Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szilveszterezés hogyan lesz...

Szilveszterezés hogyan lesz megoldva, ha ez előáll?

Figyelt kérdés

Szülőként, elengeded a gyereked (14.+, azaz szexuálisan legális, de 18 alatti) szilveszterezni, több napra a partnerével/partnerével + szüleivel, wellnessbe, pár napra? Fizetned nem kell, belföld.

Igen/nem?

Mitől függ?

Ha egyikőtök igen, de a másik nem, ki dönt, és mi alapján?

Ha baj lesz, ki viszi el?

(Igen, lesz pia, tűzijáték, szex.)

nov. 28. 00:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Aki ezt mástól kérdezi meg, alkalmatlan szülőnek.
nov. 28. 05:31
 2/16 anonim ***** válasza:
50%

Saját történet.

16 évesen elengedtek a szüleim 3 napra a barátommal, már 1 évet jártunk addigra. Szex is volt.

Januárba nem jött meg. Terhes lettem. Külfödre vitt a barátom abortuszra. Anyu annyit mondott, hogy ti vagytok a hibásak oldjátok meg. Megoldottuk, de azóta sose panaszkodtam anyunak, semmit se tudott utána az életemről. Tudom, hogy én estem teherbe, de egyáltalán nem akart segíteni a felelősséget átrakta rám. Sose beszéltünk erről az ügyről.

Azóta 20 év eltelt. Nekem is van 2 gyerekem, lányom is meg fiam 🙂.

Én el fogom engedni ott alvós buliba. Ha akármelyikük hasonlóan jár mint én, ott leszek mellette, megbeszélünk minden lehetőséget. Sose hagyom magára.

Ezt nem elrettentésnek szántam, Kérdező, ne vedd annak.

nov. 28. 05:44
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
17 évesen talán meggondolnám, de 14 évest biztosan nem engednék el.
nov. 28. 06:17
 4/16 anonim ***** válasza:
77%

"de egyáltalán nem akart segíteni a felelősséget átrakta rám"

Miért nem a tiéd volt? Felnőttet játszottál, akkor úgy is kell viselkedni.

Undorító 20 év távlatából is anyádra nyomni a saját hibádat.

nov. 28. 06:50
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

16 felett igen, ha a szülők mennek, vagy a párja nagykorú. Kiskorút nyilván nem fogadnak sehol nagykorú kíséret nélkül.

Miután a gyerekem annyi idősen ellenőrzött fogamzásgátlassal élt, nem aggódtam volna az esetleges terhesség miatt sem.

"Ha baj lesz, ki viszi el?"

Ez mit szeretne jelenteni?

nov. 28. 06:50
 6/16 anonim ***** válasza:
73%

"Anyu annyit mondott, hogy ti vagytok a hibásak oldjátok meg"

Igaza volt. Ki más oldja meg? De amúgy kamuszagú történet, mert kiskorúként külföldön is kell szülői hozzájárulás, így ha az meg volt, anyad bizony segített.

nov. 28. 06:52
 7/16 anonim ***** válasza:
74%

2es, érdekes módon azért hogy szétrakd a lábad gondolom nem kellett anyád segítsége, de az abortuszhoz már szaladtál volna hozzá mint egy kisgyerek? Aki szexelni tud, legyen felnőtt egyedül vállalni a felelősséget is. Jól csinálta anyukád.

Majd te fogod a 14-16 évesed kezét abortusz után.

Imádom ezt, mikor dugni kell akkor felnőt vagy ha ban van akkor anyuuuuu mint egy ovis. nem az ő hibája hogy 16 évesen nem volt eszed védekezni. Normáliséknél ez már megy 14 évesen is. A te hülyeségedért ne őt hibáztasd.

nov. 28. 06:52
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
Sztm is 16 felett fogom elemgedni ilyenre.
nov. 28. 06:53
 9/16 anonim ***** válasza:
28%

Naná. Kettesben lehetek a feleségemmel végre, és ezért fizetnem sem kell?

Bármikor.

nov. 28. 07:02
 10/16 anonim ***** válasza:
66%

Tudom, hogy én estem teherbe, de egyáltalán nem akart segíteni a felelősséget átrakta rám

Izé..talán mert a te felelősséged volt? Vagy anyud kényszerített hogy védekezés nélkül szexelj? Vagy egyáltalán szexelj?

nov. 28. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!