyereked.

2013. jan. 29. 14:19
 27/44 anonim ***** válasza:
10%
mert normális ember nem tűri hogy semmibe vegyék az igényeit,és te láthatólag képtelen vagy egyensúlyozni :)
2013. jan. 29. 14:20
 28/44 anonim ***** válasza:
37%

21 est nagyon jól leírta.Én is önvizsgálatot tartok,valakinek nem igénye.Azonban ha a párjának az akkor kompromisszum szükséges.Mi szerencsések vagyunk,mert mindketten társasági emberek vagyunk. Ebből nincsenek súrlódások.

Lehet úgy kéne megoldani hogy havonta 1-2 x előre megbeszélve legyenek olyan napok amikor apa barátai felmehetnek.Anya meg nagyihoz vagy barátokhoz megy ha nagyon nem bírja,vagy alkalmazkodnak kölcsönösen és mindenki otthon marad.

2013. jan. 29. 14:25
 29/44 anonim ***** válasza:
37%
23-as vagyok. Hát ha valakinek egy 2 hónapos gyerek mellett normális dolog a dorbézolás, akkor ahhoz csak gratulálni tudok. És gratulálok az idióta lepontozóknak is, ez legyen életük legnagyobb öröme.
2013. jan. 29. 15:02
 30/44 anonim ***** válasza:
25%
Hát ha neked meg az dorbézolás, hogy valaki a barátaival találkozik az otthonában, akkor igen sivár életed lehet. Vagy csak a keserűség mondatja ezt veled, mert neked nincs is kivel találkozni, sem otthon, sem máshol.
2013. jan. 29. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!