Hogy reagalnatok ha a tinilanyotok elvinne a kifogyott koromlakkjat és a tescoban utantoltene? Mivel otthagytabaz üveget ugy erzi ez nem lopas szerintetek? Ha megtudnad kicsinalnad vagy semmi?
Figyelt kérdés
A bizti őrök ismerősök.vajon ha akkor nem szoltak mar nem lesz belole semmi ha legközelebb a tescoba megyunk?2013. júl. 21. 22:12
1/111 anonim válasza:
Remélem nem lesz ilyen hülyegyerekem! Én biztosan kiakadnék és kapna egy jó kis büntetést... hogy mit, azt nem tudom, de kitalálnék valamit!
2/111 anonim válasza:
Lenyomnék egy facepalm-ot, amiért ilyen gyerekem van...
3/111 anonim válasza:
Fogadok te vagy a hölgyike, de ez lopás édesem! Amit kétszer veszünk észre az már az!
4/111 anonim válasza:
Örülök hogy nincs lányom, mert akkor égne a képemről a bőr, hogy egy kis tolvaj és mellette hülyegyerek is.. Nem tudnám felfogni hogy lehetne a lányom ilyen buta, hogy nem képes felfogni ez lopás.. Az tuti hogy nem vágnék jó képet hozzá
5/111 anonim válasza:
Szegyen az ismerosok elott vagy sem, en kezen fognam a gyereket, bevinnem a boltba, ahonnan lopott, elmondatnam vele a tortenet a tulajnak/managernek/penztarosnak, bocsanatot keretnek vele es a zsebpenzebol kifizettetnem a kart. Megalazo? Igen! De az sokkal megalazobb, ha beszelore kell majd jarni!
6/111 anonim válasza:
Szerintem nincsenek olyan biztiőr ismerősök, akik ezzel kockáztatják nem csupán az állásukat, de a jövőbeli elhelyezkedésüket is. Kinövöd.
7/111 A kérdező kommentje:
De lehet ebből ügy ?? Vagynem? Mert vegulis csak gy picit öntött át. Az arut siman eltudjak adni fekete lakk igy nem is latni meg hogy kevesebb van rajta. Elmondjam anyanak?! Mert holnap megyunk a tescoba mi lesz ha szolnak? Vagy ilyen piti ugyekkel nem foglalkoznak mikor mas plazmatvt lop meg ilyeneket? Mert ez vegulis sztm nem igazi lopas. Ám mások is ott festik ki a körmüket meg sminkelnek a sminkcuccokkal es nem veszik meg láttam idősebb nők is!!
2013. júl. 21. 22:26
9/111 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, akkor minden áruházban ki van írva, hogy minden lopási cselekmény rendőrségi feljelentést von maga után. Függetlenül attól, hogy egy körömlakk vagy egy tévé.
Bár azt azért megnézném, ha valaki tévét lop a Tesco-ból.
10/111 anonim válasza:
A tesztereket sem viszik haza az emberek...ez lopás,bárhogy is próbálod szépíteni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!