Kamaszok akik otthon vagytok és nem mentetek sehova szilveszterezni, nem érzitek kicsit rosszul magatokat?
Hát én is egy bulis helyen szeretnék lenni ahol elefánt van,meg egy tortából kiugrik egy ember:DD ilyesmin<3 (persze nem drogos alkoholos bulin..csak ilyen különlegesen)
de itthon vagyok egésznap..:/ netezés..szóval átérzem..
13/l
Én meg 19, és nem.
Lesz még rá alkalmad, ne izgulj ezen.
Én is itthon vagyok, de nem érzem rosszul magam. Hívtak mondjuk ide-oda, de nem nagyon szeretem a tömeget, üvöltő zenét, ilyesmit. Jó nekem itthon, olvasok, filmet nézek, barátnőimmel beszélgetek, szóval elvagyok. :)
16/L
nem mentem sehova, előző évben voltam, 2 buli között mászkáltam, ebben az évben inkább itthon maradtam. jól elvagyunk, megy a hülyéskedés. tesóm is itthon van, pedig 22 éves, és jól érzi magát velünk, nem akart sehova menni.
16/L 10. o
Sétálni voltam, gyönyörű volt, imádom a belvárost; ennél többet nem tervezek jövőre és utána sem. Nem vagyok híve ezeknek a szétcsapós diszkós kirándulásoknak - nem ítélem el, de az én világom nem ilyen.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!