Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hàny éves korig elfogadott,...

Hàny éves korig elfogadott, hogy egy anya bevigye a kisfiát a női öltözőbe esetleg zuhanyzóba? Ez mennyire gyakori?

Figyelt kérdés
Ha egy nő a kisfiával megy uszodába, fürdőbe, strandra, stb... És ha nincs vele férfi, akkor magával kell vinnie a kisfiát is, aki még nem tud egyedül átöltözni, vagy zuhanyozni... Ez hàny éves korig elfogadott? Màs nőket ez mennyire zavar?

aug. 3. 00:27
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
90%

Az a baj, hogy itt nem csak az önálló öltözésről van szó, hanem hogy beengeded egyedül valahova, ami tele van idegen férfiakkal, nem látod, nem tudod, mi történik vele, nem tudsz segíteni, ha baj van.

Egy mosdó nyilván más, most kifejezetten az öltözőre gondolok.

Szerintem az egyetlen praktikus megoldás ilyenkor az, hogy olyan helyet választok, ahol van öltözőkabin, és nem (csak) külön férfi-női öltöző.

aug. 3. 06:49
 12/43 anonim ***** válasza:
49%

Max 5 éves korig. Azért szerintem ennyi idősen is képes lehet egyedül átöltözni..

Engem zavar. A zuhanyzóban főleg.

Lesik a többi nőt mint a birkák, és nem lehet tőlük megtörölközni. Sosem találkoztam még olyannal, hogy ne leste volna a nőket kiguvvadt szemekkel.

Nagyon zavaró, idegesítő (még ha tegyük fel nincsennek "olyan" gondolatai akkor is. Mondjuk biztosan vannak, emlékszek hogy általános iskola első osztályban már tudták pl mi a szex)

Vannak akiket szabadon hagy járkálni az anyjuk, és szórakozásból rányitnak a zuhanyzó, öltöző nőkre. Jó példa a 9es komment. Egyszer rám is rám nyitottak, úgy leqva anyáztam borsodi stílusban hogy bőgött is a kis szemét. Az anyját is kiátkoztam. Ha már női öltözőbe viszi a hülyegyerekét, akkor ne zaklassák a többi nőt. Ez alap lenne szerintem.

aug. 3. 07:00
 13/43 anonim ***** válasza:
71%

12 megint.

Annyit hozzáteszek hogy a rám nyitó kb 12-14 lehetett.

Sokan a tizenéves kölykeiket is beviszik. Főleg pl Berekfürdőn.

aug. 3. 07:02
 14/43 anonim ***** válasza:
70%

"Az a baj, hogy itt nem csak az önálló öltözésről van szó"

Bizony, hogy nem csak arról.

Be nem engedném az 5 évesemet egyedül egy rakat felnőtt meztelen pasi közé. Akkor se, ha tudna tökéletesen egyedül öltözködni, szárítkozni.

Kísértem a lányom osztályát úszni, még a 8 éves srácok is szerencsétlenkedtek, kellett felnőtt.

Egyébként van apja, így megoldjuk.

De elméleti síkon: ha csak ilyen fürdő lenne, ahol nincs családi öltöző, és ha csak én vinném, bizony bevinném magammal min.7-8-9 éves korig. Vagy addig, amíg nemileg érni nem kezd.

Nem tabu nálunk a meztelenség, úgyhogy pl: most (5 éves) biztos hogy nem állna le nagy szemekkel bámulni a nőket. Még bőven együtt fürdik a nővérével is.

aug. 3. 07:05
 15/43 anonim ***** válasza:
91%
csalådi öltözöbe vagy családi wc viném be ott átöltözhetne nyugodtan tök mindegy hogy 5 vagy 8 éves lenne.
aug. 3. 07:15
 16/43 anonim ***** válasza:
25%
14es fiúként nem engednéd meztelen pasik közé de meztelen nők közé nyugodtan? Na én tuti direkt bepucsítanék neki meztelen altesttel had tanuljon ha már anyuka ilyen iq szegény.
aug. 3. 07:47
 17/43 anonim válasza:
56%
13-14 évesen én a férfiaknál kötöttem ki pedig jóbb lett volna a női részben :)Viccet félre ez nálunk egyértelmű volt hogy már van úgymond kukacom nem mehetek nők!
aug. 3. 07:52
 18/43 anonim ***** válasza:
73%

Strandra átöltözve mentünk, vagyis rajtunk volt a fürdőruha. Addig maradtunk míg meg nem száradt. Otthon lefürödtünk.

Amúgy vannak egyszemélyes öltöző kabinok. Én tusolni sose akartam a strandolás után a strandon vagy uszodában. Egyébként csak nyáron járunk....

Más. Jártunk a fiammal sportolni, ott ő jött velem a női öltözőbe 9 éves koráig (akkor nézték elsősnek 🙂). Mindig megkérdeztem, hogy zavarja e őket,ha itt van a fiam. Sose zavarta! Pedig aerobikos anyukák öltöztek.

aug. 3. 07:57
 19/43 anonim ***** válasza:
80%

16, zsenikém nem azért nem engedném egyedül (!) meztelen fickók közé, mert olyat látna amit még nem, hanem mert egyedül lenne és elég ha csak 1 devians van köztük, aki molesztálná.

Nők között se látna újat, hiába produkálnád magad. A lényeg, hogy ott felügyelettel lenne.

Elméleti, nálunk 1, van családi öltöző, így a férjem is tudná egyedül vinni a lányunk; 2, csaladi programként járunk uszodaba/fürdőbe, így wc-be is nemek szerintibe visszük

aug. 3. 08:21
 20/43 anonim ***** válasza:
86%

Mondok jobbat: anyuka kíséri be a kisfiút a FÉRFI öltözőbe. Néztem egyet...

Képzeljük el fordítva.

Max óvodás korban, akkor is nagyon diszkréten lehet ilyet.

aug. 3. 08:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!