Ti hány évesen mehettetek el először szilveszterezni?
Figyelt kérdés
2018. jan. 2. 21:58
3/20 anonim válasza:
házibuliba 14 éves korom ótta mehetek.. éjszakai csavargás 16 éves kortól
5/20 anonim válasza:
Most mentem el szilveszterkor elsőnek éjszakázni. Nyáron töltöttem a 16-ot, körülbelül azóta járok buliba is.
6/20 anonim válasza:
Engem nem engedtek el szilveszterkor, két nappal azelőtt mentem ottaludni egy barátnőmhöz. Pedig 2 héten belül a tizenhetet töltöm... ez van.
16/L
9/20 anonim válasza:
Mi számít “elmenésnek”? Már 10 évesen a legjobb barátnőméknél ünnepeltem. 15 évesen az akkori barátom legjobb barátjánál házibuliztunk, 16 évesen én tartottam a bulit. Utána 4 évig kettesben töltöttük a szilvesztert a barátommal, majd megint házibulikba kezdtünk járni.
Fel sem merült bennem, hogy nekivágjak mondjuk a belvárosnak szilveszter este, de remélem anyám nem engedett volna el 18 éves korom előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!