Sok kisgyerekes szülő miért viszi magával a gyerekét/gyerekeit bevásárolni, amikor a legtöbb esetben a neveletlen viselkedésük zavarja a többi vásárlót?
Mai nap történt az eset az egyik vidéki szupermarketben: kb. 2 éves kislány keresztbe-kasul tolta azt a mini bevásárlókocsit a vásárlótérben, néha úgy, hogy nem lehetett tőle az adott sorban közlekedni, amíg anyuka válogatott és simán kitolta elém is, hogy majdnem nekitoltam a telepakolt bevásárlókocsimat, ekkor persze én lettem volna hibás az anyja szemében. Egy másik gyerek pedig úgy elkezdett bömbölni, hogy percekig zengett tőle az egész üzlet.
Nem a gyerekek ellen vagyok, de miért nem lehet tudomásul venni, hogy bevásárláskor a vásárlók nagy része nem kíváncsi a gyerekük randalírozására? Miért nincsenek tekintettel másokra?
Régebben azért szerettem a Metro áruházakat, mivel onnan eleve ki voltak tiltva a 10 éven aluli gyerekek, sajnos mára már ez a tiltás is megszűnt néhány éve.
34/F
Prüntyőkém mindenkit lepontoz, akinek nem tetszik a véleménye. Szerintem rosszabb vagy mint egy gyerek...
Ez is csak egy provokatív troll, aki viszi a hangulatot és az oldal olvasottságát.
"Már bocs, de ő vállalt gyereket. Egyébként pedig honnan veszed, hogy nekem nincsen?"
Elég nyilvánvaló, hogy nincsen, különben nem írtál volna ki ilyen kérdést 😏
#11: Mi nyomja a lelked? Nem sikerült értelmezni a mondandómat? Az nem nevelés, hogy a gyerek randalíroz a boltban, amíg anyuka shoppingol, oda sem nézve. Ha odafigyelnek rá és tanítják, hogyan kellene viselkedni az megint más. De a kérdésben pont nem erről volt szó. Melyik részét nem érted?
Egyébként azért ne legyen, mert tudatosabban nevelném (valószínűleg még nálad is tudatosabban?)
Neked sincs gyereked 😂😂😂
Jó buta vagy (na nem azért mert nincs 😉)
#26: Fejtsd ki légy szíves, miért vagyok buta, tanulni szeretnék, ha te már ilyen okos vagy, hogy indoklás nélkül sértegethetsz másokat (ha nekem szólt)
Ha ennyire nem tudsz figyelmen kívül hagyni,és tolerálni másokat,ráadásul annyira zavarnak hogy még kérdéseket is írsz róluk órákkal később is az interneten inkább rendelj.
Másnak is jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!