Sok kisgyerekes szülő miért viszi magával a gyerekét/gyerekeit bevásárolni, amikor a legtöbb esetben a neveletlen viselkedésük zavarja a többi vásárlót?
Mai nap történt az eset az egyik vidéki szupermarketben: kb. 2 éves kislány keresztbe-kasul tolta azt a mini bevásárlókocsit a vásárlótérben, néha úgy, hogy nem lehetett tőle az adott sorban közlekedni, amíg anyuka válogatott és simán kitolta elém is, hogy majdnem nekitoltam a telepakolt bevásárlókocsimat, ekkor persze én lettem volna hibás az anyja szemében. Egy másik gyerek pedig úgy elkezdett bömbölni, hogy percekig zengett tőle az egész üzlet.
Nem a gyerekek ellen vagyok, de miért nem lehet tudomásul venni, hogy bevásárláskor a vásárlók nagy része nem kíváncsi a gyerekük randalírozására? Miért nincsenek tekintettel másokra?
Régebben azért szerettem a Metro áruházakat, mivel onnan eleve ki voltak tiltva a 10 éven aluli gyerekek, sajnos mára már ez a tiltás is megszűnt néhány éve.
34/F
Az eddigi életem során kb. 2 alkalommal találkoztam olyan gyerekkel, aki nem tudott viselkedni bevásárlás közben. Idegesítő felnőtt gyökérrel, aki egyfolytában elégedetlen annál többel hozott össze eddig a sors.
Például a várandósságom alatt háromszor is előfordult, hogy felnőtt tolta nekem a kocsiját, úgy hogy már nagy pocakom volt és egyértelműen látszott, hogy terhes vagyok, majd még nekik állt feljebb, mikor Párom rájuk szólt, hogy figyeljenek jobban.
Muszáj megtanulnia a gyereknek hogyan kell viselkedni a bevásárlásnál.
Én megtanítottam az enyémnek.
De sajnos rengetegen nem.
Kereskedelemben dolgozom,látom mindennap és sajnos nagyrészt nem tudnak viselkedni a gyerekek,a szüleik pedig szinte félnek tőlük vagy szimplán nem érdekli őket.
Szomorú.
Másrészt viszont a bevásárlás tömeggel jár,más emberekkel,hangoskodással aki nem bírja az rendeljen online vagy menjen késő este ill.kora reggel.
Keress egy 0-24-es boltot es vasarolj hajnali 2-kor, garantaltan nem lesz gyerek.
Elni es elni hagyni kerdezo, ha ennyire keptelen vagy az embereket elviselni, de vagysz a nyugodt vasarlasra, akkor erre is van megoldas, szivesen.
Vagy rendelsz, ahogy sokan masok.
"Hidd el, neki sokkal szarabb mint neked."
Már bocs, de ő vállalt gyereket. Egyébként pedig honnan veszed, hogy nekem nincsen?
Ha hisztizo gyereket látok boltban egyetlen reakciom van összesen. Hálásan osszeteszem a kezem, hogy ezúttal nem az én gyerekemrol van szó.
Komolyan ez neked probléma, hogy valakinek ordít a gyereke, míg leszeletelnek neked 15 deka parizert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!