Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mennyire elfogadot...

Szerintetek mennyire elfogadott, hogy valaki a gyerekének nagyon drága dolgokat vesz, közben meg a gyerek az iskolában bukdácsol?

Figyelt kérdés
Megveszik nekik a A6-ot, A8-at, Tech Fleece, Air Force 1, legújabb iPhonet stb és az ilyen emberek bukdácsolnak legtöbbször az iskolában meg magatartási gondoljuk van azt hiszik ők valakik. Megha megnezitek kb az összes ilyen ki fejlődésben lévő hülyegyerek ilyen, sablon emberek lettek. És ezek fogják majd kitermelni a nyugdíjukat, ami lehet hogy nem is lesz

jan. 26. 16:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%
Ja és még feltűnt a bő szárú nadrágok térhódítása, meg a hosszabb szárú látszó zokni leggingsen kívül, és a látszó hasfal nem igazán ciki, ahogy az óriás pufi rövid derekú kabátok sem nagyon, és a melegítő is menőbb pár éve, mikor az én időmben csak sporthoz lehetett felvenni. Ezen kívül a tinilányoknak le van nyalva a haja laposra és középen elválasztva, alig sminkelnek, vagy úgy sminkelnek, hogy ne látszódjon és már rég senki sem hord pushupos melltartót.. sokan egyáltalán nem hordanak semmilyen melltartót a látszó mellbimbókból ítélve. Pár göndör lány igyekszik göndöríteni, de az is siralmasan néz ki és sok lánynak pirosas a szeménél a smink. Így ezeket sikerült megfigyelnem:)
jan. 26. 18:12
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
Az en idombe a mostani oltozetet cikiztek! "Akkoriba" 😅😅😅 a noies kinezet es a ferfias kinezet fontos volt persze nemnek megfeleloen 😅😅😅
jan. 26. 18:17
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

A nyugdíjjad magad termeled ki és a gyereked....akit úgy nevetsz, ahogyan akarod.

Én azt se tudom mi micsoda 😄.

Én akiket ismerek és drága dolgokat kapnak a szülőktől azok a gyerekek normálisan tanulnak vagy külföldön dolgozik valamelyik szülő esetleg.

jan. 26. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
30%

Én nagyon régen voltam fiatal, akkor jött be az Air max meg a Mustang farmer meg egy-egy parfüm és igen, mi is szerettük volna és az volt a menő, akinek a szülője ezt megvette.

Fészek frizura. És? Milyen legyen, bubi? Miért kell mindig ezt a bezzeg az én időmben meg jaj ezek a mai fiatalok, mi lesz a nyugdíjunkkal sablon szöveget?

"milyen kamaszok járnak a városban madárfészek haj air Force meg Tech Fleece"

Mi a gond ezekkel a ruhákkal, cipőkkel, frizurával? Ez a divat, és? Teljesen jól néznek ki. Hogy neked nem tetszik, az a te dolgod, ne vegyél magadnak.

jan. 27. 08:54
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Van baj a toronyban xd
jan. 27. 11:00
 16/18 anonim válasza:
0%

"Mi a gond ezekkel a ruhákkal, cipőkkel, frizurával? Ez a divat, és? Teljesen jól néznek ki. Hogy neked nem tetszik, az a te dolgod, ne vegyél magadnak."

Senki nem mondta, hogy van velük bármi baj, ezt csakis egyedül te találtad ki! :) Senkinek nem kell eltűrnie azt, hogy analfabéta vagy. Gyere vissza, ha megtanuktál olvasni! <3

jan. 27. 18:46
 17/18 anonim válasza:

"A nyugdíjjad magad termeled ki"

Nem! :) Nézz utána a nyugdíjrendszernek, mert sajnos ilyen nem létezik, és nagyon-nagyon-nagyon gáz, hogy ezt nem tudtad.

jan. 27. 18:48
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

Egy analfabéta közgazdász vagyok szívem

Hosszan szidta a mai fiatalokat akiért air force, tech flees cuccokban, fészek hajjal járnak

Tehát mi a gond ezekkel? Ránézésre rossz tanulók és kínai cipőt erdemelnének?

jan. 27. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!