Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hatodikos lányom ma azzal...

Hatodikos lányom ma azzal jött haza a suliból, hogy két lányt kivéve mindenki körmőshöz megy műkörmöt csináltatni, ő milyen lúzer, hogy nem. Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
Őszintén nem értem ez normális hatodikban? Én vagyok igénytelen, hogy nem küldöm el az ünnepek előtt? ( Én mostanában csak lakkozok, nincs a közelünkbe körmös,így oldom meg, neki is engedem sulin kívűl, ott a házirend tiltja, rá is szólt a tanár kék lakkért) ) Ti mit gondoltok, hogy kezelnétek?

#műköröm #hatodikosnak
dec. 20. 14:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Ha szinte az összes lány drogozni fog, akkor ő is ? Nagyon el van rontva a nevelése, ha ennyire be tudják folyásolni a többiek és nem képes nemet mondani, nehogy kilógjon a sorból.
dec. 20. 16:09
 12/17 anonim ***** válasza:
23%

Szívesen elviszem manikűröshöz, mert miért ne!? De géllakkot, műkörmöt nem kaphatna 2 hétre, meg amúgysem. Az én körmeim totál tönkrementek, amikor leszedettem és rápróbáltam két évvel később megint, hátha... akkor is tönkrementek leszedésnél. :D Nekem nincs érkezésem, sem idegrendszerem, sem pénzem 4 hetente manikűröshöz járni és a lányaimat járatni. Viszont ha alkalmanként szeretnének szép körmöket, akkor kifizetek egy sima lakkot, nem vagyok semmi jónak az elrontója.

Szerencsére a lányaim nem a külvilágnak élnek általában (néha persze vannak megmozdulások, amikor viszi őket a csorda szellem). Megkérdezném, hogy miért lenne jobb a műköröm 2 hétre. Ennyit egy jó minőségű lakk is majdnem tud.

dec. 20. 16:35
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Körmös vagyok, ha emgednéd se lenne szabad hely normális szakembernél. Én mondjuk nem is vállalok 18 alatt senkit.
dec. 20. 16:45
 14/17 anonim ***** válasza:
52%

Próbálkozott, hátha.. Csak rossz mesével 😄

Nálunk a suliban műköröm nem engedett, még a színes lakk sem.

Lakkot másnapra le kell mosni, műkörömre egy hetet adnak.

Már megy is az igazgatói a Krétába, aki ezt megszegi.

Ugyanez a félméteres műszempilla, fél kiló smink, topfelső,amiből kint van a köldök.

dec. 20. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
16%

A mindenkinek van, csak neki nem lehet az csak hiszti. Amúgy én nem kérdeztem 25 évvel ezelőtt (jó, akkor már 14 voltam), elmentem a trafikba, vettem pillanatragasztót, műanyag körmöket, körömlakkot, és kész is volt. Egy év alatt ráuntam, azóta se volt sose műkörmöm/géllakkom.

Ha a lányom kérne ilyet, akkor amúgy vennék neki valami szettet, és csinálja magának. Rá fog jönni hogy macera, és megunja.

Ha körmöshöz akar menni, nyáron megengedném. A zsebpénzéből fizetheti, vagy lehet diákmunkázni. Igazán ronda lesz a körme egy idő után.

dec. 20. 18:59
 16/17 anonim ***** válasza:
54%

Nekem is az volt, trafikos köröm pill ragasztóval 😄

És milyen szép volt, mikor éppen indultam volna talpig szettben, és lepottyant az egyik,a ragasztó már nem fogott, és úgy feszítettem egész este 😂

dec. 20. 19:09
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Lányom 9be jó hírű gimibe járt, ott minden lány szolizott, körmöztetett. De általánosba is ez ment. na meg a hajfestés.
dec. 22. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!