Hatodikos lányom ma azzal jött haza a suliból, hogy két
lányt kivéve mindenki körmőshöz megy műkörmöt
csináltatni, ő milyen lúzer, hogy nem. Hogy kezeljem?
Ha a suli nem engedi, nincs értelme géllakot/műkörmöt csináltatni. Én egy ideig jártam körmöshöz, 4 hetente kellett mennem feltöltetni/újat csináltatni. 2 és fél hétre, amig a szünet tart, szerintem nincs értelme. Inkább vegyetek neki valamilyen tartósabb körömlakkot, rá egy réteg átlátszót és úgy tartós lesz
dec. 20. 14:31
Akkor ő lenne a harmadik az osztályban aki nem csináltat körmöt. Két hétre semmi értelme műkörmöt csinálni, csak a körme megy tönkre amikor le kell szedni idő előtt a műkörmöt. Meg ha nincs suli ki előtt menőzik a mukorommel?
dec. 20. 14:43
És igazat mond? :) Mert van egy hetedikesem, és tutira egyik osztálytársnőjének sem lesz műkörme karácsonyra :D
dec. 20. 14:43
dec. 20. 14:45
5/17 A kérdező kommentje:
Rossmannban lehet kapni 3000 forint körül Impress márkájú műkörmöt, ami csak matrica, rányomod, kifejezetten szép és kb 2 hétig tart. Jó kompromisszum lehet. Én magamnak géllakkal festem, 3 hetente fél-1 óra, akár abba is be lehet ruházni, ha nagyon szeretne körmözni. Műkörmöshöz járni szerintem ár-érték arányban túl drága, én sajnálok erre ennyi pénzt. Az is teljesen oké, ha nemet mondasz, az első gyerek lenne, akinek műköröm hiányában megnyomorodik a lelke, de ha igent akarsz mondani, akkor ezek köztes opciók.
dec. 20. 14:49
Nem tudom ott mi a szokás, de én vidéken élek, a körmös már októberben nem tudott időpontot adni karácsony előttre és egy alkalmas vendéget nem fogadnak pont az ünnepi hajtás előtt 😄
Azt le is kell szedni, kézzel azt nem tudja..
Szerintem is kamu.
Vegyél neki lámpa nélküli gél lakkot, tartós és szebb, mint a sima lakk (és le lehet szedni)
dec. 20. 14:52
Igen, minden lány meg műkörmöztetni, szolizni, meg hidrogénszőke hajat festetni magának. Isten mentsen az ilyen gyerekektől, akik még csak alig kezdték a felsőt. xD
dec. 20. 16:02
Lányom sulijában teljesen átlagos a műköröm már a hetedikesek között. 3-4 lánynak nincs csak, hatalmas viták vannak belőle de ém sem engedem.
Alapból gyengék a körmei. Alkalmakra a saját körmét festi ki a körmös.
Járhat kozmetikushoz( tini arc tisztítás + szemöldökét megcsinálja) de ennyi. Smink is max alapozó lehet.Ez 16 ezer havonta. 3000ft a szemöldök két hetente.
Nincs műkörmöm, rosszul vagyok ha csattog a billentyűzeten munka közben. Akkor inkább költök többet kozmetikusra, szép bőre legyen
dec. 20. 16:04
Sürgősen irasd át másik suliba. Pláza ringyókkal nem járatnám együtt a lányomat.
dec. 20. 16:04
Kapcsolódó kérdések: