Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy reagalnatok ha a tinilany...

Hogy reagalnatok ha a tinilanyotok elvinne a kifogyott koromlakkjat és a tescoban utantoltene? Mivel otthagytabaz üveget ugy erzi ez nem lopas szerintetek? Ha megtudnad kicsinalnad vagy semmi?

Figyelt kérdés
A bizti őrök ismerősök.vajon ha akkor nem szoltak mar nem lesz belole semmi ha legközelebb a tescoba megyunk?
2013. júl. 21. 22:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/111 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként nagyon is láttak a kamerán meg a biztonsági őrök is :D Azokat is látják akik ott zabálják a kimérős cukrot, rudit stb. Csak nem éri meg nekik foglalkozni az ilyen kis piti ügyekkel. Sok káruk nem lesz belőle. Viszont most még csak körömlakk később már nagyobb értékű dolgokat fogsz lopni??? Gondolkozz 1 kicsit angyalom és szállj magadba!! ;)
2013. júl. 22. 10:24
 52/111 A kérdező kommentje:
Debreceni es akkor nezz körbe te is hogy masok is ezt csinaljak ha kimesz a tescoba. Meg a plazaba a cba is lattam sokszor.
2013. júl. 22. 10:45
 53/111 anonim ***** válasza:
93%

És ez a kifogás, hogy más is lop, akkor neked már jogod van hozzá?

Egyetértek a többiekkel, szánalmas vagy, nem elég hogy tolvaj, de erkölcsileg egy nulla. Remélem egyszer elkapnak és rendőrségi ügyed lesz belőle. Majd akkor védekezz, hogy más is ezt csinálja...

Épp ezért tart itt ez az ország.

2013. júl. 22. 12:49
 54/111 anonim ***** válasza:
90%
Gondolom otthon is szép kis példát láttál, ha anyád is lop. És az mentség, hogy más is lop? Akkor neked is kell? Ha az én lányom lennél, akkora balhét csapnék, hogy egy életre megjegyeznéd.
2013. júl. 22. 13:02
 55/111 anonim ***** válasza:
89%

Mivel anyád is lop, ezért szerintem csak büszke lenne rád.... Szép kis család. :)

Amúgy ha a helyszínen nem szóltak, akkor legközelebb már nem szólhatnak elvileg.

Hány éves vagy?

2013. júl. 22. 13:22
 56/111 anonim ***** válasza:
89%

Már a 2 éves lányom is tudja, hogy csak fizetés után ehet Rudit...

A lopás az lopás, légyszi ne szépítsd, inkább próbálj meg leszokni róla, ha normális felnőtt szeretnél lenni.

2013. júl. 22. 13:31
 57/111 anonim ***** válasza:
94%

Szóval ha a faluban a szomszéd lányt már megfarkalták análba akkor téged is lehet ugye?

Gyere, kapsz tőlem 2 üveg körömlakkot is, hogy lásd úriember vagyok!

2013. júl. 22. 13:40
 58/111 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, ennyire nem lehetsz fogyatékos. Azért mert más lop, attól te még ugyanúgy egy tolvaj kis p*csa vagy. Remélem, hogy lebuksz, és majd megtanulod, hogy nem lopkodhatsz kedvedre a boltból.
2013. júl. 22. 15:56
 59/111 anonim ***** válasza:
89%

Szép család vagytok!

Az, hogy átöntögeted a körömlakkot és otthagyod az üres üveget lopás! A termék nem az üveg hanem maga a körömlakk ami benne van. Igen, vannak akik lopnak boltokból, de ettől nem lesz enyhébb a tetted. Te is ugyanúgy lopsz mint ők. Egyébként nem hiszem, hogy fognak szólni szerintem nem ismernek fel. Meg ez csak egyszeri (?) alkalom volt. Többet ne lopj!

2013. júl. 22. 16:49
 60/111 anonim ***** válasza:
94%
Ha elveszem tőled a pénztárcádat, de ott hagyok nálad egy ugyanolyat, csak üreset, akkor az lopás?
2013. júl. 22. 16:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!