Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek a 17 éves gyereke...

Elengednétek a 17 éves gyereketeket?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy én vagyok a 17 éves lány.

Nyáron tervezünk lemenni a párommal, barátaimmal és a párom barátaival Horvátországba tömegközlekedéssel. 8-an lennénk és 3-4 éjszakát tervezünk kint maradni. Akkor már több, mint 1 éve együtt leszünk párommal, a barátaimat 5+ éve ismerem. Mindenki 17-19 éves. (Kb. rögtön nyár után töltöm a 18. életévemet) Magunknak finanszíroznánk mindent, mivel dolgozunk iskola mellett. Ti elengednétek a gyereketeket? És ha igen, akkor mi lenne a kikötésetek? Ha nem, akkor miért nem?

nov. 12. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Az én lányom is 17 éves. Az írásod alapján elengednelek. Ha ismerem akikkel mész. Kikötésem lenne (inkább kérés), hogy naponta egyszer hívj fel egy percre, hogy minden rendben van.
nov. 12. 23:46
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Igy igen, ha megbizhato vagy, es tudsz uszni.

Csak ugye reszeg gyerekek a viznel ... megenne az ideg

nov. 13. 00:07
 3/8 A kérdező kommentje:
A nyár alatt többször voltunk Balatonon, részegen sosem menne egyikünk sem a víz közelébe.
nov. 13. 01:33
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Elengedném a lányom, persze. Csak írjon rám néha, h mizu - ezt amúgy is megteszi. :) azt nyilván szeretném tudni, h kik ezek a haverok, meséljen azért kicsit róluk + legyen végszükség esetére nálam vkinek, mondjuk a pasijának a telószáma (de nem azért h hívogassam). Ja és a szállás neve/címe még fontos. (Meg h ne legyen csöves a hely 😀 )
nov. 13. 01:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze
nov. 13. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elengedném. Annyi lenne a kikötésem, hogy naponta egyszer írjon vagy hívjon, hogy minden rendben van.
nov. 14. 08:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Elengednélek, persze, de te ismered a szüleidet.

Anyám nem engedett volna el, az biztos, mert még nem vagy 18 - és utána is kb csúszni kellett neki hogy nagykegyesen rábólintson.

nov. 14. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:
24 éves vagyok és már külön élek, de ha valahova nagyobb útra el akarok utazni akkor azt nem szoktam elmondani, csak maximum miután hazajöttem, mert annyira félt mai napig, hogy óránként írogatna meg hívogatna. :D
ma 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!