Hol jobb szilveszterezni? Utcán nagy társaságban, vagy otthon meghittebb körben?
Én nem bírom a tömeget bulizni is kisebb bárokban, meg kisebb klubokban szoktam ahol nincs az a nagy tömeg hogy nem férünk el egymástól de azért szép számmal vannak ott emberek. Szilveszterkor sajnos minden tömve van szinte ami nekem nem valami jó.
Én házibuliba megyek a barátitársaságommal megszokott környezet, megszokott emberek, és én ilyen helyeken vagyok el a legjobban. Úgy volt hogy a barátnőmmel fogunk bulizni a közös barátainknál de nem akarunk utazni így én is a saját barátaimmal leszek meg a barátnőm is inkább a saját társaságát keresi fel, persze éjfél előtt találkozni fogunk egy központi helyen és ott fogunk kettesbe koccintani meg nézni a tüzijátékot, aztán meglátjuk majd milesz.
Utcán szar, tele van hulla részeg seg.gfejekkel.
Sokkal jobb egy házibuli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!