Hogy reagalnatok ha a tinilanyotok elvinne a kifogyott koromlakkjat és a tescoban utantoltene? Mivel otthagytabaz üveget ugy erzi ez nem lopas szerintetek? Ha megtudnad kicsinalnad vagy semmi?
Most olyan vagy kérdező, mintha átdttad volna egy magömlés előtti haverodnak a profilod. Ne húzd tovább az indulatokat. Mondom ezt úgy, hogy bakker, tényleg egyedül én védtelek.
Vegyél vissza, gondolkozz el, ne vagánykodj. Tudjuk, neked is ciki.
Csak azért nem jelentem a kérdést, hogy még véletlenül se töröljék, mielött még letudnának nyomozni.
Egyébként meg 19 éves vagy. Unod a nyarat? Van egy jó hírem menj el dolgozni, már is kevésbé fogod unni magad. ;)
Atyám... Ez nagyon durva. Nincs jobb dolgod?
Amúgy meg eredeti témához hozzászólva nagyon szánalmas arra hivatkozni,hogy "más is lop". Más meg embert öl,nőket erőszakol,vagy gyerekeket kínoz. Akkor te is a nyomdokukba lépsz? Minden bűn bűn. Lehet,hogy a nénit aki megissza az üccsit a sorok között nem kapják el,de egyszer elkapják és vége.
"egy lakk is 1499"
Egyrészt: nem csak a Maxfactor meg a többi drága lakk létezik, vannak 500-ért is tök jók.
Másrészt: én körömlakk mániás vagyok, de nem kell folyamatosan venni... Hónapokig elég egy átlag üveg.
Harmadrészt: vannak ennél rosszabb esetek, igaz, de attól még ez is szánalmas. :D
Istenem -.- ennyi gyökér embert. Nem tudom eldönteni, hogy a kérdező miért ennyire szánálmas. Vagy azért mert kitalált ilyet vagy mert tényleg megtette és most meg mentegetőzik mert be**art a bejelentéstől.
Ui.: nagyon unatkozhatsz a nyár alatt te mélyen ostoba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!