Sok kisgyerekes szülő miért viszi magával a gyerekét/gyerekeit bevásárolni, amikor a legtöbb esetben a neveletlen viselkedésük zavarja a többi vásárlót?
Mai nap történt az eset az egyik vidéki szupermarketben: kb. 2 éves kislány keresztbe-kasul tolta azt a mini bevásárlókocsit a vásárlótérben, néha úgy, hogy nem lehetett tőle az adott sorban közlekedni, amíg anyuka válogatott és simán kitolta elém is, hogy majdnem nekitoltam a telepakolt bevásárlókocsimat, ekkor persze én lettem volna hibás az anyja szemében. Egy másik gyerek pedig úgy elkezdett bömbölni, hogy percekig zengett tőle az egész üzlet.
Nem a gyerekek ellen vagyok, de miért nem lehet tudomásul venni, hogy bevásárláskor a vásárlók nagy része nem kíváncsi a gyerekük randalírozására? Miért nincsenek tekintettel másokra?
Régebben azért szerettem a Metro áruházakat, mivel onnan eleve ki voltak tiltva a 10 éven aluli gyerekek, sajnos mára már ez a tiltás is megszűnt néhány éve.
34/F
Miért a kedvemért, mi ez a személyes hangnem? Vagy a te gyereked is visít a boltban? Nekem húgaim voltam ilyenek (ikrek), aztán Apu egyszer azt mondta nekik, ha nem hagyják abba, otthagyja őket a boltban, még el is játszotta, hogy sarkon fordul, és megy.
Nem értem, miért kell egyből bunkó reagálni, én nem voltam az. Ez az oldal arra való, hogy kérdéseket tegyünk fel, nem itt kell levezetni a frusztrációt. ja, és kuki sem lehetek, csak nuni.
Üdv,
Zsuzsi
Én meg egyszerre valaszoltam többnek, én vagyok, aki azt hiszi, hogy egy ember ír. Vagy írjak külön mindenkinek?
Kedves 18:34!
Kedves 12:29!
Kedves 22:19 stb?
Te is anonim vagy, öngól.
Zsuzsi
Rémes. Mert ők egy család. Nincs, aki vigyázzon rá addig, és egyáltalán, micsoda ostoba kérdés ez?
A gyerekeket meg az ilyen gonosz, korlátolt nénik és bácsik zavarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!