12-13 éves lányotoknak mennyi ruhája van körülbelül? Ez kevés lenne?
Én úgy gondolom, hogy kielégítő mennyiségű ruhája és jól variálható ruhatára van a lányomnak, de szerinte kevés, a többi lány ritkábban jön ugyanabban a ruhában.
Nem sajnálom bizonyos mértékig a pénzt, de nem is szeretek túlfogyasztani, nekem is inkább kapszula ruhatáram van.
Most néztük át a lányom cuccait, kb ezek vannak erre a szezonra:
- télikabát (egy elegánsabb, egy hétköznapibb)
-sapi, sál, kesztyű
-3 kardigán
-10-15pulcsi
-15-20 hosszú ujjas felső
-2 szoknya
-5 farmer
-2 leggings
-1 tunika
-4-5 ing/blúz
-2 ruha
Meg persze harisnyák, bugyik, zoknik, itthonra melegítő, pizsama stb.
Ó, igen, van szövetnadrág, egy fekete sulis ünnepségekre. Máskor nem hordja, inkább farmert szeret.
A ruháinak egy részét idén (vagyis tavaly) vettük, szereti őket, nagyjából mindet. A régieket meg időnként selejtezem, vagy unokatesónak adjuk a szebbeket, vagy ami nem annyira szép vagy divatos azt kidobom/ha ép, akkor adományba adom.
Hiányolom a felsorolásból a rövidujjú, ujjatlan felsőket, meg az átmeneti kabátot, de amúgy oké.
Egyébként én is ilyen voltam tininek. A szüleimmel abban egyeztünk ki, hogy ünnepekre kérhetek ruhákat, meg a zsebpénzemből vehetek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!