Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sok kisgyerekes szülő miért...

Sok kisgyerekes szülő miért viszi magával a gyerekét/gyerekeit bevásárolni, amikor a legtöbb esetben a neveletlen viselkedésük zavarja a többi vásárlót?

Figyelt kérdés

Mai nap történt az eset az egyik vidéki szupermarketben: kb. 2 éves kislány keresztbe-kasul tolta azt a mini bevásárlókocsit a vásárlótérben, néha úgy, hogy nem lehetett tőle az adott sorban közlekedni, amíg anyuka válogatott és simán kitolta elém is, hogy majdnem nekitoltam a telepakolt bevásárlókocsimat, ekkor persze én lettem volna hibás az anyja szemében. Egy másik gyerek pedig úgy elkezdett bömbölni, hogy percekig zengett tőle az egész üzlet.

Nem a gyerekek ellen vagyok, de miért nem lehet tudomásul venni, hogy bevásárláskor a vásárlók nagy része nem kíváncsi a gyerekük randalírozására? Miért nincsenek tekintettel másokra?

Régebben azért szerettem a Metro áruházakat, mivel onnan eleve ki voltak tiltva a 10 éven aluli gyerekek, sajnos mára már ez a tiltás is megszűnt néhány éve.

34/F

2021. júl. 31. 21:49
 111/140 anonim ***** válasza:
24%

Ezen az oldalon senki sem tud olvasni? "Neked ment kiskosárral.Jó,és?

Hátra lépsz,hátra húzod a kocsit,kikerülöd és nem látod többet.

Nem pedig pattogsz rajta órákig,hogy ÚRISTEN NEKEM JÖTT VÉLETLENÜL."

Egy árva szóval sem írtam, hogy a gyerek jött nekem. Azt írtam, hogy én a kocsival feldöntöm a gyereket, mivel nem látom, nem számítok rá, hogy ott van. Azért azt a szituációt képzeld el, amint egy 2-4 éves gyereknek lendületből nekitolnak egy teli bevásárlókocsit. A kérdező legalábbis ilyen helyzetet vázolt föl.

2021. aug. 4. 14:25
 112/140 anonim ***** válasza:
42%
Ha pórázon vinnéd akkor meg abba kötnének az ilyenek bele amúgy..
2021. aug. 4. 14:26
 113/140 anonim ***** válasza:
7%

Hozzád meg ki beszélt? Azt sem tudom te melyik hozzászóló vagy.

"kb. 2 éves kislány keresztbe-kasul tolta azt a mini bevásárlókocsit a vásárlótérben, néha úgy, hogy nem lehetett tőle az adott sorban közlekedni, amíg anyuka válogatott és simán kitolta elém is, hogy majdnem nekitoltam a telepakolt bevásárlókocsimat"

2021. aug. 4. 14:27
 114/140 anonim ***** válasza:
22%
Ez egy nyilvános oldal, bárki hozzászólhat, nem tűnt fel gyökér?
2021. aug. 4. 14:28
 115/140 anonim ***** válasza:
24%
És miért veszed ennyire magadra? Talán tiéd a kérdésben megemlített gyerek? Miért nem lehet elfogadni, hogy igenis vannak olyan helyzetek, amiket a kérdező leírt?
2021. aug. 4. 14:30
 116/140 anonim ***** válasza:
4%

Ennyi aranyhal agyút.Reagáltál az ÉN HOZZÁSZÓLÁSOMRA mintha ÉN NEKED ÍRTAM VOLNA.

De nem,én nem NEKED írtam.

Azt sem tudom ki vagy,melyik kommentelő.Tőlem kommentelj,mit érdekel engem,hogy hozzászólsz-e vagy sem.

A kérdező kérdésére reagáltam."nem tűnt fel gyökér?"..

2021. aug. 4. 14:31
 117/140 anonim ***** válasza:
77%
Lakjon a borsodi putriban aki akar amúgy, én is vidéki vagyok de eljöttem onnan. Akinek az a szintje maradjon is ott :D Fusztrált idióták. De látszik hogy tajparaszt vagy mert Bp. sem egy elit környék feltétlen, jártál már a Hős utcában vagy az Orczy tér környékén? Én ott éltem 8 évig, biztosíthatlak hogy Borsod elit környék ezekhez képest, mégsem volt soha az Orczy téri vagy Hős utcai boltban se bajom a gyerekekkel. Most Monoron élek, itt is elég sok c. van, még szegregált ctelep is van, mégsincs semmi bajom a boltokban érdekes.. Nem lehet hogy ti vagytok egy kicsit túl ráérősek ilyen hülyeségeken agyalni? Mert kitolt eléd egy gyerek egy bevásárló kocsit, te jézus mária, micsoda tragédia.. Na, elém meg kiugrott ma egy macska az úton, épp hogy le tudtam fékezni, mégsem megyek minden macskás fórumba okádni hogy mindenki bent a házban tartson csak macskát vagy legyen macskabiztos kerítés hogy ne én törjem össze a drága kocsim a kóborló macskája miatt.
2021. aug. 4. 14:32
 118/140 anonim ***** válasza:
76%
Én nem neked válaszoltam , hanem a 110-es kommentelőnek. Ne égesd már magad tovább.
2021. aug. 4. 14:32
 119/140 anonim ***** válasza:
65%
Ez a kommentelő a kérdező amúgy, még skizofrén is a gyökere, már tiszta ideg :D
2021. aug. 4. 14:33
 120/140 anonim ***** válasza:
4%
Úgy,hogy az enyémből idézel? Ez még mindig nem jön ki.
2021. aug. 4. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!