Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Akinek cigizik a kamasz fia...

Akinek cigizik a kamasz fia ,milyen szabályokat állítottatok fel a cigizéssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

ma 09:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Nem cigizhet. Ennyi. Nem tolerálom, hogy tönkretegye magát.
ma 09:33
 2/11 anonim ***** válasza:
60%

Ha véletlenül cigizne ugyanaz a szabály lenne, mint amikor én voltam ilyen hülye tiniként: "cigizz, de ne tudjak róla!"

Azaz pénzt nem kap rá, előttem nem gyújthat rá és ha megérzem a cigiszagot, vége van.

Hogy hazugságra tanít? Bizony.

Kegyes hazugság velem szemben. Nem akarok tudni arról, hogy mekkora hülye.

Egyébként ez nálam hatásos volt: sokkal kevesebbet szívtam, mint a nagy liberális szülők gyerekei, akik még a saját cigijükből is adtak a gyereknek.

ma 09:40
 3/11 anonim válasza:
33%
Nem vesz többet cigit a kezébe, gondoskodtam róla.
ma 09:49
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Levágtad a kezeit?
ma 09:53
 5/11 ItaIta válasza:
78%
Én itthon megkaptam a lecseszésem 16 évesen, és megmondtàk hogy máshol cigizhetek de meg ne érezzék itthon, ne legyen szagos a kabátom, ruháim. Ja, és nem adtak pénzt, mondták hogy hogyha cigizni akarok, akkor fizessem én. Így is lett. Ez volt 3 éve.
ma 10:06
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
A házban tilos, a kertben is, ki kell mennie az utcára. Majd utána meg kell oldania, hogy ne hozza be a szagot, ne érezzem. Például minden alkalommal mosson fogat utána. Illetve pénzt nem kapna rá, sőt ezek után semmire se, én megveszem neki ami kell, például ruhát, cipőt, kaját amit vihet a suliba. A többit oldja meg maga például diákmunkával.
ma 10:07
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
A házban nem cigizik, tőlem nem kap rá pénzt, nem is veszek neki. Ennyi.
ma 10:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Ugyanazt mondom, mint a kettes.

Nekünk minden ilyesmi tiltott volt, nem ia cigiztem, max. néha 1 szálat, ha közösen cigiztünk.

A nagy liberalista "hazudni tanít, aki tiltással nevel" szülől gyerekei meg tonnaszám szívták mindennap a cigit, merr lehetett, mert nem foglalkoztak vele a szülők, ha arra költi a pénzt, sokan évekig cigiztek és azota is szívják.

Nekem rászokni se volt lehetőségem, ma örülök is ennek.

ma 11:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Velem nem csináltak semmit, magamtól se cigiztem előttük míg 18 nem lettem. Nem vettek, de nem is csesztettek miatta.
ma 11:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy forintot nem adnék neki.
ma 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!