Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szilveszterezés hogyan lesz...

Szilveszterezés hogyan lesz megoldva, ha ez előáll?

Figyelt kérdés

Szülőként, elengeded a gyereked (14.+, azaz szexuálisan legális, de 18 alatti) szilveszterezni, több napra a partnerével/partnerével + szüleivel, wellnessbe, pár napra? Fizetned nem kell, belföld.

Igen/nem?

Mitől függ?

Ha egyikőtök igen, de a másik nem, ki dönt, és mi alapján?

Ha baj lesz, ki viszi el?

(Igen, lesz pia, tűzijáték, szex.)

nov. 28. 00:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

15 voltam (16 február végén), amikor simán elengedtek a 19 éves barátommal szilveszterezni, akivel 3 hónapja voltunk együtt.

Pedig a szüleim egyébként elég szigorúak voltak minden másban, de a szerelmi életemet sosem akarták kontrollálni. Amikor szóltam, anyukámmal elmentünk fogamzásgátlót feliratni.

Szex meg nem volt akkor szilveszterkor, először márciusban feküdtünk le egymással. Petting volt előtte is.

nov. 28. 07:17
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
Biztos, hogy nem. 17+ lenne az alsó korhatár.
nov. 28. 08:03
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
Mi az ilyeneket a férjemmel 16 éves kortól engedtük. Akkor is úgy, hogy kértünk elérhetőséget egy felnőtthöz és pontosan tudtuk hol vannak. Most 18 évesen is ez a szabály, ha elengedjük buliba. Mindennap le kell jelentkeznie, hogy minden rendben van. 16 évesen amúgy 1 éjszakára ment csak. Elmentek szilveszterezni és másnap haza. 18 évesen ment a barátaival több napra bulizni.
nov. 28. 09:32
 14/16 anonim ***** válasza:
31%

16 alatt nem engedném a több napos "eltávot".

14-16 között max. úgy hogy a szilveszter estét velük tölti, de másnap itthon van.

nov. 28. 19:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Kettes, szép kamu, de 18 év alatt mindenhová kell szülői beleegyezés egy ab-ra. Mindenhová :D
dec. 6. 20:38
 16/16 anonim ***** válasza:
A 2-es nyilván nem a papírmunkára gondol, hanem a lelki támogatásra. És én se értek egyet azzal, amit a szülő csinált, én úgy gondolom, bármilyen hibát követ el a gyerekem, lehet hogy elmondom a véleményem, de akkor is az a helyes ha legalább lelkileg támogatom amikor helyrehozza a dolgot.
dec. 30. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!