Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hàny éves korig elfogadott,...

Hàny éves korig elfogadott, hogy egy anya bevigye a kisfiát a női öltözőbe esetleg zuhanyzóba? Ez mennyire gyakori?

Figyelt kérdés
Ha egy nő a kisfiával megy uszodába, fürdőbe, strandra, stb... És ha nincs vele férfi, akkor magával kell vinnie a kisfiát is, aki még nem tud egyedül átöltözni, vagy zuhanyozni... Ez hàny éves korig elfogadott? Màs nőket ez mennyire zavar?

aug. 3. 00:27
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
58%

"anyuka kíséri be a kisfiút a FÉRFI öltözőbe. Néztem egyet..."

Na azzal mégis mi a baj?

A nő biztos nem lát ott olyat, amit ne latott volna. ;)

Fordított esetben kicsit neccesebb. De még ott is inkább az, minthogy a férfiak közé vigyenek egy kislányt.

aug. 3. 08:39
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan régen volt is egy ilyen kérdés itt, apuka vitte be a kislányát a női öltözőbe, haaaaat ott is volt a kérdés alatt egy kisebb cunami
aug. 3. 08:44
 23/43 anonim ***** válasza:
42%

#21: ilyen alapon mindenki menjen olyan öltözőbe, ami tetszik neki.

Azt pedig sz*rjuk le, hogy valakinek preferenciája van azzal kapcsolatban, ki lássa őt meztelenül.

aug. 3. 08:47
 24/43 anonim ***** válasza:
78%

"Azt pedig sz*rjuk le, hogy valakinek preferenciája van azzal kapcsolatban, ki lássa őt meztelenül."

Ha irreális, akkor szarjuk is le. Fontosabb, hogy minek teszünk ki egy gyereket.

A kérdésnél maradva: abszurd, hogy egy kisgyerektől félnek felnőtt nők. Jaj, meglát egy 5-6-7 éves!

Ennél még az a jobb, amikor zárt fülkés wc-nél tiltakoznak az ellen, hogy kisfiút behozzanak. Ott mégis mit láthat?

aug. 3. 08:55
 25/43 anonim ***** válasza:
29%

19es persze majd 20 idegen pasi között fogja bárki bevállalni hogy molesztálja a te világszép kicsi fiadat.

Én viszont biztos szólnék az úszómesternek ha be akarnád hozni. Kivéve hay fogyatékos szegény.

aug. 3. 14:34
 26/43 anonim ***** válasza:
18%
24es akkor miért nem viszed zárt fülkés férfi öltözőbe? Hiszen úgyse látnál semmit..
aug. 3. 14:35
 27/43 anonim ***** válasza:
40%
Nem csak felnőtt nők öltöznek a női öltözőben, hanem kislányok is. A lányom kb. 7 éves volt, amikor az uszodában egy anyuka behozta a 6 és 8 éves fiait a női öltözőbe. Szerintem ez elfogadhatatlan. A lányom szerencsére még ruhában volt, nem is kezdett öltözni, amíg bent voltak.
aug. 3. 15:18
 28/43 anonim ***** válasza:
33%
Ha olyan kicsik még hogy szerinted nem zavarják az embereket, miért nem öltözteted őket kint a füvön?
aug. 3. 15:22
 29/43 anonim ***** válasza:
48%

27, nálunk ekkora gyerekek még együtt öltöznek az osztályteremben is tesi előtt.

3. osztályos volt a lányom tesi tagozatos suliban, még együtt öltöztek. Szeptembertől lesznek külön (9-10 évesek). Kicsit túlzott az óvatoskodásod.

aug. 3. 15:24
 30/43 anonim ***** válasza:
60%
28, én nem viszem őket sehova, nálunk van családi öltöző, elméletről vitázunk. De engem nem zavarna, ha más behozná, ha nem lenne családi. 10 év alatt szerintem nem akkora ügy.
aug. 3. 15:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!