Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha egy tini lánynal foglalkozt...

Ha egy tini lánynal foglalkoztak a szülei, mégis az történik, hogy egy bulin egyszerre több pasival közüsül, amit videóra is felvesznek, és ez kikerül a közösségi médába, mire az apja alaposan felpofozza, mennyire van igaza az apának?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 09:59
A kérdező szavazást indított:
A mai trendet vallom: semennyire nincs igaza. Bármit tett a tinilány, nem pofozhatja fel az apja.
Részben egyetértek az apa tettével.
Klasszikus gondolkodású vagyok: igaza van az apjának.
35 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*lánnyal
tegnapelőtt 09:59
 2/13 A kérdező kommentje:

Még valami:

A példában a lány önként megy bele ebbe. Tehát nincs bedrogozva, sem leitatva. Arról viszont nem tud, hogy ezt titokban felveszik (ezért meri megtenni).

tegnapelőtt 10:02
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Hogy lehet ezzel RÉSZBEN egyetérteni?
tegnapelőtt 10:15
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Mit jelent az, hogy foglalkoztak vele? Volt hol laknia meg kapott enni? Nem hinném, hogy a szülők megfelelően felvilágosítottàk illetve megfelelően kezelték a szexualitást a családban.
tegnapelőtt 10:19
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Tök mindegy, hogy tudott-e róla, hogy felveszik, és közzé teszik, önként (!) ment bele a dologba, hogy több fiúval közösült. Már itt gáz a sztori.

Egyébként érzelmileg velem sem törődtek túl sokat, mégsem feküdtem össze csoportosan sehol, senkivel.

Viszont a jogi lépéseket megtenném, mint szülő, mert egy életre tönkre teheti az életét a közzé tett videó.

tegnapelőtt 10:25
 6/13 anonim ***** válasza:
64%

És mit ér vele, hogy felpofozza?? Majd ha máskor ilyen szituba kerül belegondol, hogy jaj az atyai pofon hogy fájt, és többet nem tesz ilyet. Hagyjuk már!

Pofon nélkül is lehet hatni a gyerekre ha tényleg normálisan foglalkoztak vele, megvan a bizalom, és az érzelmileg stabil háttér. Ha ezek nincsenek, tök mindegy a pofon. Ha meg megvannak, akkor a pofonnal pont alá lehet ásni egy kamasznál a kapcsolatot.

tegnapelőtt 10:57
 7/13 anonim ***** válasza:
47%

Egyáltalán nem pofozhatja fel a gyerekét.

Inkább feljelenteni kéne, aki kirakta a videót.

Egyszer fiatal. Amíg minden fél beleegyezett, addig evvel nincs gond. A pofozkosdással meg a kiposztolással igen.

tegnapelőtt 11:15
 8/13 anonim ***** válasza:
18%
Nem ezt tartom a helyes reakciónak, de ha valaki bántja a lányom, akkor örüljön, ha csak felpofozom. Mellette persze rendőrség, videó leszedetése, stb.
tegnapelőtt 13:05
 9/13 anonim ***** válasza:
54%

#8 Félreolvastad, apuka a lányát pofozza fel.

#7 Igen, egyszer fiatal. Aztán ennyi ésszel ha terhes lesz, mert egyszer fiatal is vállalja a következményeket.

Az egyszer fiatal, és a hiányos szexuális felvilágosítások következménye a legtöbb csecsemőgyilkosság...

tegnapelőtt 13:27
 10/13 anonim ***** válasza:
64%

Egy apa, aki valaha is törődött a gyerekével, nem a "qrvát" látja benne, hanem a segítségre szoruló gyereket. A srácokat verné össze, nem a lányát.

Mivel felpofozta a lányát, nyilván nem törődött vele eleget és nem nevelte megfelelően. Mindenfajta gyerek van, az enyém nagyon problémás lány, sok nagyon problémás lány van autik, adhds lányok, érzelmi zavarosok, ők mind felnőnek és fura/nehéz tinik lesznek, simán lehet bizarr viszonyuk a szexuálitással, de amíg tinik, segíteni kell őket. Ugyanígy fiúknál is.. el tudom képzelni, hogy egy problémás gyerek ilyet csináljon, de akkor is segítségre van szüksége, a szülőnek pedig ez előtt kellett volna észrevennie a dolgot, a tinédzser pedig nem felelős az egészért. Az apának semmilyen formában nincs igaza. Én akkor ütném meg a gyerekem, ha megalázna mást.. amikor magát, akkor az segélykiáltás minden egyes esetben és megölelni kell! Iszonyú lelkiismeretfurdalásom lenne, hogy elcsesztem és nem vettem észre, hogy szenved, milyen segítség kell neki, nemhogy még megüssem.. egy felelős, gondoskodó, a gyerekét szerető és a gyerekére figyelő szülő nem ütné meg a lányt, de jól megverné a videózót, meg a többi srácot. És fel is jelentené őket, ez nem kérdés. EGYBŐL! Ezért bizony javító jár, vagy ha 18 évesek elmúltak, több is..és teljesen jogosan.

Szerintem ez egy szr apa. És nem azért, mert nem ütünk meg gyereket, van eset, mikor megütném, és az enyémet már vágtam tarkón megalázó/lenéző hangnemért-gonoszkodásért/rosszindulatért, kihasználásért. De ez.. ez az eset egy óriási nagy ölelésért kiált.. addig ölelném sírva, nemtudom talán jó fél órát legalább. A gyerekem nem tiszteli a testét, alacsony az önértékelése, nem tudtam neki segíteni, nem vettem észre, hogy lelkileg nincs jól egy ideje, félrecsúszott.. nagyon-nagyon megölelgetném, még azt is, aki nem az én gyerekem és ilyen helyzetbe kerül/csinálja magának. Akkor is, ha nem szomorú miatta.. akkor főleg. Jóérzésű ember nem bánt bajbaesett embert..pláne, ha a gyereke, ez ilyen.. "ha elesel, még meg is verlek" látásmód, és nagyon butának és érdektelennek kell lenni hozzá. Ez pedig nem csak elesés.. ez kb a legsúlyosabb dolog. Nincs jóérzésű ember, aki megütné így a gyerekét.

tegnapelőtt 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!