Girlll3 kérdése:
Miért fürdeti le egy anyuka a kamasz lányait?
Figyelt kérdés
Tetejébe ùgy, hogy együtt fürdenek a már nagy gyerekek. Ez mennyire normális?ma 15:46
1/4 anonim válasza:
Ha nem szellemi és/vagy testi fogyatékosok, hogy segítségre szorulnak, akkor ez beteges, abnormális.
2/4 anonim válasza:
Férjem mostohaanyja csinálta ezt, nem tudta elfogadni, hogy felnőtt a kisbabája. Elég kontrollmániás volt. Ő csinálta a pancsivizet 8 órakor, és szegény 12 évesnek mennie kellett el a társaságunkból, mert fürdés és altatás volt. :D
Apukám meg ennek az ellentéte, ő anyukámmal fürdettette magát a házasságuk elején, mert őt anyukája felnőttként is fürdette. (Apukám és a férjem mostohaanyja is nárcisztikus, nem tudom, hogy véletlen - e.)
3/4 anonim válasza:
Nincs benne semmi különös, van minden féle szokás, van amit nem értünk de másnál az természetes.
4/4 anonim válasza:
Mekkora kamasz? Az én 11 évesem nem képes megfelelően hajat mosni, néha nekem kell. Ha nagyon ideges vagyok, vagy sietünk aludni/valahova, akkor néha fürdünk együtt és én is a kádban vagyok, ahogy megmosom a hajàt. Ezt hidegben vagy melegben preferálom, de nagyon ritka, mondjuk havi 1 ilyen, ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!