Egyes emberek szerint antiszocálisak vagyunk a párommal, amiért otthon akarunk szilveszterezni. Ti hol töltitek?
Én is itthon szilvesztereztem egész életemben, most is így teszek. 28 éves vagyok, és nem tartom magam antiszociálisnak, simán nem szeretem az ilyen bulikat.
Szerintem ez alapján megítélni egy embert... enyhén szólva is korlátoltságra vall!
Mi is mindig otthon töltöttük a szilveszter a férjemmel. Anyósom szerint unalmasak vagyunk - értsd: nem utazunk el hozzájuk (jó messze élnek), és nem szórakoztatjuk őt, továbbá nem akarjuk az év utolsó napján(sem) a szurkálódásait elviselni.
Szerintem ettől nem vagytok antiszocik. Jó lenne ha a többiek elfogadnák, hogy nem mindenki akarja magát leinni a sárga földig, meg ki tudja még mit művelni. Ne törődjetek velük!
Nem vagytok azok. Elég ostobaság, hogy ki kell élni magát egy fiatalnak. A bulizás. a partner váltogatása miért lenne jó?
Az a fontos, hogy úgy éljetek, ahogyan nektek jó.
Akkor mi is "antiszoc"-ok vagyunk.Vizsgaidőszak közepén kell egy nap,amikor nem stresszelünk a vizsgákon,csak kettesben iszogatunk,beszélgetünk,filmezünk és amíg mások józanodnak elsején,mi tízig alhatunk bűntudat nélkül. :D
Szerintem lesz még bőven szilveszter,amikor elmehettek bulizni.
Hála az égnek, végre értelmes emberek. :D Jólvan, kicsit megnyugodtam, hogy nem csak mi gondolkodunk így. Voltunk már el máshol, de nem jött be egyikünknek sem, nem is szeretjük a piát. Egyszer szilveszterkor a városba is benéztünk, na, az volt az igazán gáz, nem ez. Tele részegekkel, kapualjba hugyozókkal, össze-vissza dobált petárdákkal... majdnem sírva jöttem haza.
" Vizsgaidőszak közepén kell egy nap,amikor nem stresszelünk a vizsgákon,csak kettesben iszogatunk,beszélgetünk,filmezünk és amíg mások józanodnak elsején,mi tízig alhatunk bűntudat nélkül. :D "
Ugyanez.
Köszi a válaszokat. :) És hát akkor előre is búék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!