Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha te otthon fekudnel betegen, a párod meg elmenne nélküled szilveszterezni?
Figyelt kérdés
Már nem vagyunk tinik, hogy ne lehessén kihagyni egy bulit sem.2013. dec. 30. 21:20
1/18 anonim válasza:
én más szempontból közelítem meg a dolgot, betegen valószínűleg aludni akarnék hamar és nyűgösködnék, szóval én azt mondanám menjen és szórakozzon én meg lefeküdnék korán aludni.
2/18 anonim válasza:
Én nem szeretek este már egyedül lenni, de addigra haza is ér mindig a párom. Én nem mennék nélküle szórakozni mert nem lenne szórakozás. Ha pedig beteg lenne akkor főleg vele maradnék, különben csak végig aggódnám az estét.
3/18 anonim válasza:
Most lehet itt azzal jönni, hogy "én úgyis csak aludnék", de ha magamból indulok ki,én nem tudnák így elmenni szilveszterezni, nem érezném jól magam. Szóval, nem értékelném, de egyébként ki sem nézem a páromból, hogy ő elmenne, még akkor sem, ha győzködni próbálnám.
4/18 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy a párom nem hagyna itthon, de én simán "elengedném". Általában ugyanazokkal szilveszterezik (ez lesz a második közösen), én nem csinálnék ügyet belőle. Főleg, hogy alapesetben inkább itthon szeretek lenni ilyenkor.
5/18 anonim válasza:
Megmondom őszintén, én szakítanék vele, ez sok mindent elárul.
6/18 anonim válasza:
Elengedném. Csak, hogy lásd kivel van dolgod.
7/18 anonim válasza:
Ő sem megy nélkülem, és én sem nélküle! Vagy együtt vagy sehogy!
Bár szerencsére kinőttünk már belőle, és mi jobban örülünk egy kellemesen eltöltött éjszakánál, kettesben!
Viszont tetőzné hogy betegen nem azt várjuk a másiktól hogy elmenjen.....
8/18 anonim válasza:
Engem nem zavarna.
Terhes vagyok, ezért a buli kiesik, mert annyira nem élvezném, hogy ivó-cigiző embereket nézek (terhesség előtt dohányoztam és sajna még mindig hiányzik), meg fáradékony is vagyok, szerintem tízkor felborulok.
Most a férjemet azért itthonlétre kötelezni, hogy nézze, ahogy elalszom korán... nem sok értelme van.
Ha beteg lennék, akkor is aludnék, max annyit kérnék, hogy a telefonja legyen bekapcsolva és erős rezgőre állítva - ha baj van, el tudjam érni.
9/18 anonim válasza:
attól függ, mennyire lennék beteg. Ha nagyon, csak nem hagyna itt. De általában nem vagyok nagybeteg, fölösleges őrizni itthon, felőlem mehetne.
10/18 anonim válasza:
az én párom nem hagyna itt, én viszont elengedném...söt szerintem még én mondanám neki, hogy -de, de, menj csak. (bár ö évente, ha kétszer "kijár")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!