Foglalkoznál vele/tennél valamit ha a 14 éves fiad teherbe ejtett egy 13 éves lányt?
Beleszólnál abba a döntésbe, hogy megtartsák-e?
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy a fiaddal elbeszélgetnél-e hanem, hogy mit csinálnál a lánnyal később a gyerekkel.
Illetve kivennéd a részed a pici nevelésében/támogatásában?
Neeem, dehogy foglalkoznék, nem tennék semmit, egy szót sem szólnék, végignézném, ahogy tönkretemegy 3 gyerek élete.
Gondolom csak elméleti a kérdés, de akkor nonszensz.
Nem fordulhat elő, nem vagyok ilyen kretén szülő. A fiam 13,5 éves, és iskola után jön haza egyenesen, a lányokat a suliban kb. bútordarabnak tartja.
Persze el tudom képzelni, hogy vannak népcsoportok, ahol érettebbek a gyerekek, de az enyém még kb. legózik ennyi idősen. Hagyjuk már. Micsoda kérdés!
Ezzel hogy lehet nem foglalkozni?
Szépen össze kell gyűjteni a csipet-csapatot, s megbeszélni, hogy ki mit akar.
A 14 éves fiam (és a másik gyerekem) mellett nem fogok kisbabázni.
Azt se fogom hagyni, hogy egy felelőtlenül megtartott terhesség miatt ne tudja megfelelően befejezni a tanulmányait, ezzel elcseszve a jövőjét.
Ha a csaj szülei vállalják, hogy konkrétan lesz még egy gyerekük, az az ő bajuk.
Ellenkező esetben az abortuszt fizetem, nekük csak vinniük kell a lányt.
Én a 2 gyermekemért vagyok felelős. Felvilágosítás megtörtént, de mivrl nem voktam ott, nem tudtam ellenőrizni hogy valóban védekeztek -e így ez nem az én felelősségem. Ezt elmondtam a fiamnak anno, amikor elkezdett érdeklődni a lányok iránt. Nem vállalom át helyette a gyereket sem anyagilag sem nevelésileg. Ha nem védekezik megfelelően neki kell viselnie a következményeket, nem nekem.
De igazából teljesen mindegy mit mond egy 14 eves fiú. Ha megszületik a gyerek egy 15 éves fiú 1 heten belül lelép a felelősség elől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!