Ki fog otthon szilveszterezni? Mivel töltöd az estédet?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 09:37
2/13 anonim válasza:
Én31-én dolgozom, aztán jövök haza.Gyerekek is itthon lesznek valószínűleg.A lányom most szakított avbarátjával, úgyhogy nem fog bulizni.A fiú meg,....ki tudja még.
3/13 anonim válasza:
szüleim nem hiszem,hogy elengednének arr a helyre,ahová idén szeretnénk menni a legjobb barátnőmmel,így hát marad az unalom otthon,lehet,hogy a rádiókabarét fogom hallgatni
4/13 anonim válasza:
Én. Ugyan azzal mint minden estét, gépezek és alszok.
5/13 anonim válasza:
Én. Ugyanúgy dögunalomban a szüleimmel mint minden másikat. Nincsenek barátaim, és egyedül sehova sem engednek el :( Valószínű hogy TV-t fogunk nézni.
15/L
6/13 anonim válasza:
én nem tudom még. lesz egy házibuli, de igazából elég beteges vagyok most, meg kedvem sincs annyira menni sehová, így lehet itthon maradok, ha itthon maradok, akkor meg zenét hallgatok egész este, éjfélkor meg kimegyek az utcára :)
21/F
7/13 anonim válasza:
Szintén... AfterHours.FM -en idén is megy az End Of Year Countdown... Valószínű ez lesz a fő program... Mellé megiszok egy üveg pezsgőt és jól érzem magam... Tavaly is eszméletlen jóra sikeredett... :)
8/13 anonim válasza:
sajnos nekem olyan apró akadály áll az utamba.:( az egyik barátnőmmel lennék,de az anyukája nem engedi..: S
9/13 anonim válasza:
Hívtak egy házibuliba ... de ez még nem biztos, a lány apjától függ a dolog.Ha nem jön össze, akkor valószínűleg itthon leszek, áthívom a legjobb barátnőmet vagy én megyek hozzájuk és hülyéskedünk...
De a buli jobb lenne:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!