Igaza van a férjemnek?
két gyermekünk van,3 éves a lányunk,2 hónapos a kisfiúnk.
ma kaptam az ívet egy-két rokontól akikkel találkoztam,nyílván a férjem mesélte, hogy én milyen vagyok már hogy este 19 óra után nem jöhet hozzánk senki,pláne az ő barátai,haverjai,mert hogy én épp fürdetem a gyerkőcöket,szoptatok,magyarán alváshoz készülődünk,én is pizsire vetkőzök és pihenés,mindez tart 20:30-ig míg elalszik a két gyerek.de hát hogy jövök én ahhoz hogy apát kényszerítsem arra hogy ő is ezt tegye,ő még szeretné hívni ide a barátját mert az csak este ér rá,hozzánk jönni,mert dolgozik,attól hogy vannak a gyerekek nem áll meg az élet mi lesz ha később vagy korábban teszem le őket, szobaajtó bezárva és ráérnek itt beszélgetni.(ami zenebömböltetés és hangos röhögést jelent,és a konyhát és a szobát 1 ajtó választ el gondolhatjátok mi zaj behallatszik)..
persze egynek sincs még család így ők ezt nem érthetik meg,nekem számít az esti menet és rend,mert ha tolódik,akkor éjfélig fent vannak a gyerekek bezavar minden, és én szívok,mert apát ezt nem izgatja, hogyha jön vki este akkor én nem tudok nyugodtan lefekvéshez készülődni,és ha nem tetszik neki valami elhúz itthonról és ennyi.
na mindegy a kérdésem az hogy én ragálom túl?
ti szeretnétek ha este 7 után beállít akárki is,még akkor is ha megvan beszélve?
sajnálom de én ezt az egyet szeretem tartani az esti rituálét,sok múlik ezen pláne az előttem lévő éjszakázás...
mondtam már apának hogy menjenek el presszóba én tudjam nyugodtan rendezni a gyerekeket..
kicsi a lakás is,nem férünk el itt annyian ,pláne hogy még fektetés után itt vergődjön vki éjfélig is akár és piálgassanak és menjen a rihi-röhi..
és azt mondták nekem hogyha így folytatom akkor kiharcolom a válást.. hát köszönöm szépen,ha meg sz@rnék mindenre az lenne a baj..
HÁT KI ÉRTI EZT????????
Ne hagyd h odahivja este a baratait! Tutti ugy lenne ahogy irtad is h akkor a gyerekek nem alszanak, sir a kicsi a zaj miatt, keson alszanak el, aztan borul a kovetkezo nap is, mert ugye a kicsik faradtak, nyugosek lesznek. Szoval szerintem tok igazad van. Kerd meg ot h menjenek el vhova v a baratjanal talalkozzanak, biztos lehet ott i, nem muszaj mindig nalatok logni....
Lehet h a parodnak az a baja h nem erti milyen egy egy nap egyedul a gyerekekkel, hogyha o dolgozik es milyen nehez ket nyugos picivel. Szerintem neki hianyzik az az ido amikor meg nem voltak a gyerekek es azt csinaltatok amit akartatok, persze azert biztos szereti a gyerekeit :-)
Probald ot elvinni egy kicsit szorakozni kettesben vagy akkar a barati korotokkel a nagymamak biztos vigyaznanak az unokakra, de ezzel az ötletemmel meg varnek par honapot, mert a kisfiad meg nagyon pici, ne hagynam ott, de ha mar nagyobb lesz egy ejszakat csak kibirtok, ha nehezen is :-)
Sok sikert :-)
én tökre megértelek, szomorú, hogy a férjed ezt nem érti
neki kellene mondania, hogy nem alkalmas. Elnézést, de sztem őicit önző ember a férjed
én is két kisgyerekkel vagyok itthon 3 éves és 8 hónapos tökre tudom mit érzel...igaz az én férjem mindenben támogat és munka után mi vagyunk az elsők neki
kitartás
Nézd, én egyetértek veled. A két gyerek gondozása a te dolgod elsősorban, és megkérdezném apát, hogy mégis hogy gondolja? Majd este 10-kor kezded el a fürdetést a két gyereknél, hogy éjfélre elaludjanak, csak mert a haverjaival este rájuk jött a huncutkodhatnék? Vannak erre megfelelő helyek, és ha nagyobbak lesznek a gyerekeknek, lehet engedményeket tenni, de amíg kicsik és te kelsz fel hozzájuk, addig apuka fogadja el, hogy ez van. A kedves rokon meg ne szóljon bele a ti életetekbe, vagy ha olyan lelkes és okos, jöhet este altatni, majd meglátjátok, mikorra végez és utána milyen bölcs lesz. :)
Szerintem, nem reagálod túl, csak az okos rokonok szeretnek mindent jobban tudni.
akkor menjen aztán váljon el, kinek kell ilyen férfi -bocs..., igaza van az elözőnek önző ember
ahelyett, hogy téged próbálna tehermentesíteni picit...
mikor szoptattam még a fiam akkor hozzánk se jött át senki este 7-f8 után. de a férjemnek eszébe se jutott idehívni a haverjait...
most már 3 éves a gyerekünk, nem egyszer volt, hogy este 8 után feljött a férjem barátja, akkor már nem zavar mert addigra mélyen alszik a kicsi, ők meg képesek kultúráltan beszélni, nem üvöltetik a zenét, nem ordibálnak, csak megisznak egy üveg sört vagy még azt se, beszélgetnek fél órát, órát és megy is haza :)
néha nekem is jól esik ha beülhetek közéjük...
de mondom, 2 hónapos mellett ez nekem se kéne, az meg, hogy a párod képes alvó gyerekek mellett óbégatni, zenét bömböltetni, nálam is átlépné a határt :(
Én páros lábbal rúgnám ki a haverjait ilyen kicsi gyerekek mellől.
Mikor a lányom kicsi volt, kb 4 hónapos, a férjem elhívta a barátját egy ittalvós bulira. Nem is voltam ellenére, mert én is jóban voltam a sráccal, de este elszabadult a pokol, a szomszédok is csatlakoztak és a végén olyan ivászatot rendeztek, hogy még éjfélkor is ordítozás volt, a férjem barátja, tök részegen esett kelt az emeleten, persze a gyerek felébredt, sírt na nem cifrázom szerintem elképzelhető.... Szóval akkor reggel a férjem tudtára adtam, hogy míg kicsi gyerek van a házban, addig ez volt az utolsó ilyen, ide senki nem jön estére. Délelőtt, délután nem bánom, de este, meg pláne itt aludni, azt nem. Szerencsére megértette és nincs is ilyen. Azóta született még egy gyerkőcünk, ha a férjem nagyon haverozni akar elmennek valahova, azt nem bánom, csak ne minden második este menjen. :) Vagy a szomszéd nagyon jó barátja, vele még ilyen hidegben is ki szoktak kötözni a garázsba forralt borozni, ezt sem bánom, ott lehet duhajkodni. :)
A rokonok tehetnek egy szívességet, nem ők élik az életedet, nem ők nevelik a 2 gyereket. Nem ilyen stílusban, de nyugodtan meg lehet nekik mondani, hogy a 2 gyereket nem ahhoz szeretnéd szoktatni, hogy éjfélig hallgassák a férjed és barátai röhögését.
A férjeddel meg meg kell értetni, hogy a gyerek bizony sok felelősséggel és lemondással jár mind anyának mind apának!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!