Szülők! Ti megengednetek a 13 éves lányotoknak hogy 16 éves barátjánál aludjon?
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 07:42
2/26 anonim válasza:
Véletlenül elküldtem. Tudom, a f@sz nappal is áll, d.gni is lehet bárhol. Akkor sem.
3/26 anonim válasza:
Nem. A 13 éves még kisgyerek, otthon aludjon.
5/26 anonim válasza:
Nem.
Egyébként nekem is volt ennyi idősen "barátom". Annyiban merült k a dolog hogy kézenfogva sétáltunk, beszélgettünk, csókolóztunk (tőle kaptam az első csókot) Szerelmes sms-ek.
de érdekes h fel sem merült h bennem h lefeküdjünk.
Nem is történt köztünk meg a dolog. Gimibe kerültem, és rájöttem h bővült a kínálat 😅
16 voltam mikor először szexeltem. Akkor már fél éve jártam az akkori fiúmmal.
Előtte már egyszer nálunk aludt, de akkkor nem történt semmi. csak aludtunk
6/26 anonim válasza:
Nem. Egy átlagos 16 éves fiú egészen mást vár egy együttalvástól, mint egy átlagos 13 éves kislány.
8/26 anonim válasza:
14 éves kora alatt semmiképp, ez persze nem akadályozza meg őket hogy szexeljenek.
9/26 anonim válasza:
Nem. És nem is tartom jó ötletnek, hogy egy 13 éves kislánynak már barátja van. Mi lesz vele 20 éves korára? Kiélt koravén nő lesz?
10/26 anonim válasza:
Nem. De 13 évesen barátja sem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!