Csak az udvaron cigizhet, szigorúan hamustálba hamuzhat és csikkezhet, több zsebbpénzt nem kap, ossza be ő maga. Ha emiatt nem tud bérletet venni, így járt.
nov. 17. 13:06
12/20 anonim válasza:
16 éves lányom.
1ftot nem adok cigire. Illetve itthon, a kapun belül is, szóval az udvaron is tilos. Emellett elöttem se gyújthat rá.
Tiltabi nem fogom, én is ugyan ezt csináltam.
nov. 17. 13:47
13/20 anonim válasza:
Semmit.
Ha cigizni, akar hát cigizzen.
Van annyi idős, hogy fel tudja fogni neki az kell, hogy jó legyen a tüdeje vagy sem. Én nem tiltok semmit se.
nov. 17. 16:23
14/20 anonim válasza:
Hazaban nem cigizhet es probalja napi 5 szal maxon tartani a szintet. 18 ev alatt se.
Eddig eleg jol megy neki. De o mar 20 eves. 2 eve cigizik.
nov. 17. 16:34
15/20 Senior Séf válasza:
A társaságomban ne csinálja.
nov. 18. 16:45
16/20 anonim válasza:
Nekem beilleszkedési gondom volt, mert nem cigiztem. A szüleim viszont sokat foglalkoztak velem, és nem kellettek annyira a haverok. Mindketten láncdohányosok voltak, én meg soha nem gyújtottam rá. Sajnos nincs gyerekem, túl sokat tanultam, keveset jártam társaságba, sok pénzem van, igénytelenül nézek ki, nem megy a párkeresés így 50 felé pláne. Megkeresném, mi az ami jobban leköti a gyereket, minthogy a füstösökkel lógjon, és időt pénzt áldoznék rá, hogy azzal foglalkozhasson.
nov. 22. 14:05
17/20 anonim válasza:
Èn nem.veszek neki cigarettát,pènzt se adok rá. Lakásba nem gyujthat rá.
Èn úgy látom,teljesen mindegy mennyire tiltom. Hátam mögött ő is ugyanúgy megcsinálja,mint èn annó.
Èv elejèn szülőin a szülők 90% meg volt győződve,ès büszkèn jelentette ki,az ő csemetèje biza nem dohányzik. Èn csak mosolyogtam magamba,ès gondoltam "ha tudnátok amit èn,csak lesnètek"🤣. Sokat vannak nálunk osztálytársnői,barátnői,szorgalmasan vonulnak az udvarra🤣🤣
nov. 22. 14:35
18/20 anonim válasza:
A tüneti kezelések, tiltások helyett azt kellene inkább felismerni, hogy MIÉRT kezd el valaki cigizni. Egyfelől mert ez egy felnőtteknek fenntartott szokás, így szeretne felnőttnek látszani, másfelől "tiltott gyümölcs", így lázad pl a szülők ellen. De utal ez az egész egyfajta kapcsolati és kommunikációs problémra is, belső feszültségre. Szeretnék kapcsolatba kerülni a környezetemmel, de valamiért ez nem jön össze, így füst általi pótcselekvéssel ez tudat alatt valamilyen szinten megvalósul... aztán érdemes lenne tisztázni azt is, hogy MIT OKOZ ez a tüdőnkben, mik rakódnak le, milyen egészségügyi károkat okoz, s vállalja e ezeket a következményeket?
nov. 23. 13:45
19/20 anonim válasza:
Intelligencia kérdése! Nem igazán lehet szankciókkal korlátozni, mert csak jobban csinálja, keresi a lehetőséget, hogy rágyújtson a fokozott ellenőrzés alatt. A dohánytermékeket nemzetközileg azért nem tiltották be eddig, mert a népesség növekedést valahogyan korlátozni kell. A hülyébbek nagyobb eséllyel lesznek függők. Akiknek lételeme a közösség, egyedül nem tudják elfoglalni magukat, mindig kell aki szórakoztatja őket, alacsony IQ-sok ezek, a közösség kedvéért rágyújtanak, hogy együtt lóghassanak. Az a nyomi diák, aki otthon programozgat inkább, nem jár társaságba, annak eszébe nem jutna rágyújtani. De ezeket kirekeszti a közösség, és lúzereknek hívják őket. Tipikusan ezekből lesznek a pénzes, kisportolatlan, kardigános agglegények. 25 év börtönt adnék mindenkinek, akinek a dohánytermék gyártáshoz vagy árusításához bármi köze van.
nov. 23. 19:41
20/20 Sosetom válasza:
Vennék egy karton cigit, beküldeném a szobályába és ha hányásig szívta magát kijöhet. Többet nem fog rágyújtani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!