Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sok kisgyerekes szülő miért...

Sok kisgyerekes szülő miért viszi magával a gyerekét/gyerekeit bevásárolni, amikor a legtöbb esetben a neveletlen viselkedésük zavarja a többi vásárlót?

Figyelt kérdés

Mai nap történt az eset az egyik vidéki szupermarketben: kb. 2 éves kislány keresztbe-kasul tolta azt a mini bevásárlókocsit a vásárlótérben, néha úgy, hogy nem lehetett tőle az adott sorban közlekedni, amíg anyuka válogatott és simán kitolta elém is, hogy majdnem nekitoltam a telepakolt bevásárlókocsimat, ekkor persze én lettem volna hibás az anyja szemében. Egy másik gyerek pedig úgy elkezdett bömbölni, hogy percekig zengett tőle az egész üzlet.

Nem a gyerekek ellen vagyok, de miért nem lehet tudomásul venni, hogy bevásárláskor a vásárlók nagy része nem kíváncsi a gyerekük randalírozására? Miért nincsenek tekintettel másokra?

Régebben azért szerettem a Metro áruházakat, mivel onnan eleve ki voltak tiltva a 10 éven aluli gyerekek, sajnos mára már ez a tiltás is megszűnt néhány éve.

34/F

2021. júl. 31. 21:49
 101/140 anonim ***** válasza:
80%

Persze,majd nyílván egy kis embert fognak pórázra fogni,hogy te jobban érezd magad ameddig elhaladtok egymás ellen vagy nehogy el kelljen viselned 2 percig a kasszában sorba állásnál.

Azért álljunk már meg.A gyerekek még felfedezik a világot,nem értik hogy mit jelent rosszul viselkedni valahol.Úgy viselkednek ahogy épp a hangulatuk megengedi.Nagyobb gyerek már más,de 2-3 éves gyerek még nagyon öntörvényű.

Tudom,tudom vannak a csoda szülők a példamutatóan kussoló,egyenesen ülő "értelmes" gyerekkel.Gratulálok hozzá.Másé nem ilyen és ez nem mindig a szülő hibája,de ezért nem is kell elsütni a világ elől.

Ha ez nem tetszik fordulj el és menj tovább vagy tényleg ne vásárolj olyan helyen ahol kisgyerek van.

Az kötekedő,lassú öregeket is elviseljük,a kiabáló kan cigány gyereket is a két visító kocájával,a folyamatosan telefonáló vagy telefont nyomkodó nem figyelőt is elviseljük hiába jött már 3x nekünk,sőt a folyamatosan hangosan árakra panaszkodókat is.Mindenki f*szságát el kell,és el is lehet.Maximum addig a pár percig látod és hallod ameddig a boltban tartózkodtok pont ugyan azokban a sorokban.

Minél hamarabb tovább mész annál hamarabb megszabadulsz minden olyantól ami nem érdekel vagy nem tetszik.És kétlem,hogy mindezek akkora nyomot hagynának a legtöbb emberben,hogy a neten kelljen miatta panaszkodni.

Ennyi bajod legyen az életben öcsém,de komolyan.

2021. aug. 4. 13:11
 102/140 anonim ***** válasza:
3%
Kiforgatod a szavaimat. Egy, a szülő mellett álló gyerek a kutyát sem zavar. Az, amelyik szétszedi a boltot, az, amelyik üvölt, az, amelyikben felbotlasz, bocs már, ha vásárláskor nem a padlót pásztázom, hogy jaj, mikor kerül gyerek a lábam alá, az amelyik többedmagával rohangál. Nem hiszem el, hogy nem lehet rászólni. Én nem pusztán kétevesről beszélek, láttam én 6-7 évest is őrjöngeni, és persze én vagyok a szemét, mert zavar. A mai világban miért nem lehet csak egy kicsit megnevelni a gyerekeket? Oké, felfedezi a világot, hát fedezze fel a játszótéren, de a bolt nem játszótér. És ha a gyerek nem tud viselkedni, az elsősorban a szülők hibája. Itt gyerekgyűlölőnek beállítás helyett inkább magatokba kéne nézni kicsit!
2021. aug. 4. 13:19
 103/140 anonim ***** válasza:
82%
Én gyerekesként még sosem láttam boltot szétszedő gyereket amúgy.. Lehet én lakok túl jó környéken, pedig amúgy nem, ma még egy erősen c. kategóriás nő is rászólt a 2 éves kislányra mikor pakolni akart.
2021. aug. 4. 13:21
 104/140 anonim ***** válasza:
14%

Hol laksz, odaköltözöm! Nálunk a c kategóriás, nem rászól, hanem vagy hagyja vagy ráordít és rángatja, amitől persze a gyerek is üvölteni kezd, az anyja meg szitkozódni.

Kicsit off téma, a pórázt azért írtam, mert pl unokatesóm kisfia (3) is irtó sok energiával bír, és nem tud úgy menni, hogy fogja az anyja kezét, folyton elrohan, ezért vettek rá (inkább hám, mint póráz, passz, nem tudom mi ennek a neve), és így nyilván nem tud elrohanni. Ez mondjuk utcán jó, nem tud kirohanni az útra, de biztos unokatesóm is egy gyerekgyűlölő állat, amiért csak pórázzal bír el a saját fiával.

2021. aug. 4. 13:30
 105/140 anonim ***** válasza:
69%
Fél éves a gyerekem, szóval ezt benézted, nem vettem semmit magamra, ő még babakocsiba ül, és 1 bevásárlás során sem üvöltött. Pórázra meg nem fogom a fajtád miatt tenni, inkább megtanítom hogy legyen normális. Téged is megtaníthatott volna anyád rá, és akkor nem itt vezetnéd a frusztrációd, hanem odamennél célzottan szólni annak aki zavar. De ahhoz már nem vagy elég facagyerek mi? Ja és felénk sem szedik szét a gyerekek a boltot. Legkorábbi ilyen emlékem pár éve volt egy zuglói kasszasorban, ahol egy dackorszakos komoly jelenetet rendezett egy kisautóért, de úgy ennyi.
2021. aug. 4. 13:37
 106/140 anonim ***** válasza:
84%

Én sem láttam még,hogy bármelyik gyerek szét szedné a boltot.meg ha le is vesz valamit a polcról,akkor mi van? Legfeljebb a boltosoknak és a szülőknek okoz gondot nem egy arra járó mindenbe orrát ütő f*sznak.

Neked ment kiskosárral.Jó,és?

Hátra lépsz,hátra húzod a kocsit,kikerülöd és nem látod többet.

Nem pedig pattogsz rajta órákig,hogy ÚRISTEN NEKEM JÖTT VÉLETLENÜL..

2021. aug. 4. 13:42
 107/140 anonim ***** válasza:
3%

Nem én vagyok kettőnk közül, aki személyeskedik, téged is megtaníthatott volna anyád.

Nem mindenki az elit Budapesten él, gyere Borsodba, és majd látsz csupa szépet és jót!

2021. aug. 4. 13:42
 108/140 anonim ***** válasza:
81%
Monoron ;)
2021. aug. 4. 13:47
 109/140 anonim ***** válasza:
71%

Tudjátok mi ugrott erről be?

[link]

Valahogy így képzelem amikor pánik szerűen reagál sok felnőtt,ha feltűnik egy gyerek.

2021. aug. 4. 13:48
 110/140 anonim ***** válasza:
61%

Agglomerációbam élek, de mindegy. Nem elit, Zugló sem volt az, most se az.

Személyeskedés mikor megakarod magyarázni másnak, mit tegyen a saját gyerekével. Én pl tervezem megtanítani, hogy illik viselkedni egy boltban, azt meg nem kosárban ülve teszem. Még akkor sem, ha ez a kényesek nem tetszik. A póráz meg jó dolog egy forgalmas úton, de boltba röhejes kategória már ne is haragudj. Le ne kötözzük??

Arról meg ki tehet, ha putriba élsz, nem átlagnépek között? Kezdhetted volna ezzel, bár így már érthető miért nem ott reklamálsz, nyuszika.

Nevetséges vagy. Költözz be civilizációba, aztán nem lesz ilyen gondod, hogy 50-ből 49 gyerek szétszedi a boltot.

2021. aug. 4. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!