Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12-13 éves lányotoknak mennyi...

12-13 éves lányotoknak mennyi ruhája van körülbelül? Ez kevés lenne?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy kielégítő mennyiségű ruhája és jól variálható ruhatára van a lányomnak, de szerinte kevés, a többi lány ritkábban jön ugyanabban a ruhában.

Nem sajnálom bizonyos mértékig a pénzt, de nem is szeretek túlfogyasztani, nekem is inkább kapszula ruhatáram van.

Most néztük át a lányom cuccait, kb ezek vannak erre a szezonra:

- télikabát (egy elegánsabb, egy hétköznapibb)

-sapi, sál, kesztyű

-3 kardigán

-10-15pulcsi

-15-20 hosszú ujjas felső

-2 szoknya

-5 farmer

-2 leggings

-1 tunika

-4-5 ing/blúz

-2 ruha

Meg persze harisnyák, bugyik, zoknik, itthonra melegítő, pizsama stb.

jan. 2. 21:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Bőven jó
jan. 2. 21:43
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben van. Esetleg egy szövetnadrágot még szerezhetsz neki
jan. 2. 22:07
 3/17 anonim válasza:
78%
Ez elegendo teljesen. Emlekszek amikor en voltam ennyi idos en is kevesnek ereztem mert eleg gazdag osztalytarsaim voltak es pazarlo csaladi hatterrel. Nekem is volt eleg ruham. Nem volt rengeteg de nem is keves. Nem ezen mulik ki milyen ember. Esetleg nezzetek at van e olyan amit nem hord es feleslegesen ott all a szekrenyben es azt el lehet adomanyozni vagy adni es esetleg egy-ket uj darabot venni neki. Nem lehet hogy mar nem olyan a stilusa mint a ruhai nagy resze? Lehet ezert gondolja kevesnek mert mar nem ilyeneket akar hordani es nem tetszik neki.
jan. 2. 22:16
 4/17 A kérdező kommentje:

Ó, igen, van szövetnadrág, egy fekete sulis ünnepségekre. Máskor nem hordja, inkább farmert szeret.

A ruháinak egy részét idén (vagyis tavaly) vettük, szereti őket, nagyjából mindet. A régieket meg időnként selejtezem, vagy unokatesónak adjuk a szebbeket, vagy ami nem annyira szép vagy divatos azt kidobom/ha ép, akkor adományba adom.

jan. 2. 22:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég. 3-4 hétig mehet suliba minden nap különböző felsőben és 2 hétig különböző nadrágban. Szerinte miből kellene több? Jövőre úgyis kinövi legalább a felét.
jan. 2. 22:38
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémnek közel sincs ennyi
jan. 2. 22:55
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 14 lesz sokkal kevesebb van neki. Mondjuk azért is mert nem vesz fel akármit, határozott stílusa van és nem is érdekli mit mondanak a többiek erre.
jan. 2. 23:01
 8/17 anonim ***** válasza:
74%

Hiányolom a felsorolásból a rövidujjú, ujjatlan felsőket, meg az átmeneti kabátot, de amúgy oké.

Egyébként én is ilyen voltam tininek. A szüleimmel abban egyeztünk ki, hogy ünnepekre kérhetek ruhákat, meg a zsebpénzemből vehetek. :D

jan. 2. 23:34
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Bocsánat de szerintem egy kicsit túlzás. Nem akarok bele szólni vagy meg sérteni senkit, de mi a francnak 10-15 pulcsi, meg 15-20 hosszú ujjú felső? Mármint örülök, hogy meg engedhetitek magatoknak, csak ilyenkor pl sajnálom azokat, akiknek meg nem telik ilyen sok holmira. Mármint ha már nem növi ki olyan hamar, úgy oké. De ha ezt a mennyiséget pl fél évente cserélni kell még, mert kicsi lesz, úgy szerintem totál fölösleges ennyit vásárolni. :)
tegnapelőtt 00:08
 10/17 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez brutálisan sok. De ha hordja, szereti őket, meg nem zavaró a sok holmi nektek, akkor gondolom megtűrtök ennyit.
tegnapelőtt 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!