Nagyon ciki otthon szilveszterezni? Nincs kedvem sehova menni.
Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 11:09
1/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki.
Saját magad döntöd el, hogy hol és kivel szilveszterezel mások véleménye nem számít! :)
2/13 anonim válasza:
nekem a szilveszteri buli mindig erőltetett volt,így pont ez a buli nem érdekel,arról nem is beszélve hogy minden tripla áron van...
3/13 anonim válasza:
Dehogy ciki!Én sem megyek sehová szilveszterkor.Tavaly sem mentem,idén sem fogok.
4/13 anonim válasza:
Nem ciki. Én a barátoméknál otthon fogok szilveszterezni. Nem szeretek bulizni.
19L
5/13 anonim válasza:
szerintem, ez a szilveszter egy mondva csinált dolog.
Egész évben lehet ugyanúgy bulizni összejönni a haverokkal.
Ez csak egy mondat,. hogy úúú Szilveszter. Mert h átírjuk a dátumot.. :)
Máskor is össze lehet ülni a haverokkal kicsit inni haverkodni, stb.
6/13 anonim válasza:
Nekem az a fura, hogy nagyon ritkán hallok olyat, hogy "úúú de jó volt a szilveszteri buli!". Mindenki panaszkodik, hogy ez is rossz volt, az is rossz volt. Szilveszterkor az a mániája mindenkinek, hogy bulizni KELL. Én mindig itthon maradok, mert nem tetszik a mentalitás, hogy most aztán olyat bulinak kell lennie... A vége mindig az, hogy tök erőltetett az egész.
7/13 anonim válasza:
Én sem megyek sehova, nem hívok meg senkit. Éjfélkor a párommal és a szüleimmel koccintunk, aztán alvás. Soha nem is szerettem ezt a mű-ünnepet.
8/13 Peruccsia válasza:
Ezt miért a Szexualitás rovatba írtad?
Még ki is akarod verni?
9/13 anonim válasza:
nem ciki, ha nincs kedved kimozdulni akkor ne menny sehova!
10/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Én is a legtöbb Szilvesztert otthon töltöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!