Hogy reagalnatok ha a tinilanyotok elvinne a kifogyott koromlakkjat és a tescoban utantoltene? Mivel otthagytabaz üveget ugy erzi ez nem lopas szerintetek? Ha megtudnad kicsinalnad vagy semmi?
Igen kiscsillag, az is lopás.
Vannak olyan éttermek, ahol egy fix összegért annyit ehetsz amennyit akarsz - de nem mehetsz vissza másnap, hogy most is éhes vagy, ingyen ennél mert tegnap fizettél, sőt el sem viheted a kaját.
Az éttermek nem szeretetszolgálat ingyen kajaosztással, a profitból élnek, és ki van számolva, hogy ezen az áron még megéri nekik az egyszeri utántöltés, de ezt úgysem veszi mindenki igénybe.
Szigorúak vagyunk? Szerintem nem, csak ezt anyukádnak kellett volna megtanítani.
Te is lopsz, anyukád is lopsz.
Látszik, hogy egyre több a c az országban.
Arranem gondoltál, jogy igen ott,arad a termék, amit pl én megveszek, tuti nagyon balhéznékm ha az 1400 ftos lakkom csak félig lenne...
Nem a tescotól lopsz, hanem attól, aki majd a hiányos terméket megveszi.
Igen én is ettem már meg stanhlit, ittam mar üdítőt, sőt csokit is ettem, de fogtam magam és a kasszásnak szóltam, hogy eggyel több stanglit húzzon le, a többinél pedig vittem a csomagolást magammal, amit kifizettem...
Mrt ezt te nem tudhatod, csqk azt látod,hogy iszom a dobozos üdcsit...
E lopás, nincs kicsit lopok, megnagyon lopok
Ez lopás aranyom, akárhogy is mentegeted magad.
Rossmanban, Dm-ben szinte mindig van leárazás bizonyos körömlakkokra. Nemrég vettem kb. 700 Ft-ért fekete körömlakkot, nem hinném, hogy mindennap festett körömmel kéne mászkálni, és ha csak minden második héten fested újra még marad is a 2. hónap végére. 10 000Ft-ból 700, nem annyira sok, hogy ne tudj elmeni a barátnőkkel moziba, strandra stb.
Egyébként tény és való, hogy otthagytad a terméket, DE te örülnél, ha vennél egy 1400 Ft-os lakkot, kinyitnád, és a fele nem lenne benne.? Örülnél kérdező? Én a helyedben elmennék és megvenném azt a lakkot, és reménykednék, hogy senki nem tudja meg.
Ha az anyád lennék és ez kiderülne, elöször is lekennék nekd egy-két sallert, üvöltöznék veled, és felvilágosítanálak arról, hogy mennyire 0 vagy erkölcsileg és amikor közbe akarnál szólni még egy-kettő pofont kapnál. A szobádba küldenélek és nincs zsebpénz, nincs köröm festés, nincs smink, nincs internet. Olvashatsz, tanulhatsz, takaríthatsz, barátnőzni viszont nem mehetsz kb. szeptember végéig október elejéig. Megvettetném veled a lakkot, és a spórolt pénzed is elvenném, sőt lehet méga tesco igazgatójához is elvinnélek, hogy bocsánatot kelljen kérned tőle. Ha nyafiznál, vagy a tanulmányi eredményed romlana, akkor hosszabbodna a büntetés.
Egyébként nagyon szomorú, hogy ti a barátnőiddel azen szórakoztok, hogy mások, hogy lopnak meg hogy nem lopnak. Remek barátság lehet ez.
Egyébként kicsi koromban én is sokszor ettem a boltban, de anya mindig kifizette a kasszánál, szólt az eladónak, hogy +2 kidli stb. Szerintem sok ember ugyan ezt csinálja csak te ezt már azt nem látod. És ha ők nem fizetnek, akkor te neked van jogos nem fizetni? Ha ők kútba ugranak, te is kútba ugrasz? Ezen szerintem gondolkodj el.
Vedd tudomásul, hogy megkárosítottad a boltot, és a leendő vevőt is. Az újságokhoz meg csak annyit, hogy én is bele szoktam olvasni mielőtt megveszem. Ja és a KFC-s dolog is lopás lenne.
Mielött azon kezdesz el megint károgni, hogy túl szigorúak vagyunk, meg túl idősek hozzád, elárulam kamasz vagyok és ráadásul szerintem korodbeli is. Én a helyedben sürgősen leállnék az ilyen viselkedéssel, és lehet még egy szakembert is meglátogatnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!