Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hàny éves korig elfogadott,...

Hàny éves korig elfogadott, hogy egy anya bevigye a kisfiát a női öltözőbe esetleg zuhanyzóba? Ez mennyire gyakori?

Figyelt kérdés
Ha egy nő a kisfiával megy uszodába, fürdőbe, strandra, stb... És ha nincs vele férfi, akkor magával kell vinnie a kisfiát is, aki még nem tud egyedül átöltözni, vagy zuhanyozni... Ez hàny éves korig elfogadott? Màs nőket ez mennyire zavar?

aug. 3. 00:27
1 2 3 4 5
 1/43 anonim válasza:
78%
Szerintem iskolás korában màr rég nem kellene a kissrácnak is bejönni. Engem nőként nagyon zavar. Eddig 2 alkalommal történt velem ilyen.
aug. 3. 00:37
 2/43 Sz.Árpád válasza:
32%
Engem ritkàn vittek ilyen helyekre. Csak egyszer voltam ilyen okból a női tussolóban. Akkor talàn 6 vagy 7 é es voltam, a nővéremmel voltam, és az egyik legjobb barátnöjével. Làttam szépeket 😁
aug. 3. 00:42
 3/43 anonim válasza:
17%
18-20 évesen szerintem még rendben van.
aug. 3. 02:01
 4/43 anonim ***** válasza:
14%
28-30 évesen szerintem még rendben van.
aug. 3. 02:07
 5/43 A kérdező kommentje:
A gyerek életkorára gondoltam. Egy 7 évesnek szerintem már semmi keresnivalója sincs ott.
aug. 3. 02:30
 6/43 anonim válasza:
80%

kb 5, max 6 éves korig. Egy hét éves gyerek már át tud öltözni egyedül a férfi öltözőben és már rég felfogja, hogy kint fogod várni.

3 gyerekem van.

aug. 3. 02:34
 7/43 anonim ***** válasza:
54%
Igen, ha iskolaérett a gyerek, akkor alighanem tudja egyedül is abszolválni az öltözködést.
aug. 3. 02:51
 8/43 anonim válasza:
8%
5: Én is a gyerek életkorára gondoltam. Miértne vihetne be, anyukám 20 évesen a női öltözőbe ?
aug. 3. 03:10
 9/43 anonim válasza:
10%
Én rá nyitottam anyám barátnője mikor együtt nyaraltunk és ő zuhanyzott és nem zárta be az ajtót !Első meztelen nő volt akit láttam :)Ő nem teljesen természetes volt.
aug. 3. 03:20
 10/43 SZTANN ***** válasza:
97%

A gyerek 5-6 éves korig nemigen tud önállóan boldogulni a férfi öltözőben sem (sőt, ott sokkal durvábbakat láthat), ezért az anya viszi magával. De kultúrember megoldja, hogy diszkréten, gyorsan öltözteti, nem hagyja bámészkodni, más nőket zavarni, eltakarja, háttal fordítja, minél előbb kiküldi. Max. 6 évnél idősebb gyereket meg kell tanítani a teljes önállóságra.

Jobb fürdőkben már régen nincs ilyen női-férfi rendszerű elkülönítés, de van öltözőfülke. (Kivéve a Széchenyi. :-( )

aug. 3. 06:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!