Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Egyes emberek szerint antiszoc...

Egyes emberek szerint antiszocálisak vagyunk a párommal, amiért otthon akarunk szilveszterezni. Ti hol töltitek?

Figyelt kérdés
Mindketten 22 évesek vagyunk, és úgy terveztük, hogy a barátomnál leszünk, egy kicsit meghittebb hangulatban, mint eddig. Máris megkaptam, hogy ez mennyire gáz, miért nem bulizunk, isszuk magunkat halálra egy nagyobb társaságban, miért nem éljük ki magunkat addig, amíg lehet... nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek. Vannak még rajtunk kívül hozzánk hasonló "antiszoc" párok? :)

2013. dec. 26. 21:56
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én nem tartalak titeket antiszocnak. Mindenki azt úgy ünnepel ahogy akar és emiatt elitélni valakit baronlmság. De pont ezen okból kérek Téged kérdezõ és válaszoló ne ítélkezzetek azok fölött akik bulizni mennek, mert a bulizókat minõsítõ stílusból ez jött le.
2013. dec. 27. 23:53
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem szokásom ítélkezni, egyszerűen ez a véleményem. :) Vannak emberek, akik amúgy is minden hétvégén lerészegednek, és nem értem, hogy akkor mitől különleges ezt szilveszterkor is megismételni. Nekem inkább ez a gáz, nem az, ha otthon vagyok a párommal. Ez a véleményem.
2013. dec. 28. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!