Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy reagalnatok ha a tinilany...

Hogy reagalnatok ha a tinilanyotok elvinne a kifogyott koromlakkjat és a tescoban utantoltene? Mivel otthagytabaz üveget ugy erzi ez nem lopas szerintetek? Ha megtudnad kicsinalnad vagy semmi?

Figyelt kérdés
A bizti őrök ismerősök.vajon ha akkor nem szoltak mar nem lesz belole semmi ha legközelebb a tescoba megyunk?
2013. júl. 21. 22:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/111 anonim ***** válasza:
95%
De jó, az én pénztárcámnak pl. a Pick szalámi nem felel meg, csak az olcsó párizsi. De a te logikádon alapulva nekem igenis jár a Pick szalámi, ezért, ha legközelebb a tescoba megyek, a táskámba tolok egyet, mert nehogy már kiadjak érte X ezer forintot, hisz abból mást is vehetek...
2013. júl. 21. 22:54
 22/111 anonim ***** válasza:
95%
Te olyan primitív vagy, kérdező, hogy erre már szavak sincsenek! Emellett kisstílű tolvaj.
2013. júl. 21. 22:55
 23/111 anonim ***** válasza:
88%
Egyik ismerősöm megevett egy sajtos stanglit és le kellett ülnie. Örülj, hogy nem vettek észre.
2013. júl. 21. 22:58
 24/111 anonim ***** válasza:
94%

Nem lehetsz több 13-14 évesnél. Lakkot a rossmannban kapsz 500-ért is, én is úgy vettem. Figyelni kell az akciókat, általában van. 1000 alatt szokott lenni Miss Sporty. Ha épp nincs akció, akkor sem gond, ha pár hétig nincs kipingálva a körmöd gyerek létedre.

Amit tettél: lopás. Többet ne tegyél ilyet!!!

25/111 anonim ***** válasza:
92%

Te lány!

Egy nyomorult tolvaj vagy!!!

Azt írtad, hogy anyád is lopkod??

Lehet, hogy téged is lopott valahonnan?

26/111 anonim válasza:
94%
2 havonta egy tizest? kis sz*rházi vagy. nem más. Arra gondoltál hogy amit ellopsz azt az ott dolgozoknak kell megtériteniük, ergo levonják a fizujukbol? gratulálok! lopjál ész nélkül te idi*ta-.-
2013. júl. 21. 22:59
 27/111 anonim ***** válasza:
74%
Annyira gyerek még a kérdező, gyerekésszel, gyerekgondolkodással. Én már kicsit sajnálom. Meggondolatlan volt, de már tudja, hogy ezt nem szabad, és remélhetőleg soha többet nem tesz ilyet. Ez jó lecke volt.
2013. júl. 21. 23:03
 28/111 anonim ***** válasza:
16%

Jaj már, nem kell itt dúldrámázni.

Lopni bűn. Most megtanulta a kérdező is. Többet nem csinálja. Ennyi nem kell túlrugózni, főleg itt és ismeretlenül.

Kérdező, fogd fel úgy, mint tanulópénz. Tedd helyre magadban, anyukádnak nem kell elmondani. Nyugodtan menj a tecsóba, nem volt tetten érés, utólag nem csinálhatnak semmit.

A jövőben ne csinálj butaságokat, mert sokkal csúnyábban is végződhet egy ilyen baromság.

2013. júl. 21. 23:04
 29/111 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nem az jött le, hogy bánná egy fikarcnyit is. Köti az ebet a karóhoz, ő aztán nem lopott.
2013. júl. 21. 23:04
 30/111 anonim ***** válasza:
90%

Szóval anyukád is szokott lopkodni.. szép.

Ahogy olvasom, szerintem te sem egyszer csináltad.

2013. júl. 21. 23:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!