Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mennyire elfogadot...

Szerintetek mennyire elfogadott, hogy valaki a gyerekének nagyon drága dolgokat vesz, közben meg a gyerek az iskolában bukdácsol?

Figyelt kérdés
Megveszik nekik a A6-ot, A8-at, Tech Fleece, Air Force 1, legújabb iPhonet stb és az ilyen emberek bukdácsolnak legtöbbször az iskolában meg magatartási gondoljuk van azt hiszik ők valakik. Megha megnezitek kb az összes ilyen ki fejlődésben lévő hülyegyerek ilyen, sablon emberek lettek. És ezek fogják majd kitermelni a nyugdíjukat, ami lehet hogy nem is lesz

tegnap 16:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
És te ezen vergődsz ezen a szép vasárnap délután? Egészségükre, ő gondjuk. Örülj neki, hogy a te gyereked a legokosabb meg a legszebb😉
tegnap 16:04
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Én nem tudom, hogy ezek mik, de nálunk a bukdácsoló gyerekek annyit kapnak, mint bukdácsolás előtt. Nem feltétlen anyagi helyzettől függ, nálunk rettenet gazdag apuka gyereke használt ruhákban jár, ami nem használt az is pepco, kb mindenen spórolnak, kivéve elektromos rolleren. Mindenkinek más a prioritás, sok gazdag szívesen spórol a gyerekén, más meg nem. Mi viszonylag szegények vagyunk, de a gyerekemnek mindene klassz.. de biztos nem kapna új iphonet, elveszti/elejti, viszont vannak menő márkás cipői, ruhái(is).
tegnap 16:07
 3/15 anonim ***** válasza:
41%
Wow, te biztosan tini vagy, hogy ilyenek tudsz! Kérlek írj még párat, mik a menők lányoknál, mindig szeretek képbe kerülni ilyesmivel, náluk biztos nem az airforce meg az a melegítő.
tegnap 16:10
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

Bár nem vagyunk rongyrázós fajta és ezeket a "státuszmicsodákat" még csak nem is ismerem (kivéve az iphone-t, de azért se vagyok oda), de amúgy teljesen.

Egy szülő nem jutalmazásként látja el a gyerekét a neki tetsző holmikkal, nem is a tanulás ellentételezéseként.

tegnap 16:23
 5/15 A kérdező kommentje:
#3 elég ha megnézed milyen kamaszok járnak a városban madárfészek haj air Force meg Tech Fleece meg a jordant előszeretettel hordja minden 2. Ember
tegnap 16:25
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
5.Én még egyet se láttam de oké...
tegnap 16:33
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#5 Pontosan. Személy szerint nekem is van AF1 és Jordan 1, mindkettő jó cipő:D
tegnap 17:31
 8/15 anonim ***** válasza:
48%

Kedvesem... nincs új a nap alatt! Én a 90-es évek közepén jártam középiskolába és akkor is ugyanez volt - csak ájfón nélkül. Volt egy srác akinek faterjának valami nagy cége volt és a gyereken több értékű volt a ruha amiben jött mint az egész osztályé. Namost ő lett a leglúzerebb közülönk. Nagyot bukott, mert ahogy mondod bukdácsolt (volna ha faterja nem fizet a tanároknak) végig. Aztán jött az élet és szépen pofánverte. A minap láttam egy szakadt 25 éves suzukiban pizzafutárkodni. Nem is ismertem volna meg ha nem köszön rám. Vagy 15 évvel többnek néz ki.

Bizony az élet igazságos, kiegyenliíti a dolgokat. A végén az air force 1 és elrohad a koporsóban.

Szóval ne azt nézegesd hogy kin mi van, hanem tanulj!

tegnap 17:36
 9/15 anonim ***** válasza:
48%

Nekem is volt egy ilyen osztalytarsam. Tobben is szegenyek voltunk es budosnek koszosnak csufolt a srac minket, meg tetvesnek stb. ( Szegenyek voltunk de nem volt valos a jelzok aggatasa.)

Mara nekem sajat hazam gyonyoru csaladom boldogan elunk :) nem tul gazdagon de meg vagyunk. Dolgozunk. Szakmam van.

A sracot egy kozepiskola se akarta atvenni, kulom az altalanos iskola igazgatoja kervenyezte a leggyengebb kozepiskola kisegito osztalyat az atvetelre. Minap neztem a sracot, az oltozete 2000 es evek es meg is csunyult. Se csaladja se semmi.

tegnap 18:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne feltételezd már, hogy én ismerem ezeket a dolgokat. Nem ismerek fel egy airforce izét, azt látom, hogy fehér tornacipő, esetleg kicsit deszkásabb vagy bumszlibb vagy karcsú, és a színeit. Nem tudok ilyenekről, nincs benne az általános műveltségemben valamilyen márka alá tartozott konkrét fazon.

A tech izéről sem hallottam soha az életben, nekem melegítő, amin V alakú csík van, de nem tudok megkülönböztetni két V alakú csíkos melegítőt:) A nike jelzést természetesen felismerem. Iphoneokat sem tudok megkülönböztetni, az újabbakon több kamera van:) Nekem csak iphone 12 prom van, de nem tudom megkülönböztetni más sokkamerás iphoneoktól, se 11től, se 13, 14, 15, 16.. semmit. Azt tudom, hogy talán a 16os a legújabb, és ennyi.

Ez érdekel, konkrét dolgok, hogy mik a menők, milyen márkák milyen dolgai ruhában, cipőben, táskában, videójátékban, fórumoknál, bármiben LÁNYOKNÁL.

Most néztem egy sorozatot, amiben tinik vannak és ott egy kislány mondja, hogy a társainak fila ditruptora van, rá kellett keresnem.. nekem az utolsó infóm, hogy a Fila márka ciki, mert mindenkinek fekete fila táskája van, ami annyira ciki volt 10 éve, hogy már menőnek számított. És innentől megállt az idő, lemaradtam a nagy sneakerlázról.

tegnap 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!