Sok kisgyerekes szülő miért viszi magával a gyerekét/gyerekeit bevásárolni, amikor a legtöbb esetben a neveletlen viselkedésük zavarja a többi vásárlót?
Mai nap történt az eset az egyik vidéki szupermarketben: kb. 2 éves kislány keresztbe-kasul tolta azt a mini bevásárlókocsit a vásárlótérben, néha úgy, hogy nem lehetett tőle az adott sorban közlekedni, amíg anyuka válogatott és simán kitolta elém is, hogy majdnem nekitoltam a telepakolt bevásárlókocsimat, ekkor persze én lettem volna hibás az anyja szemében. Egy másik gyerek pedig úgy elkezdett bömbölni, hogy percekig zengett tőle az egész üzlet.
Nem a gyerekek ellen vagyok, de miért nem lehet tudomásul venni, hogy bevásárláskor a vásárlók nagy része nem kíváncsi a gyerekük randalírozására? Miért nincsenek tekintettel másokra?
Régebben azért szerettem a Metro áruházakat, mivel onnan eleve ki voltak tiltva a 10 éven aluli gyerekek, sajnos mára már ez a tiltás is megszűnt néhány éve.
34/F
Mert nekik bármit lehet, azt hiszik. Van gyerekem, volt, hogy vittem boltba kicsinek is, de akkor beültettem a kocsiba az erre kialakított részbe.
Sírás egyszer volt bevásárló központban, akkor az apja felkapta és kivitte.
1.nem tudom hova tenni
2.valoszinuleg a bevasarlasuk arra az idore esett amikor a gyerek ehes/faradt/nyugos volt es nem volt lehetosege enni/pihenni/azt csinalni amihez inkabb kedve lett volna igy ledobta a lancot.
3. neha sajnos nekik is alkalmazkodni kell hozzank,mert az elet kozben zajlik, de leginkabb a felnottek hozzaallasan lehet valtoztatni, a tieden, az anyjaen es van amikor egyszeruen nem fer bele h mashol legyen, lasd 1. Pont.
Barmilyen meglepo, ok itt elnek koztunk. Sokan elfelejtik h ok is voltak ilyen kicsik es nekik sem volt 365bol 365napjuk jo.
Egyebkent 3 gyerekem van es en is imadom pl a gyerekmentes furdot a ferjemmel, de a bevasarlokozpont epp nem gyerekmentes ovezet es ezt el kell fogadni.
Jaj őszintén kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb bajod az életben!😘
De komolyan!😉
Hát én k.jot röhögtem azon, hogy a gyerektelenkent lúzer 30+os pasik mit gondolnak a gyereknevelésről, vagy úgy általában arrol, hogy mit kellene tennünk nekünk anyáknak a "komisz" gyerekeinkkel egy boltban. 😂
Hát sztem ti gyereket max a tavolrol lattatok. Legalábbis remélem, hogy nincsenek olyan nők, akik szülnek ilyen gőgös embereknek. Brühühü, kérdező drágám. Ki kellett kerülni egy gyereket? Megsimizem a buksidat virtualisan, joo? Ha nem lennél amúgy puhapocs, az anyját-apját kerdezted volna, nem itt minket.
El kellene otthon beszélgetni a gyerekkel, hogy "tilos a komiszkodas" 😂😂 A 2 evéssel? Láttál már két evést? Csak mondom, a jó része dackorszakos 2 évesen és nem beszél. Azzal a korosztállyal nem lehet "beszélgetni".
Amit lehet az az, hogy ha tudod nem viszed magaddal, de ha nincs más megoldás akkor viszed és a normalis keretek közt próbálsz vele minél előbb végezni úgy, hogy a gyerek ne rendezzen műsort.
Azt hiszitek nekünk ez a hobbink? Nem nem ez, de ne jöjjön már ilyennel senki, hogy hát magának szülte. Van itt valaki tán aki azért nem szült, mert nem akarta, hogy aztán majd a kisded, ne zavarjon senkit a bevásárlás alatt? 😂😂😂 biztos számtalan ember van aki emiatt nem szül. 😂😂😂 Ja nem.
Én voltam tegnap egy "vidéki áruházban egy 2 éves forma kislánnyal", így akár magamra is vehetnem ezt, de csak mondom, hogy az enyém szerencsére éppen nem "komiszkodott" senkivel…
Amúgy, nekem meg azzal van tele a puttony, hogy azokat a kicsi kocsikat a elveszik a felnőttek a gyerekeim elől. Pedig az én gyerekeim szeretnek azzal menni. A köcsög gyerektelen felnőtt emberek meg lenyuljak.. ezért nem lehetne őket is kitiltani? Naa lecci'.. akkor nem kezdődne minden gyerekes vásárlás azzal, hogy el kell könyörögni a kocsit valami idiótatol. Tegnap éppen kettő ilyen 30koruli ffitól kellett elkérnem.
41es szuperanyu, nem mindenki jár ám a férjével a boltba. És.. nem mindenki gyereke szeret oda felülni. Az enyém pl. nem szeret, és nem is hagyja, szóval nem fogom beletaposni azért mert szerinted! úgy illendő.
Soha nem volt még gondom a gyerekekkel. Mindig ki tudtak kerülni vagy én őket. Nagyon gyorsak és tudnak figyelni. Amúgy meg nem értem minek cseszném fel magam egy gyereken. Ha nekem jönne úgyis boci szemekkel bocsánatot kérne.
Üdv, egy gyermektelen
45,ha valaki a férjével megy se az a f*sza megoldás,hogy megmukkan a gyerek és gyorsan kivisszük nehogy valaki sírni vagy hisztizni lássa.
Valakinek ha tetszik hanem ez egy természetes dolog egy gyereknél bizonyos korszakokban.
Ha kiviszik onnan csak rontanak vele egyrészt akkor a parkolóban vagy a kocsiban fog ordítani (persze ha oda bezárod nem hallod ki,az is egy megoldás,nem egyet láttam aki kint telefonozott ameddig bent kiüvöltötte magát a gyerek..) vagy pedig minden egyes bevásárlást már kezdeni is azzal fog,hogy ordít okvetlenül mert megtanulja,hogy akkor kiviszik.
Egyedül pedig ugyan az fog veled történni mint mással: ha rájön az 5 perc a gyerekre,ki akar menni mert megszokta vagy csak rossz kedve lesz üvölteni fog és hisztizni.
Jogos 47es. Én most így nem gondoltam túl, mert már nálam ott elbukott a mutatvány,hogy a férjemmel menjek, mert a férjem külföldön dolgozik és nem jár haza naponta, de még hetente sem, így mi ebből kell, hogy gazdálkodjunk.
Sokan azt gondolják, hogy egy gyerek azért sír mert nem nevelte meg az anyja, pedig nem. Lehet éppen neveli. 45 voltam
1
Nem tudja kire bízni
2
Nem a vásárlás a program ( mi mindig valahonnan hazafele tartunk, amikor vásárolni IS megyünk.)
3
Ha sosem viszed, akkor 5-6 évesen sem fog tudni viselkedni
+
Az enyémek eddig még soha nem csináltak balhét.. túlfáradtan inkább kihagyom a vásárlást, csak nagyon max 1-2 létfontosságúért megyek be.
1,5 és 3 évesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!